8246
A.C. Chievo Verona
  • Hunor88
    kepfeltoltes .hu/view/110611/2011-06-10_18.05.38_www.kepfeltoltes .hu_.jpg
    kepfeltoltes .hu/view/110611/2011-06-10_18.05.49_www.kepfeltoltes .hu_.jpg
    kepfeltoltes .hu/view/110611/2011-06-10_18.06.09_www.kepfeltoltes .hu_.jpg
    Csak így tudtam megoldani :S
  • McFrost
    Képet!
  • Hunor88
    Ja tényleg sikerült szereznem egy Chievo-s mezt :)))
    De úgy néz ki tudok mostaniból is eredetit 8000 Ft-ért. (mert amit most vettem az egy kicsit régebbi)
  • Hunor88
    Remélem. De jobban örültem volna másnak.
  • Chievodrukker
    Reméljük, kiheverte a Sampdoriát, és ott folytatja, ahol 2010. nyarán abbahagyta!
  • Hunor88
    HIVATALOS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    DI CARLO a Chievo "új" Edzője!!!!!!!!!
  • Hunor88
    Azt is sajnálom, hogy Constant csak a végére jött bele.
  • Hunor88
    Még mindig nincs hír az új edzőről. Ha valaki hall vmit akkor szóljon!
  • McFrost
    Szerintem nagy tehetségnek indult, bal és középső védőnek egyaránt jó. Utóbbi időben kicsit beleszürkült, de mindegyik olasz csapatba beférne.
  • Hunor88
    Szerintem helyezésileg nem zártuk rosszul az évet. Bár ha tényleg azt nézzük, hogy mennyire lettünk volna képesek, akkor elég gyengék voltunk. Még több fiatal játékosra van szükségünk. És a kulcsjátékosokat tilos eladnunk (Mantovani, Constant, Rigoni, Uribe:))
    Piolit nem elvitték, hanem a vezetőség rúgta ki őt. Remélem egy erős kezú edző jön. Di Carlo lehet hogy jó lenne, de neki több kell mint 1 év és most minél hamarabb kéne. Del Neri mintha kiöregedett volna...
    http://www.chievoverona.tv/it/video/highlights-20102011-1000-ricordi-una-sola-maglia Összefoglaló az évről.
    http://www.chievoverona.tv/it/video/tutti-i-numeri-del-chievo-targato-2011 Mindez számokban.
    És még van reménységünk! A Primaveránk se zárt rossz helyen, play off ot játszott az 1. helyért de végül 6. lett, az alsóbb korosztályunk mindent megnyert.
    Még annyit Mantovaniról, hogy nagyon jó játékos. Többszörös U 21-s válogatott volt. Érdeklődik utána a Sevilla és az Athletico Madrid.
    Carlos Vela megint szóba esett a Chievonál, de remélem most már komoly a dolog.
    Forza Chievo!
  • gabber_saviola
    Milyen játékos?
  • McFrost
    Hát persze.
  • gabber_saviola
    Piolibának tetszik ez a Mantovani, Zampabá azt mondja megvesszük neki.
  • McFrost
    Akár!
  • Chievodrukker
    Del Neri?
  • McFrost
    Remélem akkor vissza jön Di Carlo.
  • Chievodrukker
    Stefano Pioli a Pelermo edzője.
    Puff, már megint elvitték az edzőnket.
  • Chievodrukker
    Én is eljátszottam a gondolattal, mi lett volna, ha Di Carlo kap egy ilyen jó keretet, ahol gyakorlatilag minden posztra volt két stabil, Serie A szintű játékos.

De fordítva is lehetett volna. Mi van, ha a tavalyi keretet egy Di Carlonál rosszabb edző veszi át?

Jó így, két, többé -kevésbé sima bentmaradás. két éve nem álltunk kiesőhelyen.

Constant számomra egy rejtély. Állítólag a legértékesebb játékosunk, de a tavasszal szinte mindig lecserélték jóval a vége előtt, többször pedig csak csereként lépett pályára.
    Rossz az állóképessége, vagy kínozza valami krónikus sérülés? Nem tudom.
  • McFrost
    Véget ért a szezon és a csapat a 11. helyen végzett. Ez óriási eredmény önmagában a Chievo-tól. Savanyú a szám íze mert én 6-8 körül vártam ezt a keretet.

Sajnos a szezonból talán 1 mérkőzést láttam :(
  • Chievodrukker
    A legtöbb helyen utólag Uribének adták az első gólt, és én is úgy láttam, hogy ő volt.
    Az tény, hogy a Constant - Uribe csere után váltunk kapura veszélyessé.
  • Hunor88
    Én ezt arra értettem, hogy jó ideje egyedül fórumoztam. (:D)
    Uribe akkor is a legjobb volt! Neki adták végül a gólt vagy Rigoninak?
  • Fabio Capello
    Grat a pontlopáshoz, sikerült DN-nek megint orbitálisan elkúrnia a taktikát... Remélem szezon végével távozik... :|
  • McFrost
    Így van.

Sajnos a buzi digi miatt, nem láttam idén a csapatot, ezért hozzászólni is csak olvasás után tudok.
  • Monoton
  • Chievodrukker
    A fórumon mindenki annyit ír vagy nem ír, amennyihez kedve tartja.

Örüljünk annak, hogy a tegnapi döntetlennel matematikailag is biztossá vált a bentmaradásunk! A Chievo jövőre a 10. idényét kezdheti meg a Serie A-ban, és ez óriási eredmény!

Juventus - Chievo 2-2 (1-0)
    Az első félidőben teljesen egyenrangú partnerek voltunk, igaz, a Juve nem mutatott semmi extrát. Egy értelmetlen 11-est azért ajándékoztunk az ellenfélnek, olyat, mint a Cesenanak is.
    A második félidő elején aztán nagyon gyenguszok voltunk, Matri is beköszönt, nekünk meg momentumunk se volt. Ekkor azt hittem, tükörsima vereség lesz a vége.
    Aztán a második félidő közepén egy perc alatt szinte a semmiből egyenlítettünk, sőt rögtön utána Sergionak ajtó-ablak helyzet volt, de megijedt az elé tornyosuló Buffontól.
    2-2 után "elszabadult a pokol", mindkét csapat többször is győztes gólt szerezhetett volna, de végül maradt a 2-2. Lehet bosszankodni Uribe ziccerén, de az az igazság, a mi kapunkat is többször a szerencse mentette meg a góltól.
    Nem ez a legmagasabb színvonalú meccs, amit életemben láttam, de fordulatos volt, és örültem a végén a pontnak, illetve a bentmaradásnak.
  • McFrost
    Ha nem tetszik elmész.
  • Hunor88
    Nem akarom mondani de így van értelme ennek a fórumnak?
  • Hunor88
    http://www.lega-calcio.it/
    Rajta van minden.
    Nem is tudtam hogy a Chievo Primavera-ja ilyen jó:)
  • Hunor88
    http://www.chievoverona.tv/it/video/highlights-chievo-lecce-un-piede-e-mezzo-serie
    Rigonit és Constantot a Milan akarja. Mindkettő fontos játékosunk. Szerintem csak egy nagyon jó ajánlattal vihető el. Vagy még úgyse.
    Coutinho pedig a Chievo-hoz akar jönni!
  • Hunor88
    Egy kis statisztika:

Highest Placing: 5th (2001-02)
    Top-flight campaigns: 8
    Most appearances: Salvatore Lanna – 199
    All-time top Scorer: Sergio Pellissier – 83
    Season’s Top Scorer: Massimo Marazzina / Sergio Pellissier – 13 (01-02) / (05-06 & 08-09)
    Most/Least points: 55 (02-03) / 38 (08-09)
    Biggest Home Win: 4-0 v Reggina (05-06)
    Heaviest Home Defeat: 0-4 v Parma (02-03)
    Biggest Away Win: 3-0 v Piacenza (02-03) & Lazio (08-09)
    Heaviest Away Defeat: 0-5 v Roma (01-02)
    Most/least wins: 16 (02-03) / 8 (08-09)
    Most/least defeats: 17 (04-05 & 06-07) / 8 (01-02)
    Most/least goals: 57 (01-02) / 32 (04-05)
    Most/least conceded: 56 (03-04) / 39 (02-03)
  • Hunor88
    Igen, mert az utolsó 30 percet végigvédekeztük, addig a stat nagyon felénk dőlt!
    Az igaz hogy egy ilyen kerettel és a mostani formákat nézve (juve palermo roma) simán lehetnénk 7-ek. Még jövőre van esély, aztán a gyenge német lowbajnokság megelőzi az olaszt (hivatalos!) akkor már nem sok esélyünk lesz mert csak a 6. megy EL-ba!
    Forza Chievo per sempre!
  • McFrost
    A statok alapján gyöngék voltunk.
    Nem tetszik nekem a mutatott játék, ehhez a kerethez ez nagyon gyengusz.
  • Hunor88
    Ez az! Elvertük Rigoni góljával a Lecce-t! Ha egy meccset elveszít a Lecce (vagy nyerünk egyet) akkor bennmaradunk matematikailag is.
    Jövőre pedig a Scudetto a cél :)
  • Hunor88
    Ha most hétvégén megnyerjük a Lecce ellen akkor szerintem bennmaradunk!
    Ha azt nézzük hogy hogy indultunk és mi lett belőle.... Több volt ebben a szezonban!
    Forza Chievo!
  • Chievodrukker
    Legfeljebb jövőre jöhet.
    Addig bent kellene maradni.
  • Hunor88
    Jó hírek elkezdtek tárgyalni Di Carlo-val!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • Hunor88
    http://www.digisport.hu/video/3818
    Ez pedig a forduló összes meccse. Ingyenes, magyar, és jó minőségű!
    Végre Constant is betalált!
  • Chievodrukker
    Itt egy rövid összefoglaló: http://www.focimagazin.hu/2011/04/17/chievo-bologna-20

Huh, mekkora gólok!
  • Hunor88
    Kár hogy nem láttam ezt a meccset. Csak a végét, és Marcolini félpályás gólját :)
    Forza Chievo!
  • Hunor88
    Remélem utoljára csináltak ilyen bundát a Chievos vezetők.