A.C. Chievo Verona
-
Hunor88 #7226 Elején abszolút Udine fölény. Pinzi kiállítása után elkezdtünk javulni. Lett a 0-ból 4 kapura lövésünk az első félidőben. Ez még rendben meg az is hogy kihagyta az udine a tizenegyest. De az, hogy 4 CSATÁRRAL 13 KAPURA LÖVÉSBŐL EGY SEM TALÁLJA EL A KAPUT... Szégyen... Látszik hogy hol kell javulni!
De ez még semmi. A helyzetek amiket kihagytak. Bogliacino szinte üres kapura. Marcolini és Guana amit csinált sz*art sem ért. Legalább 3 szögletet szórakoztak el. Cesár ahogy helyet kapott a kezdőben, egy tizenegyest "adott" az ellenfélnek. Köszönhetünk neki egy gólt! Bár azért ezen kívül nem volt rossz!
Aminek viszont örülök, az az hogy Fernandes szerintem jobban játszott mint eddig. Erre már vártam.
Bajok: A kezdőcsapat jó! De ha valaki kidől nincs aki helyettesítse. Bentiovoglio miért nem játszik? Rigoni? Constant csak egy félidő? A másik az a csatárokban van. Granoche, Thereau. Miért nem bírnak gólt lőni?(egyébként szerintem ma Pellissier sem volt jó)
Hát ma nagyon csalódott voltam. A játék stílusa sem tetszett. Amikor Pinzi egy középpályás kiállt nem értem miért kell állandóan magas labdákat adni.... Ha a Fior nyer igen lent vagyunk és megint a kiesés ellen küzdünk és nem a 7. helyért!
De most már ez a múlt! Csak előre kell tekintenünk! Vasárnap Palermo! A nagyobb csapatok ellen jók vagyunk!
A remény az ami utoljára hal meg!
Forza Grande Chievo!