8246
A.C. Chievo Verona
-
#7246 ez erősen WOW volt, 3-0 idegenben!? nagyon jó a védelmünk, de végre nem arra koncentrálunk, hogy lehozzunk 0-0-ra egy meccset, hanem elindultunk a győzelemért. bent kell maradni, és ahogy elnézem, ez sikerülni is fog (bár sok van még). -
Hunor88 #7245 Gyönyörű játék! Le vagyok nyűgözve! Hihetetlen meccs volt! Ha így játszanánk a következő meccseken, nagyon jók lennénk!
Eltekintve pár összeütközéstől. Egy kicsit sok sárgát kaptunk, de ez mit számít?
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!0--3!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
S. Pellissier (2), D. Mandelli -
#7244 ITT NÉZLEK TITEKET -
#7243 Ma vissza kell vágni, ha nem nyerünk, még a kiesés szele is meglegyint bennünket. -
Hunor88 #7242 http://www.myp2p.eu/broadcast.php?matchid=102020&part=sports -
Hunor88 #7241 Rossz hír. Carlos Vela a West bromba igazolt. Ez nem jött össze.
Jó hír: Pulzetti a Bariból kölcsönbe jött egy fél évig, helyette Bentiovoglio ment el.
Másik jó hír. Cigarini-t hozták még szóba.
Ne feledjétek: Vasárnap !!!!!12:30!!!!!!-tól lesz a meccs. -
Hunor88 #7240 Nagyon tetszett a közönség. Hihetetlen volt, de ki lehetett venni az összes éneküket. Szerintem egyre többen vannak. Ha Veronában a szurkolók lennének 30 ezren, nagyon jót tenne a gazdaságuknak. Remélem ez így lesz!
Forza Chievo! -
Hunor88 #7239 Chievo Genoa 0-0.
A Chievo jól játszott, de cesár egy pirosat kapott. Utána is voltak helyzeteink. Úgy gondolom megérdemeltünk volna egy győzelmet. A bíró érzésem szerint a genoanak fújt. -
Hunor88 #7238 hát eléggé.... -
geo91 #7237 köszi itt nézem én is, csak nagyon szar a minősége... -
Hunor88 #7236 http://www.tvfooti.com/channel1.html -
geo91 #7235 ha tudtok stream-et a mai meccshez, szóljatok légszi. -
Hunor88 #7234 HIVATALOS: A Chievo megvette (mennyiért nem tudom) Fernando Uribe-t. Kolumbiai támadó.
Remélem hasznát vesszük. -
Hunor88 #7233 Catania Chievo 1-1 Szép volt! Pontot sikerült mentenünk! Kezdünk belejönni!
Szombat 18:00 Chievo Genoa. A legutóbbi meccs 3:1-re a mi javunkra volt!
Forza Chievo -
Hunor88 #7232 Jól van bocsánat, de szerintem mindenkinek azt kéne hallani amit kell és nem azt amit akar...
A kritika amit a csapatra szoktam írni, kemény szeretet. Ettől én nem fogom megutálni a csapatot.
Nem tudom te láttad a Palermo Chievo meccset? Mert szerintem nem. Ha láttad volna akkor te is ugyanezt mondanád.
Minden meccset úgy ülök le nézni, hogy azt várom hogy a legjobbat nyújtsák, nem azt, hogy nyerjenek. -
#7231 Figyelj! Először és utoljára szólok: itt nem divat a fika, más csapat topikjába sem megyünk acsarkodni és sajátunkban pláne nem! Kulturáltan is megfogalmazhatod a nemteccésed! -
Hunor88 #7230 Szép volt ez a szégyen játék. Egyszerűen undorító volt nézni. -
Hunor88 #7229 Igen! Meg kell nyerni!
http://www.youtube.com/watch?v=1Sb1YQlbmUs
Nézzétek meg! -
Chievodrukker #7228 A két csapat szerdán újra megmérkőzik. Ezúttal Palermóban, az Olasz Kupáért. -
#7227 0:0 a Palermo ellen... Nem újdonság, de csatár kéne... -
Hunor88 #7226 Elején abszolút Udine fölény. Pinzi kiállítása után elkezdtünk javulni. Lett a 0-ból 4 kapura lövésünk az első félidőben. Ez még rendben meg az is hogy kihagyta az udine a tizenegyest. De az, hogy 4 CSATÁRRAL 13 KAPURA LÖVÉSBŐL EGY SEM TALÁLJA EL A KAPUT... Szégyen... Látszik hogy hol kell javulni!
De ez még semmi. A helyzetek amiket kihagytak. Bogliacino szinte üres kapura. Marcolini és Guana amit csinált sz*art sem ért. Legalább 3 szögletet szórakoztak el. Cesár ahogy helyet kapott a kezdőben, egy tizenegyest "adott" az ellenfélnek. Köszönhetünk neki egy gólt! Bár azért ezen kívül nem volt rossz!
Aminek viszont örülök, az az hogy Fernandes szerintem jobban játszott mint eddig. Erre már vártam.
Bajok: A kezdőcsapat jó! De ha valaki kidől nincs aki helyettesítse. Bentiovoglio miért nem játszik? Rigoni? Constant csak egy félidő? A másik az a csatárokban van. Granoche, Thereau. Miért nem bírnak gólt lőni?(egyébként szerintem ma Pellissier sem volt jó)
Hát ma nagyon csalódott voltam. A játék stílusa sem tetszett. Amikor Pinzi egy középpályás kiállt nem értem miért kell állandóan magas labdákat adni.... Ha a Fior nyer igen lent vagyunk és megint a kiesés ellen küzdünk és nem a 7. helyért!
De most már ez a múlt! Csak előre kell tekintenünk! Vasárnap Palermo! A nagyobb csapatok ellen jók vagyunk!
A remény az ami utoljára hal meg!
Forza Grande Chievo! -
#7225 Azért az, hogy Pinzi megtette amit kellett és még a kaput sem találtuk el, na az lehangoló és demoralizáló..... -
Hunor88 #7224 http://www.firstrow.net/watch/44163/1/watch-udinese-vs-ac-chievo-verona.html -
Hunor88 #7223 Így van Constant nagyon jó játékos remélem hogy nem megy sehová!
De van egy hihetetlenül jó hírem. A 21 éves Carlos Vela lehet hogy a Chievoba fog jönni. A The Sun lap szerint a legnagyobb esély erre van. Vela szerintem egy jó játékos!
Floro Flores is lehet hogy jön! Nem tudom honnan lett ennyi pénz, de ha leigazolnánk jövőre biztos az Európa-liga indulás!
2011-ben is Chievo! Meg sem állni a 7. helyig!
Forza Chievo! -
#7222 3 pontokat jövőre dögivel!
Forza Chievo, Avanti! -
#7221 Csatárra gyúrunk ezerrel és Constant nem megy sehová. -
Hunor88 #7220 Morimotot és Parolo is jöhet a Chievo-ba csatárként illetve Valentini kapus. -
Hunor88 #7219 Áldott Karácsonyt Mindenkinek!
Igen csak aláírhat oda. De úgy van kölcsönben hogy a Chievo dönt a sorsáról. -
IXEMGabeo #7218 szintúgy az összes Chievosnak:) -
#7217 Boldog karácsonyt! :) -
#7216 Nem viheti, mert kölcsönben van és így már aláírt egy szerződést. Max. megvehetik és majd nyáron megy. -
Chievodrukker #7215 Constantot viszont állítólag januárban viszi a MIlan
-
Hunor88 #7214 A Chievo érdeklődik Acquafresca iránt. 23 éves támadó. A Cagliari-ban van. Szerintem pont megfelelő lenne a csapatba. -
Hunor88 #7213 Nuno Gomes öreg bár de még van benne "tudás":
Expiring deal in the end of season, the Portuguese striker of Benfica, Nuno Gomes (34), could soon come back to Italy. After his experience in Fiorentina for two season, the player, according to rumors coming from Portugal, can transfer to Chievo Verona.
Floro Flores is lehet hogy jön, de inkább a Parma-ba menne. -
Hunor88 #7212 Szerintem több is van ebben az idényben!
Áldott Ünnepeket!
Forza Chievo még jövőre is! -
#7211 minden olyan év, ahol nem esünk ki, csodálatos. és ez az idei ismét ilyennek ígérkezik! -
Hunor88 #7210 Fél év. Még van két meccs. Két nehéz meccs. 10. ek vagyunk. Szerintem nem is olyan rossz, főleg hogy a 7. két pontra van... -
IXEMGabeo #7209 ez igen,,, -
Hunor88 #7208 Ez az!
Az utolsó pillanatban, mint mindig Pellissier! Forza Grande Chievo! Grande Pellissier! Bravissimo! -
#7207 hopp