A.C. Chievo Verona
  • giornalista
    jó hát az a 4. hely egyrészt ugye hetedik volt, csak kizártak előlünk mindenkit. azt mondjuk én sem értettem, hogy miért nem akartunk a BL-ben alkotni valamit, ha már egyszer így alakult. azért egy Levski Szófia ellen nem lett volna lehetetlen dolog legalább a csoportkörig eljutni, és akkor óriási dolgokat lehetett volna művelni ezzel a csapattal.
    a kiárusítással elment a csatársorunk (Amauri, Tiribocchi), Zanchetta, Franceschini és Fonana is. nyilván ez óriási szívás, és a bajnokság egyik leggyengébb csapata voltunk ekkor, de az utolsó fordulóban simán bentmaradhattunk volna. semleges pályán abszolút nem voltunk esélytelenebbek a Catániánál, ha jól emlékszem, otthon le is győztük őket. nagyon megmaradt ez a meccs, mert a Sportvalami adta élőben, és sokáig igazából nem is álltunk rosszul, de aztán lőttek két gólt és ezzel vége volt. sőt, sokáig kifejezetten bennmaradásra álltunk, de aztán a többi meccsen is változások történtek és ez lett belőle.

legalábbis nekem így maradt meg... és éppen ezért, meg az akkori idegességem miatt nagyon remélem, hogy idén beszopatják a Catániát.

egyébként óriási meglepetés számomra, hogy így felállt a csapat, én meg voltam győződve róla, hogy a Serie B-ben ellődörgünk majd innentől, középmezőny, kilátások nélkül. ehhez képest már hetek óta mi vezetjük a bajnokságot és a feljutás fő esélyesei vagyunk. óriásit csalódtam pozitívan ebben a csapatban :)