8246
A.C. Chievo Verona
-
#5725 Serie A!!! -
#5724 Ciramitario góllal egyre közelebb a BAJNOKI cím!!
Grosseto-Chievo 0-1
Messina-Lecce 0-2
Mantova-Bologna 0-0 -
#5723 Grosseto-Chievo 0-0
Messina-Lecce 0-1
Mantova-Bologna 0-0
1. Chievo 84
2. Lecce 80
3. Bologna 79
a 10. percben bajnoki címre állunk :) -
#5722 drágább, mint az Inter mez:D -
#5721 -
#5720 majd szétnézek itt Pécsen is, és ha találok akkor szólok mindenképp:) -
#5719 helyi Lotto -t áruló boltban azt mondta nekem az eladó, hogy tud szerezni , de fél év , ez mésfél éve volt -
#5718 akkor nincs több ötletem:(
nem kicsit örülnék ha változtatnának azon, hogy még a legnagyobb online áruházakban is csak nagycsapatok "termékeit" lehet kapni
egyébként meg jó lesz újra az A-ban látni titeket, Beppe bácsi jól összerakta a csapatot, okos igazolásokkal bőven bennmaradtok:) -
#5717 van ide regem Miki , csak a posta súlyos:( -
#5716 addig is itt egy oldal, jó árban vannak a mezek, és ahogy látom eredeti mindegyik -
#5715 talán Lotto márkaboltban lehet, legalábbis bízom benne, mert akkor minden bizonnyal van Udinese mezük is:)
viszont fogalmam sincs, hol van boltjuk Hazánkban:( -
#5714 jól tudom, hogy a jegyárak 10, 20 és 40 euró között vannak?
erősen töröm a fejem egyébként, hogy a jövő évre veszek egy bérletet, és a nagyobb meccsekre kilátogatok. óriási dolog, hogy megint feljutunk! -
#5713 remek remek :) -
#5712 a feljutás küszöbén...
1. Chievo 83
2. Bologna 78
3. Lecce 77
4. Albinoleffe 77
Egymás elleni eredményeink: Chievo-Albinoleffe 2-0, 0-1, Chievo-Lecce 3-3, 3-0.
A képlet világos: ha a Lecce nem szerez 6 pontot a hátralevő két meccsén, feljutottunk. Ha szerzünk egy pontot a hátralevő két meccsünk valamelyikén, feljutottunk.
Az isten sárga-kék, egészen hihetetlen, hogy 4 bajnoki meccsből hármon tökéletes eredmény szülessen számunkra
Pellissier... egészen hihetetlen, amit az idén produkál. -
#5711 itt is van -
#5710 onnan írom én is :) kár, hogy ezeket nem vezetik rendesen, mint az A-s meccseket. most 2-1... nagyon, nagyon izgulok.
ha minden igaz, ma feljuthatunk. -
#5709 itt online -
#5708 Ascoli - Albinoleffe 3-1
Lecce - Bari 0-2
Rimini - Brescia 2-1 -
#5707 PELLISSIER 57. 2-0!! -
#5706 még nincs lefújva sajna
nekem eredti mez kellene -
#5705 atyaég...
Bologna vezet 3-0-ra, oké, nyernek. DE!! az Albinoleffe és a Lecce is égnek!
1. Chievo 83.
2. Bologna 78.
3. Lecce 77
4. Albinoleffe 77. -
#5704 Italy - Serie B
17:12 May 17
54' Ascoli 1 - 1 Albinoleffe
54' Avellino 0 - 0 Triestina
54' Bologna 1 - 0 Messina
54' Chievo 1 - 0 Vicenza
54' Frosinone 2 - 3 Modena
54' Lecce 0 - 0 Bari
54' Piacenza 0 - 0 Grosseto
54' Ravenna 1 - 1 Pisa
54' Rimini 0 - 0 Brescia
54' Spezia 0 - 0 Mantova
54' Treviso 2 - 1 Cesena -
#5703 most a Bologna vezet (11-esből), az Albinoleffe 1-1-re áll.
1. Chievo 83
2. Leffe 78
3. Lecce 78
4. Bologna 78 -
#5702 vezet az Albinoleffe
1. Chievo 83
2. Albinoleffe 80
3. Lecce 78
4. Bologna 76 -
#5701 ezt én is szeretném tudni... egyrészt szerintem a shopból lehet rendelni (kérdés, szállítanak-e Ungheriába), másrészt magyaráztak nekem valamit, hogy fent, Chievo városrészben lehet találni szuvenírárusító helyeket, de én nem találtam. az utcai árusoknál rengeteg szokott lenni, de azok nem eredetiek (ettől függetlenül nekem van ilyen nem eredetiből kettő: Cossato és Bierhoff :)) -
#5700 hol lehet Chievo mezt venni? -
#5699 Italy - Serie B
16:27 May 17
27' Ascoli 0 - 0 Albinoleffe
27' Avellino 0 - 0 Triestina
27' Bologna 0 - 0 Messina
27' Chievo 1 - 0 Vicenza
27' Frosinone 0 - 2 Modena
27' Lecce 0 - 0 Bari
27' Piacenza 0 - 0 Grosseto
27' Ravenna 1 - 0 Pisa
27' Rimini 0 - 0 Brescia
27' Spezia 0 - 0 Mantova
27' Treviso 2 - 1 Cesena -
#5698 vezetünk is egy öngóllal... Lecce és Leffe egyelőre X-re áll, de még sok van hátra. -
#5697 így igaz... a két hazait mindenképp hozni kell, és akkor nem lesz gond :)
remélem, idegenben elpusztul emellett a Leffe is... de a Chievo 3 pontja a legfontosabb!! -
#5696 GYŐZNI KELL!! -
Chievodrukker #5695 A Chievo sajnos kiscsapat (egyelőre),így nem valószínű, hogy sokáig meg tudunk tartani egy olyan játékost, akiért nyolc számjegyű összeget kínálnak euróban. Ezekből a bevételekből kellene okosan gazdálkodni. (És nem olyan játékosra költeni milliókat, mint Bogdani.)
A tavalyi kiesésről az a véleményem, hogy leginkább magunknak köszönhetjük, mert több pontot kellett volna szerezni. De ... a szokásos olasz bundázgatás is szerepet játszott benne. A hajrában szinte az összes riválisunk kapott "ajándék" győzelmeket erősebb csapatoktól. (Pl. Palermo - Parma 3-4, Roma - Torino 0-1.) Az utolsó fordulóban Siena - Lazio 2-1, Reggina - Milan 2-0. A Milan a 3., a Lazio a 4. helyen végzett, a Siena és a Reggina pedig egy döntetlennel is kiesett volna - helyettünk.
Azt hiszem, Iachini nagyon jó választás volt. -
#5694 van pár oldal , de most nem otthon vagyok , így ezeket nem tom fejből :D -
#5693 annyi van meg, hogy a Leverkusen állítólag elviszi 10 millió euróért -
#5692 Obinna huzavona? nem annyira vágom... ti honnan tájékozódtok egyébként? én szinte csak a hivatalos honlapot ismerem... -
#5691 ja és most meg meyg az Obinna huzavona megint -
#5690 a feljutás esélye számomra is csoda , tuti volt benne , hogy követjük a Hellast a süllyesztőbe erre mesésen állunk
tavaly ott is elbasztuk , hogy egész évben azzon vitáztunk , kinek adju el Semiolit ,
jussunk fel , jöjjön vissza Corini-Lanna-Semioli -
#5689 jó hát az a 4. hely egyrészt ugye hetedik volt, csak kizártak előlünk mindenkit. azt mondjuk én sem értettem, hogy miért nem akartunk a BL-ben alkotni valamit, ha már egyszer így alakult. azért egy Levski Szófia ellen nem lett volna lehetetlen dolog legalább a csoportkörig eljutni, és akkor óriási dolgokat lehetett volna művelni ezzel a csapattal.
a kiárusítással elment a csatársorunk (Amauri, Tiribocchi), Zanchetta, Franceschini és Fonana is. nyilván ez óriási szívás, és a bajnokság egyik leggyengébb csapata voltunk ekkor, de az utolsó fordulóban simán bentmaradhattunk volna. semleges pályán abszolút nem voltunk esélytelenebbek a Catániánál, ha jól emlékszem, otthon le is győztük őket. nagyon megmaradt ez a meccs, mert a Sportvalami adta élőben, és sokáig igazából nem is álltunk rosszul, de aztán lőttek két gólt és ezzel vége volt. sőt, sokáig kifejezetten bennmaradásra álltunk, de aztán a többi meccsen is változások történtek és ez lett belőle.
legalábbis nekem így maradt meg... és éppen ezért, meg az akkori idegességem miatt nagyon remélem, hogy idén beszopatják a Catániát.
egyébként óriási meglepetés számomra, hogy így felállt a csapat, én meg voltam győződve róla, hogy a Serie B-ben ellődörgünk majd innentől, középmezőny, kilátások nélkül. ehhez képest már hetek óta mi vezetjük a bajnokságot és a feljutás fő esélyesei vagyunk. óriásit csalódtam pozitívan ebben a csapatban :) -
#5688 meg a a Parma -
#5687 sajnos az olasz foci alja eléggé el van maradva , de Siena-Catania kiehet -
#5686 sajnos az , hogy kiestünk , csak is a saját bajunk , mert ugye eladunk mindenkit egyrészt , másrészről a 4. helyről kiesni tök szégyen , főleg úgy , hogy volt 3 csapat aki óriási mínusszal indult