A.C. Chievo Verona
  • giornalista
    végre egy Obinna-gól, ám ez egyből pontvesztéssel társult.

holnap az nb1.hu-n elolvashatjátok, hogy játékosunkért erősen érdeklődik a Leverkusen. én hatalmas rajongója vagyok, nem elhanyagolhatóan azért, mert az FM2008-ban a 8 év alatt Serie A győzelemig jutó csapatom alapembere és világklasszis lett :)

legközelebb a kiesés elől menekülő Speziát fogadjuk (idegenben nyertünk 1-0-ra), a Bologna a Vicenzát fogadja, a Leffe Piacenzába látogat, a Lecce viszont a Mantovát fogadja, ők veszíthetnek pontokat. nekünk ezúttal kötelező a győzelem.

mi utána megyünk épp Mantovába (otthon 2-3-as szopás...), fogadjuk a Vicenzát, megyünk a Grosettóhoz és végül a Bari ellen zárunk. nos.

igazából egyik meccsünktől sem tartok túlzottan. a Spezia otthon kötelező feladat, hiába tesz meg mindent a bennmaradásért a csapatuk. Soda ráadásul nem is egy tapasztalt edző, idegenben meg még nem is nyertek meccset. a Leffe 2-0-ra verte őket a casa, a Bologna fél óra alatt hintett egy hármast, csak elaludt a végére (3-2), egyedül Leccében tudtak ikszelni, jó hír azonban, hogy az ex-chievósoknak azon a meccsen jól ment (Tiribocchi és Zanchetta lőtte a haziak 2 gólját).

játékosaikat tekintve két említésre méltó egyed van: Giudetti lőtt 13 gólt, Eliakwu pedig az Inter és a Triestina birtokolja közösen, Speziában csak kölcsönben játszik. mindenesetre egy tehetséges játékossal van dolgunk, oda kell rá figyelni. általában mindketten kezdenek, de Giudettit két meccse kiállították. a mostani bajnoki fordulóban nem játszott, azt nem tudom, hogy ellenünk visszatérhet-e. mindenesetre ha nem, akkor én egy 4-5-1-re számítok tőlük. a lényeg azonban a 3 pont... semmi más.