8246
A.C. Chievo Verona
-
#5685 nem akarok patetikus lenni, de gondolom nektek is a bögyötökben van a Catania a tavalyi szezonzáró óta. nos, idén végre igazságot szolgáltathat a sors, mert mi egyrészt feljutunk (valahogy), másrészt a Catania meg a jövőhéten szépen ki fog esni. remélem.
Empoli 33, Parma 34, Catania 36
Empoli-Livorno (már kiesett) hazai
Catania-Roma vendég, és máris ott vagyunk (egymás elleniben jobb a Livorno, 2-0, 0-1).
ez a mantovai vereség a leírtak függvényében mégjobban fáj, mert ha legalább 1 pontot szereztünk volna, akkor gyakorlatilag azt mondhatnánk, hogy eldőlt. mindegy, talán az Albinoleffe botlik még a vége előtt, és akkor nincs mitől tartanunk.
van valaki közülletek, aki tartja helyi drukkerekkel a kapcsolatot az interneten keresztül? -
Chievodrukker #5684 Azt olvasom, hogy 17:5 volt a kapuralövés aránya a javunkra, Ciaramitaro lövése pedig a 95. percben a kapufa belső éléről kifelé pattant.
Na nem baj, a sorsunk valóban a saját kezünkben van.
Pellissier nem játszott, mint ahogy a Pisa ellen sem. Remélem, nem súlyos a probléma. -
#5683 Kár ezért a tegnapi meccsért, de még mindig a saját kezünkben van a sorsunk! -
Chievodrukker #5682 Utoljára szintén a Mantova ellen vesztettünk 21 fordulóval ezelőtt.
Az azóta lejátszott 20 mérkőzésen 13 győzelem és 7 döntetlen volt a mérlegünk, ami óriási teljesítmény. A mai zakó belefért a pakliba.
De a Vicenza ellen jövő héten úgy kell játszani, mintha oroszlánok kergetnének... -
#5681 megkímélném magam az osztályozó izgalmaitól azért. -
#5680 feljututnk vita nincs -
#5679 ez így nagyon gáz lesz, mert szinte a lehető legrosszabbul alakul eddig a forduló.
- egyrészt ugye égünk Mantovában, amire sajnos számítottam, de kb. csak 10% esélyt adtam ennek. bejött... nem hiszem el
- a Leffe-Lecce meccsen vezet a vendég. ha mondjuk a hazai vezetne, akkor a Leffének lenne 80 pontja, a Leccének pedig 74
- a Bolognának meg, vereségével, maradna a 75, azaz továbbra is 5 ponttal vezetnénk a harmadik hely előtt.
- a lényeg: oké, ma szoptunk, de!! van még hátra 3 meccs, ebből két sima hazai. azokat egyszerűen hozni KELL, és akkor nem lehet nagy baj. nincs semmi sem veszve, a Bari meccs a zárókörben legalább izgalmas lesz :) -
#5678 a Bologna közben 3-0-ra ég, bár ez most nem igazán boldogít. kéne legalább egy pont, különben oda lesz a hatalmas előnyünk. -
#5677 vezet a kibaszott Mantova ellenünk, vezet a Lecce a Leffe ellen, viszont ég a Bologna.
Chievo 80
Lecce 77
Leffe 77
Bologna 75 -
Chievodrukker #5676 Egy érdekesség. Pellissier az utolsó kilenc fordulóban nyolcszor lépett pályára és nyolc gólt lőtt. Mind a nyolcat kivétel nélkül az első fél órában... Úgy látszik, siet valahová...
Szeretne újra a San Siróban játszani bajnokikat.. -
#5675 ez a meccs nagyon sima volt, ennél sokkal többet mondjuk nem is vártam a Speziától :)
legközelebb Mantova idegenben, az azért keményebb lesz. viszont!! most már 5 pont az előnyünk a 3. helyezett előtt, és a következő fordulóban Lecce-Leffe...
kellene nagyon nyerni Mantovában, kellene egy leccei győzelem az Albinoleffe ellen, és akkora Bologna játszhat, amit akar, 3 meccsel a vége előtt lenne 6 pont előnyünk a 3. előtt. ami már-már behozhatatlan. főleg, hogy abból a háromból kettőt otthon játszunk, egyiket ráadásul a Vicenzával.
uraim, ha győzünk Mantovában, szinte el sem bukhatjuk az egyenes ági feljutást!! -
#5674 FORZA CHIEVO!!!!!!!!!!!!! -
#5673 Cossato?:D
87' Chievo [5 - 0] Spezia
4' [1 - 0] S. Pellisier
8' [2 - 0] V.N. Obinna
40' [3 - 0] M. Marcolini
52' L. Ceccarelli
53' [4 - 0] V.N. Obinna (pen.)
80' [5 - 0] F. Cossato -
#5672 58' Chievo [4 - 0] Spezia
4' [1 - 0] S. Pellisier
8' [2 - 0] V.N. Obinna
40' [3 - 0] M. Marcolini
53' [4 - 0] V.N. Obinna (pen.) -
#5671 44' Chievo [3 - 0] Spezia
4' [1 - 0] S. Pellisier
8' [2 - 0] V.N. Obinna
40' [3 - 0] M. Marcolini
Copyright © 1998-2008 LiveScore.com -
#5670 adjál neki :D
26' Chievo [2 - 0] Spezia
4' [1 - 0] S. Pellisier
8' [2 - 0] V.N. Obinna
#5669 hopp, én nem látom a kérdőjelet, no de sebaj!
igen, megyek, a zárómeccsre június elsején. jó lenne ünnepelni egy kiadósat :) -
#5668 ? tehát kérdés :D -
#5667 na ez most kérdés volt, felszólítás vagy kijelentés? :) -
#5666 igazad van:D
mész ki veronába -
#5665 végre egy Obinna-gól, ám ez egyből pontvesztéssel társult.
holnap az nb1.hu-n elolvashatjátok, hogy játékosunkért erősen érdeklődik a Leverkusen. én hatalmas rajongója vagyok, nem elhanyagolhatóan azért, mert az FM2008-ban a 8 év alatt Serie A győzelemig jutó csapatom alapembere és világklasszis lett :)
legközelebb a kiesés elől menekülő Speziát fogadjuk (idegenben nyertünk 1-0-ra), a Bologna a Vicenzát fogadja, a Leffe Piacenzába látogat, a Lecce viszont a Mantovát fogadja, ők veszíthetnek pontokat. nekünk ezúttal kötelező a győzelem.
mi utána megyünk épp Mantovába (otthon 2-3-as szopás...), fogadjuk a Vicenzát, megyünk a Grosettóhoz és végül a Bari ellen zárunk. nos.
igazából egyik meccsünktől sem tartok túlzottan. a Spezia otthon kötelező feladat, hiába tesz meg mindent a bennmaradásért a csapatuk. Soda ráadásul nem is egy tapasztalt edző, idegenben meg még nem is nyertek meccset. a Leffe 2-0-ra verte őket a casa, a Bologna fél óra alatt hintett egy hármast, csak elaludt a végére (3-2), egyedül Leccében tudtak ikszelni, jó hír azonban, hogy az ex-chievósoknak azon a meccsen jól ment (Tiribocchi és Zanchetta lőtte a haziak 2 gólját).
játékosaikat tekintve két említésre méltó egyed van: Giudetti lőtt 13 gólt, Eliakwu pedig az Inter és a Triestina birtokolja közösen, Speziában csak kölcsönben játszik. mindenesetre egy tehetséges játékossal van dolgunk, oda kell rá figyelni. általában mindketten kezdenek, de Giudettit két meccse kiállították. a mostani bajnoki fordulóban nem játszott, azt nem tudom, hogy ellenünk visszatérhet-e. mindenesetre ha nem, akkor én egy 4-5-1-re számítok tőlük. a lényeg azonban a 3 pont... semmi más. -
#5664 Pisa-CHIEVO VERONA 1:1. Gól: Obinna 2.perc -
#5663 mindenféleképpen írok beszámolót, már nagyon várom!
a hétvége isteni lehet. megint egy osztályozóssal játszunk, ezúttal Pisa, idegenben. VISZONT!! a Leffe a Bolognát fogadja, és ha mi nyerünk, akkor a másik meccsen számunkra nem születhet rossz eredmény.
ha mi nyerünk, és
- a Bologna nyer, akkor lesz 8 pont előttünk a 3., még osztályozós előtt
- X, akkor lesz 7 pont előnyünk a 3., és 6 pont a 2., előtt
- nyer a Leffe, akkor meg 7 pont előnyünk lesz a 3. előtt.
ez egy rettenetesen fontos meccs!! -
Chievodrukker #5662 Helló, Giornalista!
Ha sikerül kijutnod, írjál légyszi egy kis beszámolót. Előre is köszönjük. Ha már nincs lehetőségem Veronába utazni, legalább egy kicsit el tudjam képzelni a hangulatot. Remélem, lesz ok örülni, bár még nincs vége, közel az üldözőboly.
Hajrá Repülő Szamarak! -
#5661 FORZA CHIEVO mert kurva jók vagyunk -
#5660 nem mellesleg a Hellas 2 pontra van az utolsótól a Serie C1A-ban.... szégyen -
#5659 -
#5658 Melyik az Lalikám? :D
Italiano? Örök sárga -.- -
#5657 megtűrtök egy Hellasost?:D
amúgy szépes,jussatok fel -
#5656 FT Chievo [3 - 0] Brescia
5' [1 - 0] V.C.D.L. Cesar
30' [2 - 0] S. Pellisier
80' [3 - 0] V. Italiano
#5655 84' Chievo [3 - 0] Brescia
30' [2 - 0] S. Pellisier
80' [3 - 0] V. Italiano
#5654 45' Chievo [2 - 0] Brescia
30' [2 - 0] S. Pellisier
#5653 33' Chievo [1 - 0] Brescia
Copyright © 1998-2008 LiveScore.com
-
#5652 biztos voltam benne :D -
#5651 és megtaláltam :))) -
#5650 fél órája keresem a honlapon, de (ahogy eddi sem) most sem találtam meg a jegyárakat.
azt már látom, hogy újságíróként hogy mehetnék be, vagy hogy a stadion melyik pontján lenne a legérdemesebb hirdetni... :S
mondjuk az zseniláis, hogy a Bologna ellen 20 ezer ember volt kint!! remélem, a szezonzárón bajnokavatás (vagy legalább feljutás-avatás :)) lesz, és félig legalább megtelik a stadion... jó lenne! -
#5649 Helló!
Gyere sűrűn!
Sajnos még én nem voltam kinnt , még egy mezt sem tudok beszerezni itthon:(
Jegyárak mindíg fenn vannak a hivatalos oldalon!
McF -
#5648 sziasztok, ide elvileg ez az első beírásom... rettenetesen boldog vagyok, hogy Chievo-drukkerekre leltem a weben! nem szeretem méricskélni, hogy ki "mekkora" drukker, mindenesetre én nem igazán tartom divatnak magam, akkor szerettem meg először a csapatot, amikor megtudtam, hogy a B-s feljutás az első volt az élvonalba. a tavalyi Catania-meccs után meg megutáltam az összes elefántot.
de alényeg: készülök ki Chievo szezonzáróra, a Barit fogadjuk otthon. a kérdésem az lenne, hogy járt-e már valaki esetleg kint meccsen? milyenek a jegyárak, hova érdemes ülni, esetleg van-e bejáratott, jó szálláslehetőség? lehetőleg Chievóban szállnék meg, egyszer felbuszoztam és nagyon remeknek tűnt, erkélyekről Chievo-pajzsok lógtak meg minden :)
esetleg van valakinek kontaktja szurkolói csoporthoz?
köszönöm, és ezúton is: szerbusz, topik! -
#5647 ez a lényeg :) -
#5646 de még mindig elsők vagyunk!