8246
A.C. Chievo Verona
  • giornalista
    nem akarok patetikus lenni, de gondolom nektek is a bögyötökben van a Catania a tavalyi szezonzáró óta. nos, idén végre igazságot szolgáltathat a sors, mert mi egyrészt feljutunk (valahogy), másrészt a Catania meg a jövőhéten szépen ki fog esni. remélem.
    Empoli 33, Parma 34, Catania 36
    Empoli-Livorno (már kiesett) hazai
    Catania-Roma vendég, és máris ott vagyunk (egymás elleniben jobb a Livorno, 2-0, 0-1).

ez a mantovai vereség a leírtak függvényében mégjobban fáj, mert ha legalább 1 pontot szereztünk volna, akkor gyakorlatilag azt mondhatnánk, hogy eldőlt. mindegy, talán az Albinoleffe botlik még a vége előtt, és akkor nincs mitől tartanunk.

van valaki közülletek, aki tartja helyi drukkerekkel a kapcsolatot az interneten keresztül?
  • Chievodrukker
    Azt olvasom, hogy 17:5 volt a kapuralövés aránya a javunkra, Ciaramitaro lövése pedig a 95. percben a kapufa belső éléről kifelé pattant.
    Na nem baj, a sorsunk valóban a saját kezünkben van.
    Pellissier nem játszott, mint ahogy a Pisa ellen sem. Remélem, nem súlyos a probléma.
  • Reyi
    Kár ezért a tegnapi meccsért, de még mindig a saját kezünkben van a sorsunk!
  • Chievodrukker
    Utoljára szintén a Mantova ellen vesztettünk 21 fordulóval ezelőtt.
    Az azóta lejátszott 20 mérkőzésen 13 győzelem és 7 döntetlen volt a mérlegünk, ami óriási teljesítmény. A mai zakó belefért a pakliba.
    De a Vicenza ellen jövő héten úgy kell játszani, mintha oroszlánok kergetnének...
  • giornalista
    megkímélném magam az osztályozó izgalmaitól azért.
  • McFrost
    feljututnk vita nincs
  • giornalista
    ez így nagyon gáz lesz, mert szinte a lehető legrosszabbul alakul eddig a forduló.
    - egyrészt ugye égünk Mantovában, amire sajnos számítottam, de kb. csak 10% esélyt adtam ennek. bejött... nem hiszem el
    - a Leffe-Lecce meccsen vezet a vendég. ha mondjuk a hazai vezetne, akkor a Leffének lenne 80 pontja, a Leccének pedig 74
    - a Bolognának meg, vereségével, maradna a 75, azaz továbbra is 5 ponttal vezetnénk a harmadik hely előtt.
    - a lényeg: oké, ma szoptunk, de!! van még hátra 3 meccs, ebből két sima hazai. azokat egyszerűen hozni KELL, és akkor nem lehet nagy baj. nincs semmi sem veszve, a Bari meccs a zárókörben legalább izgalmas lesz :)
  • giornalista
    a Bologna közben 3-0-ra ég, bár ez most nem igazán boldogít. kéne legalább egy pont, különben oda lesz a hatalmas előnyünk.
  • giornalista
    vezet a kibaszott Mantova ellenünk, vezet a Lecce a Leffe ellen, viszont ég a Bologna.

Chievo 80
    Lecce 77
    Leffe 77
    Bologna 75
  • Chievodrukker
    Egy érdekesség. Pellissier az utolsó kilenc fordulóban nyolcszor lépett pályára és nyolc gólt lőtt. Mind a nyolcat kivétel nélkül az első fél órában... Úgy látszik, siet valahová...
    Szeretne újra a San Siróban játszani bajnokikat..
  • giornalista
    ez a meccs nagyon sima volt, ennél sokkal többet mondjuk nem is vártam a Speziától :)

legközelebb Mantova idegenben, az azért keményebb lesz. viszont!! most már 5 pont az előnyünk a 3. helyezett előtt, és a következő fordulóban Lecce-Leffe...

kellene nagyon nyerni Mantovában, kellene egy leccei győzelem az Albinoleffe ellen, és akkora Bologna játszhat, amit akar, 3 meccsel a vége előtt lenne 6 pont előnyünk a 3. előtt. ami már-már behozhatatlan. főleg, hogy abból a háromból kettőt otthon játszunk, egyiket ráadásul a Vicenzával.

uraim, ha győzünk Mantovában, szinte el sem bukhatjuk az egyenes ági feljutást!!
  • Reyi
    FORZA CHIEVO!!!!!!!!!!!!!
  • McFrost
    Cossato?:D

87' Chievo [5 - 0] Spezia
    4' [1 - 0] S. Pellisier
    8' [2 - 0] V.N. Obinna
    40' [3 - 0] M. Marcolini
    52' L. Ceccarelli
    53' [4 - 0] V.N. Obinna (pen.)
    80' [5 - 0] F. Cossato
  • McFrost
    58' Chievo [4 - 0] Spezia
    4' [1 - 0] S. Pellisier
    8' [2 - 0] V.N. Obinna
    40' [3 - 0] M. Marcolini
    53' [4 - 0] V.N. Obinna (pen.)
  • McFrost
    44' Chievo [3 - 0] Spezia
    4' [1 - 0] S. Pellisier
    8' [2 - 0] V.N. Obinna
    40' [3 - 0] M. Marcolini
    Copyright © 1998-2008 LiveScore.com
  • McFrost
    adjál neki :D
    26' Chievo [2 - 0] Spezia
    4' [1 - 0] S. Pellisier
    8' [2 - 0] V.N. Obinna
  • giornalista
    hopp, én nem látom a kérdőjelet, no de sebaj!

igen, megyek, a zárómeccsre június elsején. jó lenne ünnepelni egy kiadósat :)
  • McFrost
    ? tehát kérdés :D
  • giornalista
    na ez most kérdés volt, felszólítás vagy kijelentés? :)
  • McFrost
    igazad van:D

mész ki veronába
  • giornalista
    végre egy Obinna-gól, ám ez egyből pontvesztéssel társult.

holnap az nb1.hu-n elolvashatjátok, hogy játékosunkért erősen érdeklődik a Leverkusen. én hatalmas rajongója vagyok, nem elhanyagolhatóan azért, mert az FM2008-ban a 8 év alatt Serie A győzelemig jutó csapatom alapembere és világklasszis lett :)

legközelebb a kiesés elől menekülő Speziát fogadjuk (idegenben nyertünk 1-0-ra), a Bologna a Vicenzát fogadja, a Leffe Piacenzába látogat, a Lecce viszont a Mantovát fogadja, ők veszíthetnek pontokat. nekünk ezúttal kötelező a győzelem.

mi utána megyünk épp Mantovába (otthon 2-3-as szopás...), fogadjuk a Vicenzát, megyünk a Grosettóhoz és végül a Bari ellen zárunk. nos.

igazából egyik meccsünktől sem tartok túlzottan. a Spezia otthon kötelező feladat, hiába tesz meg mindent a bennmaradásért a csapatuk. Soda ráadásul nem is egy tapasztalt edző, idegenben meg még nem is nyertek meccset. a Leffe 2-0-ra verte őket a casa, a Bologna fél óra alatt hintett egy hármast, csak elaludt a végére (3-2), egyedül Leccében tudtak ikszelni, jó hír azonban, hogy az ex-chievósoknak azon a meccsen jól ment (Tiribocchi és Zanchetta lőtte a haziak 2 gólját).

játékosaikat tekintve két említésre méltó egyed van: Giudetti lőtt 13 gólt, Eliakwu pedig az Inter és a Triestina birtokolja közösen, Speziában csak kölcsönben játszik. mindenesetre egy tehetséges játékossal van dolgunk, oda kell rá figyelni. általában mindketten kezdenek, de Giudettit két meccse kiállították. a mostani bajnoki fordulóban nem játszott, azt nem tudom, hogy ellenünk visszatérhet-e. mindenesetre ha nem, akkor én egy 4-5-1-re számítok tőlük. a lényeg azonban a 3 pont... semmi más.
  • Reyi
    Pisa-CHIEVO VERONA 1:1. Gól: Obinna 2.perc
  • giornalista
    mindenféleképpen írok beszámolót, már nagyon várom!

a hétvége isteni lehet. megint egy osztályozóssal játszunk, ezúttal Pisa, idegenben. VISZONT!! a Leffe a Bolognát fogadja, és ha mi nyerünk, akkor a másik meccsen számunkra nem születhet rossz eredmény.
    ha mi nyerünk, és
    - a Bologna nyer, akkor lesz 8 pont előttünk a 3., még osztályozós előtt
    - X, akkor lesz 7 pont előnyünk a 3., és 6 pont a 2., előtt
    - nyer a Leffe, akkor meg 7 pont előnyünk lesz a 3. előtt.

ez egy rettenetesen fontos meccs!!
  • Chievodrukker
    Helló, Giornalista!
    Ha sikerül kijutnod, írjál légyszi egy kis beszámolót. Előre is köszönjük. Ha már nincs lehetőségem Veronába utazni, legalább egy kicsit el tudjam képzelni a hangulatot. Remélem, lesz ok örülni, bár még nincs vége, közel az üldözőboly.
    Hajrá Repülő Szamarak!
  • Reyi
    FORZA CHIEVO mert kurva jók vagyunk
  • McFrost
    nem mellesleg a Hellas 2 pontra van az utolsótól a Serie C1A-ban.... szégyen
  • McFrost
  • McFrost
    Melyik az Lalikám? :D
    Italiano? Örök sárga -.-
  • 9csöves9
    megtűrtök egy Hellasost?:D

amúgy szépes,jussatok fel
  • McFrost
    FT Chievo [3 - 0] Brescia
    5' [1 - 0] V.C.D.L. Cesar
    30' [2 - 0] S. Pellisier
    80' [3 - 0] V. Italiano
  • McFrost
    84' Chievo [3 - 0] Brescia
    30' [2 - 0] S. Pellisier
    80' [3 - 0] V. Italiano
  • McFrost
    45' Chievo [2 - 0] Brescia
    30' [2 - 0] S. Pellisier
  • McFrost
    33' Chievo [1 - 0] Brescia
  • McFrost
    biztos voltam benne :D
  • giornalista
    és megtaláltam :)))
  • giornalista
    fél órája keresem a honlapon, de (ahogy eddi sem) most sem találtam meg a jegyárakat.

azt már látom, hogy újságíróként hogy mehetnék be, vagy hogy a stadion melyik pontján lenne a legérdemesebb hirdetni... :S

mondjuk az zseniláis, hogy a Bologna ellen 20 ezer ember volt kint!! remélem, a szezonzárón bajnokavatás (vagy legalább feljutás-avatás :)) lesz, és félig legalább megtelik a stadion... jó lenne!
  • McFrost
    Helló!
    Gyere sűrűn!
    Sajnos még én nem voltam kinnt , még egy mezt sem tudok beszerezni itthon:(
    Jegyárak mindíg fenn vannak a hivatalos oldalon!

McF
  • giornalista
    sziasztok, ide elvileg ez az első beírásom... rettenetesen boldog vagyok, hogy Chievo-drukkerekre leltem a weben! nem szeretem méricskélni, hogy ki "mekkora" drukker, mindenesetre én nem igazán tartom divatnak magam, akkor szerettem meg először a csapatot, amikor megtudtam, hogy a B-s feljutás az első volt az élvonalba. a tavalyi Catania-meccs után meg megutáltam az összes elefántot.

de alényeg: készülök ki Chievo szezonzáróra, a Barit fogadjuk otthon. a kérdésem az lenne, hogy járt-e már valaki esetleg kint meccsen? milyenek a jegyárak, hova érdemes ülni, esetleg van-e bejáratott, jó szálláslehetőség? lehetőleg Chievóban szállnék meg, egyszer felbuszoztam és nagyon remeknek tűnt, erkélyekről Chievo-pajzsok lógtak meg minden :)

esetleg van valakinek kontaktja szurkolói csoporthoz?

köszönöm, és ezúton is: szerbusz, topik!
  • McFrost
    ez a lényeg :)
  • Reyi
    de még mindig elsők vagyunk!