• valamit
    Okos kockafej megszolala. Beszelsz itt hulyesegeket...
    :) Tudod, akinek ilyen megnyitás kell az érvei megerősítésére az szegény ember ;)

1.) El tudom kepzelni hogy te SEM legalis MS termekeket hasznalsz.

Mármint te nem, vagy még ki nem? :)

2.) Ha megis, ki kenyszeritett ra? Ki kenyszerit hogy MS-t hasznalj? Senki. Meg jo hogy nem kopkodod a Danone-t mert hogy a turorudi haszonjabol TV-reklamokat keszit.

Elég egyszerű a nézőpontod, néhány tényezőt lazán kihagy. (mellékesen épp győri vagyok, így a Danone köpködéséről eszembe jut a Győri Keksz bezárásának mizzériája, de ez nem a tárgyhoz tartozik) Elég sok olyan kényszer van a világban, amit észre se veszel és még az is van mondva, hogy választhatsz, pedig igazából nem. (Ezt nagyon hosszan ragozhatnám, de nem látom értelmét, ha elsőre furcsálod amit írtam, akkor kicsit olvasgass utána a témában. például nagyon jó kulcsszó tud lenni az, hogy tematizáció) És még azt se mondom, hogy én választhatok, csak én esetleg tudom, de legalábbis időnként elgondolkdom rajta, hogy igazából én választottam e?

"MS egy vallalat. termeket keszit, probal fentmaradni. Ugyesen csinalja. De senki hazaba nem ront be ajtostul hogy ha nem veszed meg megdoglesz. Sot 1-2 gyenge probalkozast tekintve megcsak TV-ben sem nagyon reklamozza magat." - Tudod, ki a franc reklámozná magát, ha több kontinens minden iskolájában kötelező tantárgy volna? Mert mintha a Windows meg mondjuk az Office (Explorer, stb.) manapság ezen a szinten lenne... (ami tagadhatatlan olyan előny például a Linux-al szemben akkor amikor annak tömeges felhasználása kerül szóba) és a BSA (létrehozásában asszem volt szerepe az MS-nek) igenis ide-oda azér már odarondított... de amúgy meg nem a mondanivalóm lényegi részébe kötöttél bele, ugyanis az egész másról szólt.

"Amennyiben kibirod pcjatekok nelkul, a pingvinek mindazt tudjak mint az MS. Ingyen. Anelkul hogy gazdagitanad az MS koroket. Hamar zavar..." - Adobe Photoshop? Newtek Lightwave? stb., asszem egyik se játék, és hiszed, nem hiszed, kibírom játék nélkül

Amúgy, ha az "Okos kockafej megszolala. Beszelsz itt hulyesegeket..." kimaradt volna, lehet én is másképp beszéltem volna.