én nem vitatom, hogy amit leírtam az még ma gyenge lábakon áll, viszont el tudom képzelni, hogy az a jövő ... Bill Gatesről talán nem írtam le a véleményem, lusta vagyok most részlesen visszaolvasni: nála is egyfajta 'fejlődésnek' látom például azt, hogy ad a pénzéből és a közösségért tesz (nézetem szerint a testvériség szellemében)... amúgy az egész amit leírtam, azt egy olyan hasonlattal tudnám talán jobban megvilágítani, mint mikor a céhekből manufaktúrák lettek, ugyanígy lehetne az egyének versenyeből egy olyan globális verseny/fejlődés amiben az egyének együttműködnek... (tudom, hogy elég zavarosan fogalmazok, de per pill. másban vagyok elmerülve)
FTeR
olyan hely nincs, ahol velem mindenki egyetértene, de én ezt már megszoktam ;) nekem személy szerint veled semmi bajom, a kisember dolgot és az álamvilágot meg leírtam már... még azt is elfogadom, hogy félreértettelek. Az meg, hogy dolgokat másként látunk, na bumm, ezér vagy te te, én meg én. Az meg, hogy álmodozok e? :) Lehet, de csak annyira ami még belefér ;)
Nagyon eltértél a tárgytól, nem is tudom nekem szól e, de: én az MS-t nem utálom. (van néhány dolog amiket csinál, azokat a dolgokat igen) A Linux viszont megintcsak belepasszol abba a képbe némileg amit a testvériségről írtam... De tényleg nem ez lett volna a mondanivalóm lényegi része.