• lowdog
    "Hát, ezt nem kellett volna fikáznod"
    Ne haragudj, nem bántani akartalak, de nem hiszem, hogy olyasmit írtam volna ami nem igaz. azt, hogy "próbáltad is vagy csak mondod" komolyan kérdeztem, mert nekem teljesen más tapasztalataim vannak a mac-el kapcsolatban, és a te hozzáállásod általános azok körében, akik még csak képen láttak mac-et (no offence, nem tudom, te láttál-e már, ezért is kérdeztem). nem kell rögtön megsértődni.

"Egyébként nem cáfoltam magam, ha nem érted, akkor tudlak sajnálni"
    amit írtál, abból számomra az következik, hogy cáfoltad magad
    egyértelműen ez olvasható ki abból, amit írsz: nem fog az OSX menni "PC"-n,
    pár sorral lejjebb pedig hogy kijátszható minden és menni fog max nem úgy, meg módosítva stb.

kérlek, vagy magyarázd el, hogy ez hogyan jelenthet mást (akár privátban is, most már tényleg kiváncsi vagyok, hogy mi másra gondolhattál, mert amit írtál az ezt jelenti), vagy sajnáld magadat.

"Alapból semmiképp nem fog menni PC-n OSX, és ez BIZTOS"
    na, most már értem mire gondolsz, ezért javasolnék valamit: próbálj világosan fogalmazni. egyetértünk, "alapból" nem fog menni. de te BIZTOS hogy nem ezt írtad. olvass vissza
    itt

ahelyett, hogy megsértődnél, lesajnálnál, gondolkodj el hogy mit is írtál és mit is jelent az... ha nem érted, mi a különbség, privátban szivesen kielemzem a mondataidat :)
    szerintem erről ennyit...