De jó neked, ezek szerint te nem vagy kisember;))) Mert a szavaidból nekem az tűnik ki.
Csak szerintem, ha elvonatkoztatunk a számtektől, akkor még Billiboy is az, egy kisember.
Ezek szerint te egy önálló identitással rendelkező, nem természetes jogi személy vagy, másnéven valami mamutcég, jó neked;)))
Bili, mint kisember márpedig elajándékozhatja a vagyonát, ráadásul ez az egész IT szektorra sokkal kevesebb hatással lenne mint azt te gondolod.
Billi végül is ezt nem tette meg, hanem pl kiszórt 10-15 mrd $-t az Xboxra, (ami köztudomásulag nem sok innovatív dolgot tartalmazott, a második némileg többet), és ebből még csak profitja sem lett, ráadásul a játékipar egészére sem volt ez túl sok hatással, mert jórészt erre a gépre is csak portok jelentek meg. Az az egy-két sikeresebb exkluzív, meg nem jelentett a fejlesztő cégeknek sem akkora előrelépést, pont az x viszonylagos sikertelensége miatt.
Én amúgy azt szeretem, ha az állam költ az eü-re, meg ilyen szociális dolgokra az adómból.
Az a cég ami megengedheti magának a túlzott jótékonykodást, az nincs versenyhelyzetben!
Egy IT cég foglalkozzon az IT szektor fejlesztésével, ne pedig jótékonykodjon.
Sajnos a világ olyan, hogy sok emberben fel sem tűnik enek a helyzetnek a visszássága!