BlackRose#37
Nincs! De az üzleti világban és álltalában az életben nem a jó az ami nyer. Az élet és különössen az üzleti világ nagyon összekötött, dollármiliárdokat lehet keresni vagy veszíteni rövid időn belül, és ezért nem önkényes kívánságokon és még kevésbbé igazságon vagy jó dolgokon múlik a dolog. Azt csinálsz amit lehet és ami pozitív megtérítést eredményez. A ROI a fontos, nem pedig a jó vagy a rossz, nem a kívánságok. Éppen ezért lettek partnerek a Sun és a Microsoft, éppen ezért partner az IBM és a Microsoft, mert persze verhetik egymást oldalba a PR részen, de amikor az eredményre koncentrálnak (és hidd el, hogy mindég az eredményre koncentrálnak), akkor a Microsoftnak kell az IBM álltal eladott sok millió Windows és az IBM-nek is, mert ez nélkül nem adna el sok millió szervert, a Microsoftnak kell a Power az XBox-ban, az IBM-nek kell a Microsoft XBox piaca... stb. Tehát reális szempontból nézd a dolgokat. Nem kedvelem én a Microsoftot, de a többieket sem, és nem is gyűlölök senkit, én mindegyikben azt akarom megtalálni, hogy az én személyes számlám tartalmát gyarapítsák. Jelenleg ezt legjobban a Microsoftnak köszönhetően tudom elérni, de nem hagyom ki a Linux vagy XYZ álltali lehetőségeket sem, de hogy valamelyiket is jobban kedveljem, WELL A HELL NO WAY!
P.S. Az M$ vs MS meg szerintem éretlenség kimutatása... elnézést mert nem akarok itt senkit sem sértegetni, de én úgy szoktam, hogy amikor valami nem tetszik akkor konkrétan megmondom, hogy mi... aki olvasni szokta a hozzászólásaimat az tudja miről beszélek, az meg, hogy így fejezzem ki magamat... annak semmi értelme sincs. Na de nekem semmi kifogásom, akinek tetszik az írja M$... én sohasem szoltam ezért egy árva szót sem, valaki más mondta, hogy bohóc vagyok mert nem így írom... pedig nem tudom ki a nagyobb bohóc. Na mindegy PEACE!