Spore
  • Carlos
    Na, egy nagyon kedves srác volt a supportos, jókat röhögcséltünk.
    Szerinte ami lehet:
    -regisztribejegyzések keffentődtek el -> regedit és kiszedni minden spore-os cuccot.
    -net elérés tilt valamit (router tűzfal)
    -új windows kellen.

Ezeket javasolta.
    Más: Az az eltávolító program tulképpen azt csinálja, hogy végtelenszer lehet telepíteni ugyanazt a játékot. EGYSZERRE(!!!) nem lehet 5-nél több gépen! Tehát ha alkatrészt cserélsz: de-auth akármi túl elindit. Leszedi a bejegyzést. Uninstall. Gépfrissités. Install és ugyanúgy 5 lehetőséged marad!

Más: Mindenkinek 5 telepítési lehetősége van, még azoknak is, akik a legelején vették meg. Megnézte az én szériaszámomat és azzal is 5 lehetőség volt, pedig szerintem én voltam az első regelők egyike (szept. 2)

Más: Mostantól nagyjából minden EA játék ilyen Securom/DRM fassággal fog kijönni. SZóval óvatosan az EA játékokkal. Utálják ők is (EA Magyar support), látják hogy fasság, de az "okosok" kitalálták.
    Jót röhögött, amikor mondtam, hogy a legal játékosokat szopatják ezzel tudja-e. Persze, nagy fasság az egész, dehát nem tehetünk semmit. :)

Nagyjából ezt szedtem ki a srácból. Úgyhogy nem kell félni az EA support-tól, jó arcok! (nem mondtam, hogy játékfejlesztő vagyok, nem volt ellenséges és nem kezelt le)