Spore
  • Aragorn83
    Tanácsot kérnék!

Hogy tudom megszerezni az "Univerzum egy dobozban" ach-ot? (Játssz minden fázisban és minden Laborral!)

Tudom, hogy kell de nem jön össze valamiért a dolog. Amikor még csak csúnyaverzióm volt akkor az első játék idején megadta, de mióta megvan az eredeti SPORE a játék nem hajlandó megadni ezt az achot. Pedig minden fázisban és minden laborban is voltam, több lénnyel is....

A másik "Személyiségzavar - Létesíts szövetséget két általad alkotott űrjáró faj között!" ach itt is megvolt a dolog. Szövetségessé tettem két általam alkotott fajt.

A harmadik pedig: "Hasadt Személyiség Teljesíts egy „alaptípus változtatása” küldetést!"" ach. Ezen dolgozok, az egyik saját fajom (ugyanaz, akiről szó van a "Személyiségzavar" kapcsán) Élet filozofájú az én általam irányitott faj pedig Harcos vagyis Erő filozofájú, és már legalább 30 küldetést teljessítettem nekik, de még mindig nem ajánlották fel a lehetőséget, hogy megtanuljam az ő filozofájukat.
    Meddig kell még ezzel szenvedni? Alaptípustól függő, hogy mennyi küldetés után osztják meg velünk a titkaikat?