Spore
  • natalyel
    Uff.
    Nem igazán vagyok noob, de most kicsit megakadtam ennél a játéknál az űrfázisnál. Kérdésem lenne: Ennek úgy kell lennie, hogy kb. 2-3 percenként kapok egy hívást/küldetést? Mert így már fél napja még mindig azt próbálom megoldani, hogy "legyen hét különböző csillagrendszerben kolóniád". Gyakorlatilag semmire sincs idő, mert szinte mindig zargatnak, kalózok támadnak - haza kell repülni, támad egy agresszív faj - haza kell repülni, szövetséges kér segítséget - oda kell repülni. Már baromira bosszantó, hogy egyszerűen nem tudok előrébb jutni, még kereskedni is alig lehet így. Lenyomni az agresszív fajt esélyem sincs, simán szétlőnek a hajói, nekem még csak két szövetséges hajóm van. Küldetést felvenni nem is merek, mivel idő nem lenne rá, és amiket eddig kaptam, mind időre ment ráadásul.

Ti ezt hogy csináljátok? Annyira felbosszantott, hogy jópár napja el sem indítom, mert amúgy sem jutnék előrébb, sőt, előbb-utóbb még azt a pár kolóniámat is elveszítem, amit eddig sikerült létrehozni.
    Két fajom is az űrfázisban van, de mindkettővel csak becsődöltem. Pedig ez a fázis tetszene a legjobban, ha egy kicsit nyugodtabban zajlanának az események.

Előre is köszi a segítséget.