Spore
-
Eljutottam szinte az univerzum közepébe.Grox-okat betámadtam,az 5 szövetségesem kicsi tápolással,bírták vagy 20mp-ig:-D ,Így egyedül indultam harcba,felvagyok szerelve mindennel ami csak kell.
Pár bolygót letisztítottam,nemnagyon örülnek:-)Sőt még fel is robbantottam nekik 1-et! Persze győzött a túlerő,és gondoltam jobblesz visszavonulni. Útközben akivel csak találkoztam,barátságot,vagy szövetséget kötöttem. Van pár rész ahol egymást érik a fajok,alig bírsz haladni tőlük:-) Szerencsére otthon néha van egy kis kalózkodás,de a bolygóvédelmi rendszer azért valahogy ellátja. Az ökokatasztrófákat nemszeretem azt próbálom megoldani,ha tudom,bár vannak ahhoz is lerakva a fontosabb helyeken kütyük. De most végülis azon tűnődten hoygan tovább?Grox-okkal hadban állok,mással nem,van legalább 15 faj akivel haverság,ők azért egymást szokták aprítani,de nemfigyelek rá,az ő dolguk,ha esetleg nem nevetnek,akkormegyek adok nekik egy kis lóvét,már vigyorognak is!:-D Persze ha nagy unalom van csinálok pár küldit.
Mondjuk térítőként kezdtem az űrfázist,nem is kell sokat győzködnöm,egy kis pénz,egy küldi,pénz már haverok is! Csak mindegyik elég gyenge,a Grox ellen ez bebizonyosodott.
Most így hirtelen nemtudom,hogy hány naprendszer tulajdonosa vagyok,de végülis akkor mostmár csak ott elvan az ember,és kész.Groxok,ha támadnak leszerelni..már elég uncsi lett,hisz őket legyőzni úgysem lehet:-(
Bár most így esetleg javítnai kellene a viszonyunkon,de azthiszem ezek után nehéz lesz:-)