Spore
-
Tegnap törzsi fázist játszottam hajnali fél háromig. Néhány kérdésem is lett közben
- Háziasítotam egy lényt, besétált a karámba, de utána semmit nem tudtam kezdeni vele. Jó ez egyáltalán valamire, vagy csak valamire nem jöttem rá?
- Próbáltam békésen játszani és egyesével lenyűgözni a többi törzset. Egyet sikerül, azután jön a többi fosztogatni. Ugye mit lehet tenni, megölöm a támadó törzs tagjait. Ez viszont automatikusan agresszív irányba tolja a személyiséget. Végül éppen csak sikerült zöldben végezni.
- Fogtam a törzset, és elküldtem őket zenélni egy másik törzshöz. Erre megtámadták őket, amíg a főnök ajándékot adott. Így nehéz barátkozni.
- Éppen kezdenék zenélni egy törzsnek, erre megtámadja a falut egy gigász. És az egyik saját törzstagom beragadt a gigász alá, és nem tudott mozdulni, csak forgott egy helyben. A másik törzs szépen lemészárolta a gigászt, de az én törzstagom beragadva maradt, azután is, hogy elhordtuk a gigászt kajának. Mivel szárnyas lényem volt, megpróbáltam rávenni, hogy ugorjon, vagy repüljön. Erre függőlegesen felemelkedett magasra, és utána már látni se lehetett. Meg kellett várnom, míg éhen hal, hogy újra használható törzstagom lehessen.