Spore
  • MrSpock
    Én nem használok patch-et,nemtudommiben módosul. Igen nagyon sokat támadnak az elején,amíg ki nemírtod a gaz szomszédokat! Érdekes mert van oylan faj,melyikkel az elején szövetséget kötöttem azóta mosolyognak:-)Míg,volt olyan hogy,ráadásul ránézésre elég erősebb,hogy egy idő után megunták és elkezdtek fenyegetőzni.Pedig alapból azért vigyáztam,hogy jólegyen a viszony. Mondjuk volt 4 szövetségesem a maradék 3-mal megtámadattam,aztán odamentem és elpusztítottam azóta békesség van:-D Csak kalóztámadás van,de a főbolygót az eléggé megerősítettem nemsokáig riasztanak.Nincs kedvem mindig hazarohangálni segíteni.Főleg hogy most annyira messze vagyok,a féreglyukak miatt,hogy mire visszatalálnék uhh..Mondjuk jönnek a riasztásök ökobaj,meg egyebek,de nemtudok eljutni,mondhatnám eltévedtem mit a Voyager.:-)
    Groxokat még nemtaláltam meg,nemtudommerre lehetnek:-D Azokat keresem..de már kicsit unom,otthontól távol a világegyetemben:-(
    Egyébként a flottádban majd később ahogy fejlődsz lehet töb szövetséges is,de sajnos nemsokat érnek:-( Mondjuk nekem 5 van jelenleg,de ha táposabb az ellen gyorsan leverik őket:-( Ilyenkor kénytelen vagyok egyedül,még jó,hogy már azért megvannak a fegyverek, meg maxon 7500 az űrhajóm hp-je.Bekapcsolom a pajzsot,és szétbombázom a városokat,majd elfoglalom.
    Egyébként halad a kis csészealj ott az alján,de nagyon lassann.Nekem úgy 1/3-ánál van.Szóval jólenne ez csak,tényleg azért lehetne saját úrhajód több,mondjuk amit otthagysz a galaxisodban,hogy tudj felügyelni,másikal meg kalandozol.Így a világegyetem másik végéről nemigen térsz haza,nem beszélve a kereskedésről,nemtudom begyűjteni a fűszereket sem:-(