Spore
-
kösz, de nekem az angol verzióban a 12. oldalon a Cell Stage Advice-ról írnak.
a 24.-en van egy olyan, hogy End Game: Evolution. Itt írják, hogy van 3 féle trait (jellemvonás), a Herbivore, az Omnivore és a Carnivore. Ehhez képest kapjuk a különböző skill-eket az adott fejlettségi fokon, ami meg is volt. Én a Kalóztámadást kaptam, mert harcias voltam űrbe lépés előtt.
Ettől függetlenül mivel elkezdtem kereskedni megkaptam a Cash Infusion-t is, azaz megvehetek egy-egy adott rendszert idővel.
Alatta ez áll: Read up about these skills in the appropriate chapter, under Legacy Traits.
Na, Én ezt a fentebbi szöveghivatkozást nem találom sehol, nem találok olyat, hogy Legacy Traits.
Csak, hogy világos legyen, nekem annyi volt a kérdésem, hogy hogy tudott 10000-es életerőt adni az űrhajójának, de eddig semmilyen leírást nem találtam azokon kívül amik megvannak, tehát megvan az Extreme Health is az hajómhoz, ennél többet nem tudom hogy lehet belerakni.
Másik verzió, hogy át kellene váltanom a hajómat másikra, mert azt nem tudom, hogy számít-e itt is, úgy mint a civ fázisban a különféle harci járműveknél a páncél/életerő/gyorsaság arány?
röviden ennyi lenne a problémám...