Spore
  • Zan
    Na most már kezdek azért belejönni.Lassan megvan a hódító 3 medál is...(a 4 re fáj a fogam,mert akkor kapom meg a bolygókütyüt,azzal meg aztán nem lesz sok dolgom,ha felidegesít egy faj..legalább is remélem).

Most már csak tényleg azok a fránya szomszédok idegesítenek,akik valami iszonyat tempóban támadnak...!Egyszer ezt a bolygómat,egyszer azt a bolygómat,már 2-öt el is veszítettem,mert azokat csak ugy csináltam,hogy legyen meg a quest,szoval nem volt bevédve...de ez a bevédés is..annyi lehet max,hogy telerakom lőtoronnyal mindegyik vérosomat?Vagy hogyan érdemes?Gondolom máshogy nem lehet.Az a sz*r az egészben,hogy én egyedül vagyok és nem tudok egyszerre 10 helyen lenni,folyamatosan kapom a riasztást,hogy ezt támadják-azt támadják..mindegy.magy lesz valahogy.

Na de amiért írok:Ha kiirtom amjd most már egyszer végre valahára magam mellöl a szomszédokat,azon a területen(ezt hangsúlyozom,mert gondolom más környéken ugyan ugy lesznek) számítsak még a későbbiekben is támadásokra?Vagy akkor ott már annyira nem lesznek?Ezt csak úgy érdekelne...mert már nagyon várom,hogy elhúzzonak onnan a marhák;azaz a földel tegyem őket egyenlővé!:)..

Zan