Spore
  • Zan
    Sziasztok!

Űrkorszakban vagyok,most kezdtem nem olyan régen!Van egy pár dolog,amit egyszerüen nem értek.

1.Van egy olyan küldetés amit az elején kapsz még az anyabolygódtól,miszerint gyarmatosítsak egy bolygót,terrafolmáljam.Oké,azt már tudom micsoda.Azt irja a quest hogy terraformáljam t1-szintig,oké,ez megvan,most azt írja,hogy hogy rakjak le növényeket.Ez is megvan.És ennyi,nincs kész a quest...nem irja,hogy végeztem...nem tudom miért.mindent leraktam,amit kért,T1 en van.Lehet hogy az a baj,hogy közben elmentem bevédeni a szomszéd szövetségest?nem tom.

2.Miégis hogyan találjak meg egy olyan csillagot,azon belül egy bolygót,amihez semmi azaz semmi leírást nem mellékel a quest?Nincs ilyen "keresés" része a játéknak?:

3.Az egyik szomszéd folyamatosan támadja az anyabolygómat.Egy pár telepesbolygóját már leírtottam,ahol csak egy város volt.De aholmondjuk 6 van?Azzal mit kezdjek?Egyedül nem megy,egy szövetségesnek van csak hely a csapatomban még,azt meg egyböl lenyirják.Mit tegyek?Szövetkezzek mindenkivel,akivel csak lehet?

Bocsánat a láma dolgokért...
    lecci segitsetek.

Zan