Spore
  • bigapó
    nekem is bajom volt az állandó támadással. Én betámadtam pár kolóniáját, persze csak olyat ahol kevés városa volt és egyszercsak beadta, hogy akkor legyünk haverok és béke veled. aztán kell neki adni lóvét is, meg megpróbálni vele szövetségre lépni, ahhoz kell pár küldit csinálni neki. ha már vigyori akkor nem fog egy ideig támadni, de elég a sima sárgafejú ikon is. amikor belépsz a rendszerébe akkor feljön a kommunikációs panel, ott a lény képére ha ráállsz akkor írja, hogy mivel csináltál nála pluszt és mivel mínuszt.

terraformálásnhoz legegyszerűbben az Anyabolygódról tudod összeszedni az élőlényeket, mivel az T3-as, tehát minden megvan rajta. Ahogy Hmuda is mondta, ha bal oldalt a radarképet átváltod T-score táblára, akkor ott ki tudod jelölni, hogy éppen melyik növényt/állatot keresed, elkezdesz repkedni, egyszercsak jelez a radar és mutatja, hogy hol van. felszippantasz olyan 3-4 darabot és kész. mivel mindegyikből elég egy darabot lerakni az új bolygókra, így logikusan több bolygót tudsz egyszerre benépesíteni egy fuvarral.

magáról a terraformálásról van leírás a FAQ-ban.