Spore
-
Halihó.
Jó kis játék lett ez, csak szenvedek vele. Civ fázisig roppant egyszerű eljutni, de az űrfázisban végem van.. :S Körülöttem van pár szövetséges faj, de amint felbukkannak az ellenek hanyatlani kezdenek mind a szövetségesseim, mind az én népem. Sorra foglalják el a kolóniákat.
A harc nagyon idegesítő.. Nincs pár tippetek hozzá? Kis vacak űrhajómat szét darálják mikor már 10-15 hajó jön támadni egy bolygón, hiába van mellette két szövetséges űrhajóm.
Az is idegesítő, hogy sosem találom meg a küldetésekhez szükséges naprendszereket.. :S Kinagyítom és végigpásztázom az egérrel az összes rendszert, de így is mindig elsiklok felette.. Küldetések nélkül meg baromi nehéz haverkodni..
A terraformáláshoz szükséges 2-es szintű növényeket és állatokat honnan lehet beszerezni? Így csak T1-es bolygóim vannak..
A radar jó ötlet, de sokszor az sem akar segíteni. Pl mikor le kell tapogatni egy bolygó létformáit.. na mondom könnyű küldi.. :D Erre fél órán keresztül kerestem egy nyamvadt kis lényt, hogy meglegyen minden..
Ha van pár tippetek akkor megköszönném.. :c