Spore
  • mzprox
    Hát én azt hiszem itt az űrkorszak felénél feladoma játékot.. de azért biztos ami biztos méglérdezek pár dologt hátha én csinálok valamit rosszul:
    - a fűszergyűjtögetésnek tényleg az az egyetlen módja ha az egyetlen űrhajócskámmal rohangálok rendszerről rendszerre?
    -a diplomáciai kapcsolatfelvételnek, üzenet meghallgatásnak tényleg az az egyetlen módja ha az egyetlen űrhajócskámmal rohangálok rendszerről rendszerre?
    -a bolygók megvédésének tényleg az az egyetlen módja ha az egyetlen űrhajócskámmal rohangálok rendszerről rendszerre? (ok tudom vannak lövegtornyok, de azért arra nem bíznék mindent)

szóval ez a sok rohangálás egy idő után egyszerűen fárasztó
    van még pár nem tiszta dolog:
    -miért van az hogy némelyik t1-es bolygón tudok épületet húzni más T1-esen meg nem (hanem t2-es állapotban tudok annyit mint t1-esen)
    -honnan látom milyen növény lesz jó a terraformáláshoz?
    -hogyan tudok a fleetembe felvenni más hajókat?
    -tudok csinálni több flottát? (pl ellenség egyszerre képes támadni több bolygómat sok hajóval..
    nem szeretem ha az ellenfélre más szabályok vonatkoznak mint ránk.. mondjuk én egy stratégiai játékra számítottam, persze már rájöttem, hogy erről szó sincs, ez valami tamagochi játék...