Spore
  • JethroHUN
    Ez a játék egy nagybetűs S Z A R. Nincs rá jobb szó. Játszhatatlan, nagy nehezen eljut az ember az űrfázisig, normál szinten, többi korszak tök egyszerű, gond nincs vele. De ez a hülye űrgolyhóság, baromi rosszul van megcsinálva. Normál szinten semmi eszélye sincs a játékosnak. Kereskedő beállítottságúval léptem erre szintre, kb 1óráig semmi gond nem volt. 1 ismert faj volt, kb 10 bolyogóval, szövetséges lett azonnal, +200as zöldig ment a haverság, küldik, kerekedés... Jó kaptam is hajót, 1200hp val, hú de örültem h most már végre normálisan játszhatok nem úgy mit multkor a harcos néppel, letarolt a gép a francba. Minden jó, fejlesztgetem a hajót bla bla bla, erre jö na semmiből egy üzentet, fizessé 400 000 (nem vicc, ennyit írt ki a gép) Honnan a francból már nem azér de 100e sem volt... Utána jön 2 üzenet is 2 tök ismeretlen nép-> esküdt ellenség. 3 bolygóm volt, mindet egyszerre támadta, 15-20 hajóval (megszámoltam, +-5) Perszer egyedül semmi esélyem nem volt. 2 bolygó elvesztve, oda a kék anyag termelés, fő bolygón semmi nem maradt. Ennyi vége is a játéknak. 10 perc alatt letarólt a gép, 40 hajóval. Baromi igazságos h én me gyárthatok vmi vadászgépet vagy valamit, ááá mienk szenvedjünk egy semmire való repcsivel. Ezt a vacak programot nem tesztelték a készítők? vagy most direkt ilyen????