Spore
  • wantonly
    Kipróbáltam a játékot, az alapötlet nagyon jó, a legelején nagyon tetszett, azután jöttek az idegesítő dolgok.

Nehéz fokozaton próbáltam (mondjuk lehet nem ezzel kellett volna kezdeni), húsevőként. A sejtfázisban elég gyakran haltam. Egyébként befolyásol valamit a halálozások száma a későbbiekben, vagy semmi jelentősége? A lényfázisban baromi idegesítő tud lenni az éhség, alig van valamire idő, hogy barátkozzak, ha ilyen rövid idő alatt éhenhalok!? Ráadásul az otthagyott tetemek nálam eltűnnek. Aztán az útkeresés.. Mindenbe beakad, megáll, nem tud felmenni a dombon. Ez akkor nagyon jó, ha menekülni kell. A kamera egyébként borzalmas, vagy csak én nem találtam meg a jó beállítást, szépen beigazítom, de mindig visszaugrik, nehogy lássak is valamit. És elég hamar elköltöztetett az eredeti helyemről, körülöttem meg mindenki erősebb volt.

Azért annyira nem rossz a játék, de ezek a dolgok kicsit elviszik a kedvem. Eddig a lénylabor tetszik a legjobban. Azt hiszem kipróbálom könnyebb fokozaton növényevőként. Az talán jobb.