Spore
-
Edit1965 #5634 Ötleteket szeretnék...űrfázisban játszom, és állandóan háborúban állok, mert ameddig volt pénzem, mindig adtam, de már vettem 2 bolygót, van egy másikon tepelem is.Elfogyott a pénz. Majdnem minden küldetést teljesítettem már ( az anyabolygóét, másoknak még nem mindet ), már csak háborúzós feladatok lennének.
Azonban a kalózok állandóan támadnak, mert nem fizettem nekik adód. Minden bolygómat, és az egész csillagrendszernek több mint a felét. Nem tudok arrafelé repülni, mert állandóan lőnek. A bolygóimat is védeni kell, többnyire sikerül, de amikor 8-an támadnak rám, lelövök 4-et, addirga engem is lelőnek. Most ki sem tudok repülni az anyabolygóról. A szövetséges gépet is lelövik mellettem. :(
Mennék küldetést végrehajtani, pénzt keresni, hogy végre valahára kifizessem őket, és béke legyen. Csak attól félek, amíg én járkálok az űrben, ők elfoglalják a bolygómat.
Szóval, ti hogy csináljátok, van valami fortély ? Szövetségesem van, sajnos az ellenségem terjeszkedik, nem tudok egyelőre több szövetségest szerezni. Vagy csak az a megoldás, hogy előről kezdem az űrfázist, és előbb jó sok pénzt gyűjtök, hogy le tudjam fizetni az ellenséget ?