Spore
-
Velem ugyanez történt! Viszonylag az elején mivel nem fizettem két birodalom is megtámadott. Eleinte nem is értettem, hogy ez most komoly, hogy egyfolytában támadnak?! Elképesztő egyensúlyi aránytalanságok vannak itt az űrkorszakban... Azonban kő keményen védekezve és kereskedve felfejlődtem komoly szintre és most már percek alatt letarolok egy átlagos kolóniát. Elpusztítottam mindkét ellenséges birodalom legtöbb kolóniáját, de amikor csak kettő van neki akkor megadja magát. Játszok tovább, hogy végre nyugi van erre mindkét birodalom újra beszól, hogy fizessek mert különben hű, de megbánom! ?????!!!!! Miva'?! Persze legyalultam őket elég gyorsan, de azért ez elég lehetetlen egy viselkedés forma...
Az ellenséges kolóniák elleni harcban szerzett tapasztalataim:
Ne törődj az űrhajóival! Csaló köcsög soha nem fogynak el. Legfeljebb egy kis időre tudod kiirtani őket.
Használd a pajzsot! Ez elég tűrhető ideig sérthetetlenné tesz úgyhogy ezen idő alatt támadd a várost és ne törődj semmivel. Amikor lekapcsol akkor pedig menekülj a hajói elől és várd meg a pajzs újratöltődését. Aztán kezdheted újra.
Igazán hatékony csak bomba fegyver birtoklásakor tudsz városok ellen harcolni! Ez kapja szét leghamarabb a városokat!
Vigyél magaddal egy csomó energia és életerő töltő bigyót! Mivel nagyon nagy a túlerő csak ezekkel lesz esélyed.