Spore
-
Nos megcsináltam...eljutottam a galaxis közepéig.
Nem fogom leírni, hogy mi van ott, legyen meglepetés (le is tépnétek a fejem ha leírnám :P). :-)
Viszont az út oda baromi nehéz volt. Ahogy eléred a mag határát, két dolog is nehezíti a haladást.SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Mostmár jöhetne a Sporepedia. :PAz egyik a Grox faj, akik baromi erősek és baromi sokat bírnak. Az egész mag az ő felségterületük és amint belépsz, azonnal neked esik jó néhány hajójuk és csak úgy lehet túlélni, ha folyamatosan ugrálsz a rendszerek között.
Itt jön képbe a másik probléma. Minél közelebb vagy a középponthoz, annál kisebb lesz az ugrótávod. Nem kell sokat haladni, hogy olyan kicsire csökkenjen, hogy csak egy-két nagyon közeli csillag közül lehet választani az ugrásoknál.
Erre még rátesz egy lapáttal, hogy alig vezet befelé egy-két "csillag-ösvény" és jópárszor meghaltam mire végre találtam egyet. Mire végre ráugrottam a központi fekete lyukra, az életerőm alig volt 1-200 és ha abban a pillanatban nem fordul vissza az összes Grox hajó akkor nem tudom megnézni mit rejt.