Spore
  • Nagylaci
    Ez a játék itt az űrfázisban nem normális! Gondoltam itt nem piszkálok senkit szép nyugodtan, békésen megcsinálom az egészet innen. Erre egy idő után két birodalom akivel nem volt nekem az ég világon semmi bajom elkezdett pénzt követelni tőlem. Naná, hogy nem adtam, kellett az nekem is. Emiatt egy idő után mindkét birodalom hadat üzent nekem. Ez abban merül ki, hogy szinte folyamatosan (!) támadják a kolóniáimat nonszensz méretű erőkkel. Nyilvánvaló lehetetlenség, hogy egyfolytában küldeni tudjon ekkora flottákat. Aztán ha én próbálom meg megtámadni az ő kolóniáit akkor ott is valami iszonyat erőkkel védekezik. Nekem meg van egy szem valamirevaló hajóm és azzal ugrálva amúgy simán visszaverem őket, de a folyamatos támadások miatt szinte semmire nincs időm. Ráadásul ami kárt okoztak a városaimnak azt szépen egyesével nekem kellene visszaépítenem... Ennek egyszerűen semmi értelme nincsen. Egyedül vagyok valami iszonyatos túlerő ellen. Kérdem én itt miért nincs a kezünkben egy olyan infrastruktúra amivel megvédhetném a kolóniáimat??!!