Spore
-
Flora2 #5062 Jó, tehát akkor annyit már kiszűrtem abból, amit eddig mondtatok, hogy:
- legalább háromféle stratégiával lehet benne nyomulni (ez akkor jóindulatúan már kétszeres újrajátszási lehetőség, minimum);
- a fenti előny csak akkor működik, ha a játékos mindenfajta stratégiára nyitott (ha csak az egyikre, pl. az agresszív katonai megoldásra, akkor a játék egyszerhasználatos papírzsebkendővé válik), tehát többféle érdeklődésű játékosok előnyben;
- az rossz jel, hogy a Lénylabort jobban kidolgozottnak mondjátok, mint magát a játékot - mert nekem már a Lénylabor sem volt szórakoztató. Azt hittem, azért, mert a játék lesz az.
Mindegy, még nem alkotok véleményt, de baromira elolvasom, miket írtok róla, mert még csak letölteni se fogom a Spore-t, ingyen se kell, ha úgy érzem, hogy nem adná azt, amit vártam. (Amit várnék: azt az érzést, hogy a külvilágról teljesen elfeledkezve "évszázadokat" nyomok le egy másik világban, hosszú-hosszú ideig, nagyon változatos éghajlati-társadalmi-biológia stb. körülmények között.)