Spore
-
evilscorpio #4952 Hy all! elöre bocsájtom, nem játszottam még vele, várom a fizit, és irány a bolt megvenni, de sokat olvastam a a hsz-okat és láttam hogy játszanak vele. nem tudom, én régi motoros vagyok a jkátékoknál, sok játék kiadását megéltem már, de csak mostanában hallok ien negativ kritikákat. tényleg ennyire el....ik a készitök? vafy a játékosok várnak tulontul sokat, mert szerintem a játékosokban a bibi, látam a játékot futás közben, kérem szépen szerintem nagyszerü h. ennyit belezsufoltak a készitök, aki esetleg többet tudott volna mért nem állt be a MAXIS csapatába ötletgazdána? mert sokat halottam hu de sz.r a lényfázis meg az ürfázis is trágya, meg primitiv tps hez és rts hez hasonlitgatások. szerintem egy ien mesés játéknak, egy mesés fraf naccerü, aki ennyire fikázza a játékot, hajrá állj fel a gép mellöl, menj ki, mikroszkópon át probálj meg amöbát irányítani, megoditani a villágot, vagy ürhajót építeni és felfedezni egy galaxist. kérem a játék nem arrol szol mi a szar meg mi nincs benne, vegyék észre ezek az emberek mi az, ami benne van!!! sokan vártuk, még ha kiege is lessz számtalan, nem pont ez a lényeg vársz egy játékot, nagynehezen kiadják, jáccol vele, nem pont olyan amiennek elképzelted, mert nem te csináltad... de majd a a játékosok most beindulnak és az a millio lény elölti ezt a jjátékot, nem tudom ki tud hasonlot mutatni... nem fikázni kell hogy hu de szar, mindenki vegye ki ai tetszik belöle neki, és hajrá, mert hogy ujrajátszási lehetöség van benne az tuti. nem kel elvenni egy nagyszerü áték örömét. hogy hu fél óra alatt végigtoltam mindenkit leirtok király vagyok, és inhüvelygyulladás. meg kellene probálni lazitani elötte. kikapcsolni és végiggondolni: ez is egy olyan játék amien még nem volt. akinek meg nem teccik ne fikázza 3 oldalon át, csak hagyja ott és csá.
bocs ha hossz lett de nagyon betett hogy ennyien fikázzák, és leszolják. pocsák szar, trágya.... sorolhatom.szerintem itt a +élményeket kellene megosztani, oldalakon át, és ha valaki elakad, segiteni neki. a negativ kritika is oké, de de nem ennyi... kis optimizmus kis jobb szemlélet, és hajrá azok a játékosok akik nem a én leszek a legobb legrövidebb idö altt, hozzáálást nézik, mert az már nem játékélmény, pont itt van a kezünkben az hogy szemügyre vegyünk egy teljes világot!!! Hajrá élvezzétek