FTeR#92
nem, a per lényege nem az, h a telepítőben pipálva legyen az mp, hanem, h vagy egyáltalán ne legyen benne, vagy legyen mellette más gyártó terméke is.
nem kell mondanod. tudom mik vannak linuxra, ez alapján merem kijelenteni, h kevesebb van mint winre. plusz hozzá teszem szubjektív véleményemet, h ami van meg nekem nem jó. (de sajnos te nem ismered a különbséget a tény és a szubjektív vélemény között)
hát, ha volt már kismillió instant mess, akkor már nem mind1, h kijött még 1? linuxból is sok fajta van és nem mindig viselik el egymást. ráadásúl az msn egy szolgáltatás, aminek az instann messengere az MSN messenger. Skyp is kijött 1 új instanttal, az mérnem zavar? pedig egyre többen használják.
igázából sajnállak, h ilyen fájdalmaid vannak. egyáltalán nem használsz wint (leírtakból úgy tűnik) mégis álmatlan éjszakákat okoz neked.
Én pl használom az msn mess-t és nem zavar, h nem tudok yahoo messes srácokkal beszélni. arra ott a yahoo mess...
egyébként, ha teszem azt, msn mess-be egy olyan protokolt raknak, ami linux alatt már régóta van, akkor azon vérezne most a szád, h a szemét lemásolta.
A lényeg, h neked tök minden mi van az M$ a szemét. Ez valmai vér linuxosok kissebségi komplexusa lehet.
Engem nem zavar a linux, nem is fikázom, csak jogommal élve én a wint választom és boldogan használom is. Maximálisan megvagyok linux nélkül.
Az viszont zavar, h egyesek nekiállnak fikázni, pedig semmi közük hozzá (tekintve, h nem használják).
És mielőtt belekötnél, 1x nem mondtam, hogy szar a linux, csak hogy ez meg az nincs vagy nekem nem tetszik.
És a végén elnézést kérek a személyeskedésért, de vissza lehet nézni, nem én kezdtem. És sokáig ignoráltam is.