soronként:
1. nem azzal van a gond, h igazad van (és akkor nekem nem), hanem hogy azt hiszed mindig neked van igazad. szövegértés rlz
2. ugyan minek mondjak, először leszel szíves te válaszolni a kérdéseimre, ráadásúl te meg se kérdezted. de pl 3d animáció, hang vágás, programozás (pontosabban a fejlesztő környezetek). de pl örök jóker: játék. Ezek nem teljesen hiányoznak, hanem nem "skálázottak", tehát vagy hót gagyi vagy olyan, h profi is eltököl vele mire megérti.
3. a pendrájvos elég érthető módon, költői túlzással, ironikus célzásnak volt szánva. a kernel fodítos dolog meg tény linuxnál...
4. hát nem az M$en múlott a netscape. egyszerűen írt egy jobbat (IE3), mire válaszként ns kijött egy hót gagyival, ezzel teljesen elásva magát. Aztán meg elfelejtett fejleszteni, míg teljesen el nem tünt. Aztán most másod virágzását élve kiadott 1 firefox disztribet.
Tehát nem M$ volt szemét, csak jobb volt, a másik meg inkább feladta.
5. hüm, ez ám a nyomós érv. remélem egyébként, h nem vagy ideges, vagy ilyesmi. nem állt szándékomban, megbántanin/sérteni téged.
Valaki egyszer azt mondta:
"Ne állj le vitázni 'hülyékkel' mert, lealacsonyodsz a szintjükre, ők meg legyőznek a rutinjukkal."
Én próbáltam értelmesen érvelni. És Te?