FTeR#119
1. de elindúlhat a versenybe, csak sose éri be a másikat.
4. pont azt mondtam, h felül írja. asszem tényleg nem ismeri fel autómatikusan. de a bootconfigot át lehet írni, mint írtam.
5. m$ most állt xml mellé ami meg nyílt és hálózati docok továbbküldésre van kitalálva. hálozati alap kommra tcp/ip-et használ (xp óta lanra is) az sem zárt. arra, h msn messenger mit használ, tök más kérdés. minek engednék meg, h más beletúrjon a hálózatba?
7.a) maga a számtek tanár is hiánycikk általános/kozép sulikba, a linuxos meg ügye átlagosan keveseb rohangál az utcán.
b) nos sztem ez ez úgy van, h mind a 2 OSnél megvan az alap hozzáértő tábor, csak linuxnál itt megáll, még winnél itt következik a társadalom nagyod hányada. winre nem kevesebb szakértő van (sztem eleve több is van, mivel többen használnak wint), de sok júzer miatt az átlag szint alacsonyabb. " számítógép nem csak abból áll, hogy leülsz elé és kattintgatsz,"
anyám nem tudja hogy kell elemet cserélni a tv távirányítójába, akkor már ne is nézzen tv-t?
c) felhasználónak nem kell ismernie az egész rendszer működését. attól mert nem ismerem a robbanómotor elvét és fogalmam sincs mér kell olajat cserélni, meg tankolni, meg mi az ékszíj még lehetek jó soför. söt lehetek szar is, de ettől még tud az ember vezetni.
8. azt mondtam könnyebb nem azt, h könnyű. a linux az évek alatt felhasználóbarátabb lett mint sokáig volt, de még sehol sincs win vagy mac-hez képest. márcsak a tapasztalat miatt sem. felhasználó barátság nem abból áll, h vannak színes gombok.
nemtom, h állsz a programozással, de pl a programozási nyelvek:
1G 00011101000
2G assembly
3G c, pascal...
4G c++, delphi
4,5G java; C#
..G megmondod neki, h mi kell
ha párhuzamot vonunk a felhasználóbarátsággal, akkor win valahol a 4,5G környékén van, míg linux valahol a 3G és a 4G között.
9. vi, ntfs 2db. monopolt nem cáfoltam, a példád helytállóságát vitattam. MBR-re meg nem mondtam, h nem írja felűl. pont azt mondtam, h azt teszi.
de, ha aszondom, h legyen 4 akkor sincs sehol, ahhoz huszonX dologhoz amit mondtam.