x7qm6o4e7cb4rxmcadpj.jpg:

Egy Remek Évtized Fantasztikus Zenéi !!!

• adam first
    Való igaz, a mai rajzfilmek valahogy mind mondani valóban, mind megvalósításban messze elmaradnak 90'; 80's évek beli társaiktól. Japán szenny (mert nem a komolyabb animéket mutogatják a kereskedelmi csatornákon) Pokemon, Y u Gi Yo, Inuyasha etc. A mai Disneyről inkább nem mondok semmit sem. Én még egészséges Disney sorozatokon nőttem fel (Gummi Bears, Duck Tales, Talespin). És bárki bármit mond a 90's éve beli egészestés Disney mozifilmekre, hogy így meg úgy átdolgozták az eredeti történeteteket, teletömték Hollywoodi klisékel. De legalább rajzfilmek voltak egyedi képvilággal, mondai valóval (hülye, aki komolyabban el kezd foglalkozni a történetek igazság tartalmával, egy mesének szórakoztatnia kell, azok a bizonyos zenés jelentek, érdekes módon akkoriban előre pörgették a cselekményt, értelmet adtak a történetnek, manapság inkább rontanak az összképen, a direkt énekes-táncos jelenettel lásd. Shrek 2, 3). Érdekes dolog, kb. 1 hete, néztem meg Az oroszlánkirály című rajzfilmet, és most is tetszett. Egyáltalán nem volt gáz, a dalok ma is kellemesen hatottak. És a VHS-es eredeti szinkronnal ma is üt a film. Komolyan mondom jobb kedvem lett a tőle. Manapság melyik (tisztel PIXAR) rajzfilm, mese, CGI film mondhatja ezt el magáról Csodacsibe vagy mi a szar volt a legutóbbi Disney szenny.