90-es évek zenéi

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Christiansen
Igen!! Bölcsek kövére is nagyon emlékezetes volt.<#hehe>
Ami még nagyon ott volt és hónapokig röhögtünk, meséltük a poénokat egymásnak
az a Dumb és Dumber, hamarosan adja a TV, fel is veszem.

MR. SAMSONITE<#nyes>

És Eddie Murphy filmjei? Az Amerikába jöttem-et nagyon sokszor megnéztem, és a Bumerángot is, ráadásul a film soundtrackje a Boyz II Men-tõl a Till the end of the road az egyik kedvencem.

Batman Forever, talán a legjobb rész, legalábbis nekem ez tetszett a legjobban.

Ace Ventura - az volt a legjobb rész, amikor jött ki az orrszarvúból, a turisták meg azt hitték, hogy szül<#mf1>
Christiansen
A Jurassic Park kaszál ezerrel,
a Star Wars-t felújítják(ekkor láttam elõször magyarul),
Ace Venturán síkítunk a röhögéstõl...

Mortal Kombat megy a játékteremben...

Encore
Mozi a 90es években: Van damme spárgázik, Schwarzenegger még nem ráncos, Stallone fénykorát éli, Sandra Bullock beszáguld a féktelenülben, Travolta nagy feltámadása, Jackie még gyors mert fiatal, Seagal még nem kövér...
Telefonbetyár a Radio1-en,
Este 8-kor, minden kedden... <#mf1>

Arra nememlexem... reg volt mar. 😊

Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!

East17 kazim megis van még. Nagy notak vannak rajta. (Steam) 😊

Az egy fasza mûsor volt. Én mondjuk a Juventuson még nem csak a Petõfin hallgattam.

P3 Celeron 1000 Mhz, 512 MB SDRAM, Ati Radeon 9550 256 MB, Maxtor 160 GB Minek több?

Esrohnoil
A 90-es évek számomra azzal kezdõdtek h. a ruszkik haza lettek küldve... Azóta minden szarabb lett.

War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.

Loál János
Pedig tényleg szórakoztató mûsor volt, egész jó klipekkel, meg idióta telefonálókkal. 😄

Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.

Loál János
A rádió varázsa, Nagy Feró Garázsa!

Meg a rock!Az volt a király!

Légy optimista! Ha citrommal kínál meg az élet, kérj hozzá Martinit!

Apukám világa Csiszárral a Juventuson - kihagyhattalan volt!
Még valami
Császár Elõd 1995-ben azzal szórakozott, hogy akivel telefonon beszélt, elmondta, hogy milyen a szobája. Ehhez volt egy kis szerkezet, amley elvileg ellátta azt a funkicót, hogy a tévén keresztül lássa a telefonálót.
Ez azért fontos mert nem hiszem hogy Császár Elõd gondolta volna akkor, hogy ez pár év múlva elérhetõ lesz a neten egy webkamera segítségével.
Apukám világa (vagy valami ilyesmi).

Légy optimista! Ha citrommal kínál meg az élet, kérj hozzá Martinit!

Azért a képeket nézve elég érdekes divat volt....
Fõleg az a kerek szemüveg<#hawaii>
Én emlékszem a Digital Screamre, sõt a videóklippjükre is, csak arra nem melyik számból volt a videóklipp.
VinylToy
"Tágas égen andalog..."
"Cim-cim cimbora"
"Cigánykerék"
"Hakapeszimaki"

"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."

Loál János
Meg bizony volt az is, hogy: "Tervezzünk tárgyakat, használd az agyadat!". <#vigyor>

Loál János
HÁHÁ!!! <#gonosz1>

VinylToy
#63 János te rohattt!!!4

"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."

VinylToy
Nem tudom írta már valaki, a Geszti vezette asszem és az volt a címe hogy: ÁSZ!

Loál János
Loál, ez viszont megvolt! 😄 (Vagy meg is van még talán. :o))))

Loál János
Hmm, én ezeket nem ismertem. :C

Encore
Davidus
elektor kalandor!

V9ykn8_TZL0

zakika
ezt ki ismerte?

Sokan emberekben hisznek, Soknak kell a pénz, a név, Soknak tudás kell, és sejtés, Szerelem és dics&otilde;ség

bár kicsit nehezen értettem meg kirõl nem feltkezünk meg azért a képeket berakom róluk.
Take That-rõl késõbb...
zakika
ja es az eredeti FRidi show
"ez a musor nem jott volna letre, ha nincs a CONTRAX"

Sokan emberekben hisznek, Soknak kell a pénz, a név, Soknak tudás kell, és sejtés, Szerelem és dics&otilde;ség

zakika
azt nem lattam, mert kritikan aluli volt a kritika ra (a haverok meseltek)

Loál János
Tényleg, annak a szenyának jó volt a Császármorzsák (?) címû mûsora. Volt benne oldschool rajzfilm rovat is. 😊))

Loál János
Áááz! 😄

zakika
spajz gorlz

nem felejtkezzunk meg a tekdet mej az ist17rol

Nálunk nem igazán volt zenei csatorna fogható a '90-es évek közepéig, amikor is bekötötték a kábel tv-t. Onnantól egész nap Vivát néztem,oda meg vissza voltam tõle, bár az elején még csak a mamáméknál volt kábel, és amikor '96 júniusában ott nyaraltam volt egy füzetem és felírtam hogy milyen klippek mentek a Viván. A füzet most is megvan, esetleg majd berakom egyik oldalát, habár a kézírásom elég olvashatatlan.

A másik ilyen meghatározó élményem Császár Elõd zenés -szórakoztató mûsora volt, mai ha jól emlékszem az m2-n ment minden pénteken úgy kb este 11 -1ig. Ott láttam elõször a Backstreet Boys We've got it goin on klippjét (késõbb õk voltak a kedvenceim). Ez azért érdekes, mert már elõtte hallottma a számot a Juventus 6-8 tartó kívánságmûsorában, és mivel hasonlított az MN8 I've got a little something for you címû számára, azt hittem a BSB tagjai is négerek, így tök ledöbbentem , amikor megláttam õket a klippben.

Itt a tegnap beígért Spice girls -kép!
VinylToy
Kérdezz, Felelek! 😄

Loál János
😄 Bálint gazda.

Encore
Volt egy mûsor az MTV-n, azt hiszem Ablak volt a címe...
Loál János
Grétsy roolz! 😄

Meg Egri János vetélkedõje, mi is volt a címe? <#fejvakaras>

Alljunk meg egy szora. 😄

Loál János
Beszteszt zenés csatorna a magyar Top TV volt. Állítólag csõdbe mentek, nemtom mét. :C

Geszti Ász címû mûsora, Dévényi Torpedója, meg az egyéb telefonos játékok, volt a Bumm is (igazi loál), meg valami labirintusos, aztán Három Kívánság, Van Benne Valami, Nulladik Típusú Találkozások Déryvel, stbiek. :o)))

zakika
vetettem a szuleimmel egy parabolat, akkoriban meg nemetul is tudtam. egyetlen angol ado a MTV es a cartoon network volt. utana bekodoltak min a kettot kulturaterjesztes urugyen. utana attekertem a vivara - ott meg az aktualis tuctucoket nyomtak, de akkoriban azt szerettem.
na es bersze fosuli, vizsgak, csajozas...

Herr Lehrer
jájájá kokódzsámbó jájájá😄
píípapaparappa😄

Your suffers will be legendary even in hell!

Én kb. 4-5 évig folyamatosan vettem a Bravo Sport/Sztár Sportot, csak mikor lett netem utánna már mindent elolvastam itt😄

PLaci
HÚÚÚÚÚÚ! 😄

DJ Bobo, Spice Girls, Backstreet Boys, RAPÜLÕK!! 😊, húúúúú!
régi szép idõk! 😊

Ha nemtetszik az, hogy valamit az X oldalról linkelek, akkor nem kell flémelni, mert nem kötelező rákattintani! :P Link rövidítés: http://fc.lc/ref/PLaci

Encore
Scooter Friends, Let me be your valentine, I'm raving, Back in the U.K. Break it up, Fire
Tudod a Bajor Imre játszotta és a kozmetikumban fodrász volt.

A Scooter tényleg akkor volt a legjobb: Hyper Hyper, Move your Ass, Rebel yell, Endless Summer - imádom ezeket a számokat.
maozedong
Azért a scooter igazi fénykorát nálam 90 közepén élte.
Oli úr az hogy nézett ki?

szeszélyes évszakakok 😊

Resurrection!

A mixel nincs baj, épp ellenkezõleg, nagyon szupi!

Nekem az Oli úr volt a kedvenc karakterem, meg a Gábor Gábor. Ja és a virág doktor.

A Scooter azért elég jól átmentette magát a 2000-es évekre is.

Hát igen... Coco Jamboo. Húú elég durva, de '96-ban mekkora sláger volt a Macarena-val együtt.

maozedong
hú tényleg dallas meg szomszédok.. az öreg sümegi 😊
scooter, mr president . más világ 😊))

Resurrection!

mi a baj a mixel?