90-es évek zenéi
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ami még nagyon ott volt és hónapokig röhögtünk, meséltük a poénokat egymásnak
az a Dumb és Dumber, hamarosan adja a TV, fel is veszem.
MR. SAMSONITE<#nyes>#nyes>
Batman Forever, talán a legjobb rész, legalábbis nekem ez tetszett a legjobban.
Ace Ventura - az volt a legjobb rész, amikor jött ki az orrszarvúból, a turisták meg azt hitték, hogy szül<#mf1>#mf1>

a Star Wars-t felújítják(ekkor láttam elõször magyarul),
Ace Venturán síkítunk a röhögéstõl...
Mortal Kombat megy a játékteremben...
Este 8-kor, minden kedden... <#mf1>#mf1>
Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!
P3 Celeron 1000 Mhz, 512 MB SDRAM, Ati Radeon 9550 256 MB, Maxtor 160 GB Minek több?
War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.
Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.
Légy optimista! Ha citrommal kínál meg az élet, kérj hozzá Martinit!
Császár Elõd 1995-ben azzal szórakozott, hogy akivel telefonon beszélt, elmondta, hogy milyen a szobája. Ehhez volt egy kis szerkezet, amley elvileg ellátta azt a funkicót, hogy a tévén keresztül lássa a telefonálót.
Ez azért fontos mert nem hiszem hogy Császár Elõd gondolta volna akkor, hogy ez pár év múlva elérhetõ lesz a neten egy webkamera segítségével.
Légy optimista! Ha citrommal kínál meg az élet, kérj hozzá Martinit!
Fõleg az a kerek szemüveg<#hawaii>#hawaii>
"Cim-cim cimbora"
"Cigánykerék"
"Hakapeszimaki"
"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."
"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."

Sokan emberekben hisznek, Soknak kell a pénz, a név, Soknak tudás kell, és sejtés, Szerelem és dicsõség
Take That-rõl késõbb...
"ez a musor nem jott volna letre, ha nincs a CONTRAX"
Sokan emberekben hisznek, Soknak kell a pénz, a név, Soknak tudás kell, és sejtés, Szerelem és dicsõség
nem felejtkezzunk meg a tekdet mej az ist17rol
A másik ilyen meghatározó élményem Császár Elõd zenés -szórakoztató mûsora volt, mai ha jól emlékszem az m2-n ment minden pénteken úgy kb este 11 -1ig. Ott láttam elõször a Backstreet Boys We've got it goin on klippjét (késõbb õk voltak a kedvenceim). Ez azért érdekes, mert már elõtte hallottma a számot a Juventus 6-8 tartó kívánságmûsorában, és mivel hasonlított az MN8 I've got a little something for you címû számára, azt hittem a BSB tagjai is négerek, így tök ledöbbentem , amikor megláttam õket a klippben.
Itt a tegnap beígért Spice girls -kép!

Meg Egri János vetélkedõje, mi is volt a címe? <#fejvakaras>#fejvakaras>
Geszti Ász címû mûsora, Dévényi Torpedója, meg az egyéb telefonos játékok, volt a Bumm is (igazi loál), meg valami labirintusos, aztán Három Kívánság, Van Benne Valami, Nulladik Típusú Találkozások Déryvel, stbiek. :o)))
na es bersze fosuli, vizsgak, csajozas...
DJ Bobo, Spice Girls, Backstreet Boys, RAPÜLÕK!! 😊, húúúúú!
régi szép idõk! 😊
Ha nemtetszik az, hogy valamit az X oldalról linkelek, akkor nem kell flémelni, mert nem kötelező rákattintani! :P Link rövidítés: http://fc.lc/ref/PLaci
A Scooter tényleg akkor volt a legjobb: Hyper Hyper, Move your Ass, Rebel yell, Endless Summer - imádom ezeket a számokat.
Oli úr az hogy nézett ki?
szeszélyes évszakakok 😊
Resurrection!
Nekem az Oli úr volt a kedvenc karakterem, meg a Gábor Gábor. Ja és a virág doktor.
A Scooter azért elég jól átmentette magát a 2000-es évekre is.
Hát igen... Coco Jamboo. Húú elég durva, de '96-ban mekkora sláger volt a Macarena-val együtt.
scooter, mr president . más világ 😊))
Resurrection!