:Egy Remek Évtized Fantasztikus Zenéi !!!
-
Trend Boy #4252 Szia agytröszt...
Először is nem tudom kitől kaphatál infót rólam... Sajnos nagyon kevesen tudnak bármit is rólam, föleg az interneten. Nem azért mert titok, hanem, mert csak "alterogok" vagytok, és személyes ismeretségünk nincs. A magán életemben peddig nincs olyan ember akit csak haloványan is ismerhetnél, és az bármi féle infórmációkkal el tudna látni, az én jóváhagyásom nélkül...
Másrészről, én nem ismerem "Howkeddlee" tagot, még nem is váltottam vele egy szót sem, tehát ez a kitalálmányos agyszülemény lassan üldözési mániává vállik nálad és kedvenc bajtársaidnál...
Viszont ide tartozik, pár emberke tudomására hoztam bizonyos infórmációkat, azzal kapcsolatosan, milyen hivatalok mire készülnek, illetve mi az ami folyamatban van. Az infórmácó törzs, pontos, és helyén valóan igaz! Gondolom ennek már 1001. változatával találkozhatot "Howkeddlee". (sajnálom, ez az én hibám, az infórmáció túl jutott azon a határon, amin, én szeretem volna) Sajna, sok a magát, felválalni nem képes ember, de nem haragszom rájuk, nincs miért, saját butaságuk fogjai.
Viszont érdemes tudni, minden ember, az infók mellé megkapta a megoldások kulcsát is. Aki él vele él, aki nem nem, Aki pass-ban akar utazni, az abban, aki nem nem. Azt kell mondanom, kedvenc barátodnak ott vannak a mailjaiban (MFLEX) a megoldások, bár lehet nevem olvasássa egyből törlést eredményezet (ott volt a fájdalommetes védelem a fórumotok védelmére, persze ekkor még nem üttötek adminná). Hát igen, az "ügyvéd" úr rosszul kezeli a dolgokat mostanság. Nem térek ki a szemenszedet hazugság tengerre, sem a sértegetésekre, viszont nem ártana az alapvető normákat betartani egy fórumon. Nem tartom célszerünek a többség hangját elnyomni, nem célszerü a többség akaratára azt mondani, NEM! Milyen fórum az ahol diktatura uralkodik? Milyen fórum az ahol azért kizártok valakit, mert velem szóba áll? (persze úgy, hogy megvédeni sincs esélye magát) Milyen fórum, ahol azt írják ma is emberek, retegnek, mikor ki lesz kitéve... Tudod mit, segítek neked: ki kell vágnod kb még vagy 20 embert, és a ........... rendszer kódód meg kell változtatni pozitív értéküre. Ekkor már biztosan nem tudok hozzáférni a gyengén megvédett fórumotokhoz. Tudom, tudom, ez zagyvaság... ismerem már ezt...
Szép jó éjszakát mindenkinek, és ne haragudjatok se Dióra, se rám, vagy másra, hogy e medő vita ide is be tette a lábát...
Mégegyszer bocsánat, és Forever Music!