x7qm6o4e7cb4rxmcadpj.jpg:

Egy Remek Évtized Fantasztikus Zenéi !!!

• Zephyr Retiring
    Egy egykori hölgyismerősöm egyenesen beleborzongott dj. Yano hangjába. Magát a pasit mint férfit semmibe vette, de az a hang...

Bevallom, rám sem tettek élőben nagy hatást a 90-es években, de a zenélést szívvel-lélekkel csinálták. A koncert végén a csajok szó szerint megrohamozták őket. Csak pislogtam, és mosolyogva elkönyveltem: szakmát tévesztettem..
    Úgy tudom, még manapság is vállalnak fellépéseket (bár lehet, hogy azóta már nem együtt) meg kell őket nézni személyesen. Én azóta kedvelem a zenéiket. És ha már zenészek, mesélek még két profi bandáról a 90-es évekből.

Pa Dö Dö mint előzenekar. Hódmezővásárhely (hazánk területileg második legnagyobb városa). Sportcsarnok. Olyan fergeteges hangulatot csináltak a csajok, hogy le a kalappal! Ráadásul egy teljesen különböző érdeklődésű közönségnek. A legtöbben a Republic-ra jöttek.
    Republic kábé este 10-kor kezdett. Cipő olyan seggrészeg volt, hogy azt figyeltük mikor zakózik le a színpadról. A második számnál a fél közönség távozott is..

Visszakanyarodva a Digital Scream koncertre: Cinkota. Teltház. Utána video diszkó reggelig értelemszerűen Dj Bobo, 2 Unlimited, Mo-Do stb. legfrissebb zenéivel...