90-es évek zenéi

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

zalrobto

Sevilla - Sunshine (Sunshine Mix)
<#eljen><#finom>

90s EURODANCE MINDÖRÖKKÉ!!! GO MAN UNITED!!! HALA MADRID ! 80s évek rock zenéi és napjaink rock-ja 80s stilusban

zalrobto

Lanotte - You Make Me Feel
<#eljen><#szeret>

90s EURODANCE MINDÖRÖKKÉ!!! GO MAN UNITED!!! HALA MADRID ! 80s évek rock zenéi és napjaink rock-ja 80s stilusban

zalrobto

The Hard Concert - Save Me
<#eljen>

zalrobto

Leeza B. - Wave Of Light (Edit)
<#szeret><#eljen>

zalrobto

Luv Dup - Run To Me
<#eljen><#szeret>

Utoljára szerkesztette: zalrobto, 2018.04.13. 00:02:05

zalrobto

B2M - Together

R. To R. - My Romance
<#eljen>

zalrobto

N.F.L. Limited - Love Is A Fiction

Nine Hundred - Excessive Love

D-Inspiration - Life Love & Soul
<#eljen><#szeret>
Utoljára szerkesztette: zalrobto, 2018.04.12. 23:40:02

Copernico
Polaris feat. Minouche - Frozen Luv

Copernico
Personal Inc. - Repetition

zalrobto

Osmania - Face Of A Stranger (Club Version)
<#eljen><#szeret>

zalrobto

Reel 2 Real - I Like To Move It
<#eljen><#szeret>

reynaud
<#eljen><#eljen><#eljen>

ItaloDisco4Ever !

Copernico
J. Family - Take One Step

Igen, alapvetően egyetértek veled, ez csak a techno kis része. Végigböngésztem ezernyi lemezlistát, az ismertebbek figyelembevételével alakult ki ez a 10. '94 után eléggé lecsökkent a stílus népszerűsége, pontosabban inkább az eurodance, trance, happy hardcore került előtérbe, így a techno zenék nem értek el már nagyobb eredményeket a slágerlistákon.

amaximus
pont pár napja hallgattam a listád 7. helyére rakott zenét, igaz a jobbik, scirocco edit verzióban, de alapvetően szerintem kicsit bátor volt a címadás egy évtizedre vetítve, holott szinte csak 90-91-es zenék vannak az évtized top 10-ben. ettől azért picit szélesebb volt a paletta, még annak ellenére is, hogy a korszak kezdete elég erős volt, vagy hogy az eladási listákat mi vezette. a klubokban és egyéb válogatás kiadványokon ettől még tengernyi erős és jó techno 'sláger' folyt. amikről írtál,azok számomra is alap zenék voltak, de nem a techno éra legjava, csak azok 1-1- felfuttatott ezrelékei.
Zephyr Retiring
A listád 10. helyezettjétől akad még pár gyöngyszem..pl. 1997-ből ez:

"Az összkép is lehet szerteszét, ha eszméd elveszti eszét."

De régen jártam itt... Utóbbi időben én is többször kutattam a 90-es évek zenéi közt, ami anno kimaradt nekem. Egyre több régi zene felbukkan a Youtube -on közülük. Ennek örömére múlt héten készítettem egy összeállítást a 90-es évek legsikeresebb techno zenéiről, a lemezeladási listák figyelembevételével. Ez lett az eredmény: A 10 legnagyobb techno sláger a 90-es évekből

zalrobto

DC Mark - Baby Love (Euro mix)
<#eljen>Még mindig remek<#nyes>
Utoljára szerkesztette: zalrobto, 2018.04.06. 01:06:03

zalrobto
<#eljen><#nyes>

Zephyr Retiring
Tiszteletem euro szaktárs...vagyis zdrásztvújtye<#vigyor>

zalrobto
Szivesen ,bár hogy most jobban megnéztem Dance2000 osztotta meg az orosz oldalon de ö meg Perui az adatlapja alapján <#smile> érdekes

Utoljára szerkesztette: zalrobto, 2018.04.01. 21:05:38

Hatalmas Robi !!!!! <#taps>
Köszönöm szépen! <#worship>

Az oroszok meg már csak ilyenek! <#nevetes2>

Zeff mester üdvözöllek! ...látod ezeknél nincs lehetetlen ...valahogy a netre varázsolnak mindent. <#hehe>

........:::: Eurodance & Italodance ::::........ \"Sok ilyen, nem kommersz zenét oszthatnál meg velünk\" :)

Hát ez nem semmi...ugyan honnan lett meg ez nekik? nem hinném ,hogy a csapat kiadta volna a kezéből a megjelenés előtt...fura ez! <#whatever>
Mannheimben tavaly novemberben volt a premier amin ott voltam már akkor mondta Tommy ,hogy mindenképp kiadja maxi cd-n és vinylen is...nem kis örömünkre.

Utoljára szerkesztette: eurolacko, 2018.04.01. 11:52:25

........:::: Eurodance & Italodance ::::........ \"Sok ilyen, nem kommersz zenét oszthatnál meg velünk\" :)

Zephyr Retiring
Nem semmi, hogy a ruszkiknak már a hivatalos megjelenés előtt 1 hónappal meg van a hanganyag<#hehe>
Egyébként az: wav és veszteségmentes<#eljen>

zalrobto

Brima Ft. Yas - Throw My Hands Up (Martik C Rmx)
megint egy remek Martik C Rmx
letöltés
WAV
<#nyes>

zalrobto
Allig várom már hogy meglegyen lemezen <#eljen>
addig is
Masterboy & Beatrix Delgado - Are You Ready (We Love The 90s)
Masterboy & Beatrix Delgado - Are You Ready (We Love The 90s)

letöltés
WAV ha minden igaz
<#smile>

Sok sok év után új kiadvány érkezik a 90s évek nagyszerű csapatától! 😊

Zephyr Retiring
Több, mint fél éve beszélgettünk róla itt, hogy Prince sok jó zenéje és feldolgozása nem elérhető a YT-on. (U Got The Look, Pertyman, Gett Off, Cream, Purple Rain..stb..) azóta a helyzet sokat javult. Felkerült a videomegosztókra többek közt az egyik személyes kedvencem is tőle:

Prince - Batdance

zalrobto
Egy nagy kedvenc <#eljen>

2 Raff - Don`t Stop The Music
TRACKLIST:
1 Don`t Stop The Music (Radio Cut)
2 Don`t Stop The Music (Raffneck Ragga 12 Inch Mix)
3 Don`t Stop The Music (On & On Mix)
4 Don`t Stop The Music (Lingo 12 Inch Mix)
5 Don`t Stop The Music (Smooth Jamaican Mix) (Victor)
6 Don`t Stop The Music (Lingo Remix)

LETÖLTÉS
WAV
<#szeret>
Utoljára szerkesztette: zalrobto, 2018.03.30. 18:52:05

zalrobto

Venus - Don't Make Me Cry (Maxi Version)
Ez is remek 96 ból <#nyes>

zalrobto

Sandy Chambers - Everybody's dancing
De jó kis zene <#finom><#eljen> 94 ből <#smile>

zalrobto
Egy nagy kedvenc <#szeret>

Khaky ‎– Flying With The Angels
https://www.discogs.com/Khaky-Flying-With-The-Angels/release/1544930
csak sajnos nincs eladó belőle <#szomoru1><#rinya>

reynaud
Csak ebben a verzióban tetszik.

Arabella - You Can Buy Me

ItaloDisco4Ever !

reynaud
100 € -os korong !!!

Medusa - Waitin' For Love

ItaloDisco4Ever !

Hogyan került ő kapcsolatba ezzel a csapattal?<#wow1>
Amúgy nagyon nagyon jó hangja van! <#taps>

Sziasztok! Szükségem volna a Kozmix - Úgy várom a reggelt (maxi) lemezre, valaki feltudná tölteni, akinek megvan? Erről lenne szó: https://www.discogs.com/Kozmix-%C3%9Agy-V%C3%A1rom-A-Reggelt/release/4056822
zalrobto

Free 2 Night feat. Timi Kullai - Phantom Of Love (Promo Only)
Ez jó kis eurodance lesz főleg hogy magyar az énekesnő <#finom><#szeret>
Utoljára szerkesztette: zalrobto, 2018.03.20. 23:19:48

Igen,1989-től a Laserdance vitte tovább a Koto nevet.
De néhány Laserdance zene is hordozta magában a "Koto" stílust.
Pl. Laserdance - Escape from the forbidden city , szintén 1990-es is kapott egy kis koto alapot.
Nagyszerű Spacesynth (űr zenék)

sziasztok!bár ez a muzsika nem eurodance vonalon ismert,bátorkodom ide beszúrni az eredeti koto csapat olasz vonalon jött létre,aztán a jogokat később van der kuy vitte tovább egy ideig!szerintem zseniálisan sikerült ez a nóta!!!persze aki szereti ezt a műfajt!szerintem belefér a 90-es darabok közé!pedig igen csak 80-as hangzás világa van......

<#love11>
zalrobto

Fast Forward - One More Time (Dance Mix)
<#szeret><#eljen>

zalrobto

Powersound - Freedom Forever (Masterboy Single Mix)
<#eljen><#nyes>

zalrobto

Groovehouse - Absolute Power
Judy nélkül még <#smile>

zalrobto
Elnézzük most <#nyes><#eljen>

Copernico
Semmi gond,hallgasd ezt inkább...<#awink>
Merryant - Fly (1996)

Hoppá, azt nem néztem ...
Akkor töröljétek, ha nem fér ide.

Copernico
Nem voltak még,mert mind 2 2000-utáni...

Szia Fülcsi!

Írtam privát üzit ...

OFF: Atikám, majd hívj fel ha tudsz!
Nekem nincs meg az elérhetőséged és úgy eltűntél....