40688
:
Egy Remek Évtized Fantasztikus Zenéi !!!
Egy Remek Évtized Fantasztikus Zenéi !!!
-
Unlimited2 #39842 Black Box - I Don't Know Anybody Else [DJ Lelewel Mix] 6:49
Ha esetleg meglenne ez valakinek veszteségmentesen és közkincsé tenné, azt megköszönném. Szerintem az egyik legjobb, ha nem a legjobb remix. Nekem csak 320kbps van meg sajnos! -
Unlimited2 #39841 Sky Bazaar - Sunny Night (Radio Version)
Utoljára szerkesztette: Unlimited2, 2018.08.22. 18:24:12 -
Unlimited2 #39840 Egy nagy kedvenc!
Sky Bazaar - Sunny Night (Radio Version) (1994)
Utoljára szerkesztette: Unlimited2, 2018.08.22. 18:09:34 -
#39839 Helló Zephyr !
Gyári eredeti Haddaway - The Album érdekel? -
#39838 köszi nagy kedvenc remek verzió imádom jó zene
Utoljára szerkesztette: zalrobto, 2018.08.18. 23:31:58 -
#39837 Ez igy van -
maxi71 #39836 Szia!
Köszi vittem, nagyon ütős muzsika. -
mfn #39835
Aladino - Make It Right Now (Alternative Vocal Mix)
-
#39834 -
#39833 -
#39832 EuroDance fanoknak,kötelező gyűjtői darab ! -
#39831 Azt hiszem jól mondod
-
mfn #39830
Nem Youtube videnyó:
La Notte Feat Monster - Over The Innocence
-
#39829 ma előkaptam néhány ilyen stílusú lemezemet,ezt még mindig imádom!
official
-
tormesz #39828
két piszok jó!!!!!igaz a 80-as években csináltak nagyokat de a 90-es években is zenélgetek -
#39827 Egy hazai banda szintén akkoriból. 1994.
-
#39826 Egy egykori hölgyismerősöm egyenesen beleborzongott dj. Yano hangjába. Magát a pasit mint férfit semmibe vette, de az a hang...
Bevallom, rám sem tettek élőben nagy hatást a 90-es években, de a zenélést szívvel-lélekkel csinálták. A koncert végén a csajok szó szerint megrohamozták őket. Csak pislogtam, és mosolyogva elkönyveltem: szakmát tévesztettem..
Úgy tudom, még manapság is vállalnak fellépéseket (bár lehet, hogy azóta már nem együtt) meg kell őket nézni személyesen. Én azóta kedvelem a zenéiket. És ha már zenészek, mesélek még két profi bandáról a 90-es évekből.
Pa Dö Dö mint előzenekar. Hódmezővásárhely (hazánk területileg második legnagyobb városa). Sportcsarnok. Olyan fergeteges hangulatot csináltak a csajok, hogy le a kalappal! Ráadásul egy teljesen különböző érdeklődésű közönségnek. A legtöbben a Republic-ra jöttek.
Republic kábé este 10-kor kezdett. Cipő olyan seggrészeg volt, hogy azt figyeltük mikor zakózik le a színpadról. A második számnál a fél közönség távozott is..
Visszakanyarodva a Digital Scream koncertre: Cinkota. Teltház. Utána video diszkó reggelig értelemszerűen Dj Bobo, 2 Unlimited, Mo-Do stb. legfrissebb zenéivel... -
ItaloMucsacso70 #39825 Sose értettem hogy lettek ezek ennyire felkapottak.
Ezzel a hanggal egy magyar tehetségkutató előselejtezőjéből is kizúgnának szerintem.
De ízlések és pofonok
-
#39823 A zene legyen veled..
Haddaway hiányom miatt meg ne legyenek álmatlan éjszakáid..majd holnap rá(ü)csörgök valakire...
-
#39822 Jó ez a motor,de látnád a "márványpalotás" haver motorjait.... egyszer felültem mögé az egyikre,halálfélelmem volt .... :)
Akad jó kis Haddaway album is nálam,de mivel nekem soha ,senki nem segít ,meg aztán éppen néhány órája dicsekedtél a kapcsolataiddal,majd ők feldobnak neked valamit.
Jó éjt Zef! -
#39821 Nos, mindenre én sem emlékezhetek, de lehetett akár így is ez a sztori..
Látod milyen jó, hogy nem töltötted fel anno azt a zenét...most akkor miről dumcsiznánk?..
Amúgy is is... élnek errefelé is csórók és kőgazdagok is vegyesen. Mondhatni egymás szomszédságában. Egy haverom is becsengetett innen nem messziről pár perce, mert küldött valamit egy másik haverom, ő meg átruccant egy kávéra és pár jó baráti szóra szerénységemhez...
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Ha tisztában vagy az ilyesmi gépek hozzávetőleges árával, nagyjából be is határolhatod a gazdagsági fokát.
(De tegyél még hozzá egy cruisert és egy pár éves sedánt is..)
Haddaway-t ő is, én is kedveljük. Ennek ellenére valamiért lemezen még egyikünknek sincs meg.
Pedig telhetne rá. Ő nem költ ilyen műszerekre innentől, én meg nem utaztatom az asszonyt pálmafás tengerpartra jövőre, és akkor talán nekünk is telik majd egy Haddaway lemezre...
De térjünk is vissza a 90-es évekhez...nincs valakinek egy jó kis Haddaway albuma felesleges digitális formátumban? -
#39820 Érdekes, az ország azon része ahol laktok,elvileg a nyugati,pláne balatonparti településekhez képest viszonyítva,gazdagsági szinten elmaradottabb,mégis az sg-n tapasztaltak szerint,nem kevés komoly lemezgyűjtő onnan származik,mármint a keleti régióból.
Van a közelben néhány komolyabb lemezgyűjtő ismerősöm,szinte kizárólag CD-t gyűjtenek,vinylről hallani sem akarnak,ezek közt akad olyan is aki komolyan mondom,márványpalotában tengeti a "szegényes" életét,jó haver és ugratom ,heccelem is rendesen.
Ha az a "Wind" akire én is gondolok ... nahát az Ő lemezgyűjteményébe egyszer beletúrnék.... lehet megint kamuzol,mert sejtésem szerint,nem egy osztogatós típus.
Emlékszel??? anno pár éve kértél tőlem valamit,akkor azt válaszoltam nem töltőm fel ,de megvan,és ha felétek járok egyszer,magammal viszem,és neked ajándékozom a maxikat,ez még mindig áll,ugyanis több verzió,több példány van szerény gyűjteményemben ezekből !
Kérdés járok é arrafelé,tervezem valami miatt,amit nem kötnék az orrodra :))),a másik kérdés akarok é veled összefutni?...talán,talán...
Csak neked a fotó,hogy lásd én 5 éve igazat állítottam.
Majd a 90s szaki,Zalrobto megerősíti,vagy cáfolja,de ha jól emlékszem éppen 25 éve volt hatalmas sláger.
Utoljára szerkesztette: reynaud, 2018.08.07. 20:01:09 -
#39819 Jöjjön egy kis újdonság is a 90-es évek egyik legismertebb és talán legkedveltebb hazai dance-techno előadóitól: katt ide ;)
Ezt inkább csak így. Ide túl új ez a verzió -
#39818 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Nem az a lényeg, hogy mindenkit ismerj személyesen, hanem, hogy a pont megfelelő embereket ismerd.
Csak egy telefonhívás, időpontegyeztetés és már indulhatnánk is akár Sisterhez is (aki nem viharsarki). Vagy Csabára, ahol szintén él egy SG-s. Vagy csak pár utcányira tőlem, ahol mindjárt újabb három SG-s is fellelhető. Makó irányába innen kábé 30 kilométerre, újabb SG-s kollégához köszönhetnék be. Soroljam még? Vagy kicsit messzebb tőlem, míg Mike idehaza élt, Pécsre is átugorhattam volna hozzá. De minek? Barátom van már így is épp elég, zenéim is javarészt beszereztem ami érdekelt lemezen, vagy nálad is komolyabb gyűjtőktől vinylrippről. Ha kell, 120 ezres hangszedővel személyesen is akár. Bár aki engem ismer, az tudja, hogy beérem akár egy 15 ezres Ortofonnal is. Vagy egy Pioneer deckről átgurítva wavba. (Különösen, ha a metal bias kazira meg vinyről került..)
Lényegében 1000 dolog miatt barátkozom vagy épp pont nem barátkozom akárkivel.
Ami kellett Sistertől, azt elhozattam egy közvetítővel már (nem a két sorral lejjebbi 3 zenei verzióról dumálok!)
Ha Wind-től kell egyszer valami, azt is megoldom. Ha meg tőled, azt is. Nem kell meglepődni, ha egy nap valakivel aki téged ismer, becsöngetünk az ajtódon..
Ezt most ne fenyegetésnek vedd. Csak igen ritkán veszem fel a személyes kontaktot bárkivel is innen. De ha felveszem, vagy viszek, vagy hozok valami olyat, amivel mindketten jól járunk... -
#39817 Ha egyszer alkalmad lenne személyesen megismerni (nem nagyon lesz !) "kivételesen" radíroznád.
Sister tán szintén viharsarok?
Az a baj veled hogy gyakran tökfejként viselkedsz ,így nem oly egyszerű minden esetben eldönteni mikor süketelsz,s mikor állítasz valóst.
Yeah!!! ,éljenek a 90-es évek zenéi,erre örömmel rábólintók! -
#39816 Talpig úriember vagy...kivételesen.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!MrSister pedig mindig is az volt. Az, hogy én néha ugratom itt, simán lepereg róla.
Sokkal jobban ismer ő engem, mint hinnéd..
Azt pedig, hogy én mennyire vagyok úriember, onnan fogod megtudni, hogy kettőnk kapcsolatáról ez minden amit itt megtudhatsz..
Zenékre fel, kezeket a lemezjátszókra és éljenek a 90-es évek! -
#39815 egy sample-t meghallgatnék ezen remixekből. -
#39814 A lovagiasság szabályai szerint,ha arra lövőm a választ,az övön aluli ütés bevitele lett volna.
+ te legalább megköszönted az úriember fáradozását,segítő szándékát,amint látom ez az egyszerű dolog nem mindenkinek sikerül. -
#39813 Nem inkább a #39790-re kellett volna ezt?
Amúgy erre a szitura létezik egy kiváló vicc is:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Elfelejtettem...pedig tényleg jó vicc volt..
-
#39812 Korszakból nekem ez sokkal jobban tetszik,a balatonparti klubokban unásig játszották éveken át.
-
#39811 #39413
Milyen hasznos tud lenni,ha valaki oly szenvedélyes gyűjtő,hogy megvesz egy zenét "123 ezer 456 verzióban" ! -
MrSister #39810 The Happiness Remix-The Happiness 7 Inch Remix -
mfn #39809
Orlando - Breaking My Heart (Factory Team Dance Mix) -
mfn #39808
A Happiness Remixet már feltettem nem rég a 80-as topikba.Nem tudom él még a link vagy sem.Itt egy másik hasonló stílusú korong 1991-böl olaszországból.Ez se rossz szerintem
Tom Hooker & The Funk Guitar - Pick Up The Sex -
zsgaby #39807 A számcímről jutott eszembe, mert alliterál a cím Sisters of Mercy Temple of Love
-
ItaloMucsacso70 #39806 Most ilyesmiket hallgatok.
Még mindig nagy zene szerintem.
Cheyenne - The Money Man (Anos 90's)
-
misinick #39805 Helló... köszönöm a zenét, de egy picit még szeretnék kunyizni ha lehet.... redhead kingpin & the f b i ( do the right thing ) happiness remix 1992 na ez volna e valakinek flac,wav-ban ? -
mfn #39804
Saxmachine - Love Is The Message (Radio)
Saxmachine - Sax It Up (Extended Version)
-
#39803 Rife - Love (Radio Version)
-
#39802 Erről valakinek több infója ?
MC Mike & DJ Sven – Holiday Rap (Summer Of 98 Mixes)