:Egy Remek Évtized Fantasztikus Zenéi !!!
-
Chris 2000 #39175 Sziasztok Eurodance rajongók! Egy kis segítséget szeretnék kérni! Keresek egy régi Megamixet... Végülis nem a szokásos 90-es megamix volt ahol fél percesek voltak össze vissza keverve a dalok, hanem itt tulajdonképpen majdnem végig voltak a dalok, csak egymásba nagyon jól átúsztatva. Kb. 93-as lehet. Nekem másolt kazettán volt meg, nem láttam az eredetijét és sajnos nem is ismerem az összes track címét ill. előadóját! A kazetta - már réges rég eltűnt. Naszóval: A mix kb. 40-45 perc hosszú. a legelső számot abszolut nem találom, sem előadó, sem dalcím nincs meg. Soha nem is hallottam máshol, youtube-ot tűvé tettem, de mivel nem tudok róla semmit így ugye nehéz megtalálni, nem is sikerült! A második track a Public Art - I wanna feel the music c. száma. A harmadik a Culture Beat - Mr. Vain dala. Ez biztos... Utána már sajna nem emlékszem mi következett, de az biztos, hogy a mixben benne volt még az U96 - Love seez no colour c. dala. /Azért nehéz bepozicionálni a dalokat, mert nem láttam ill. nem találkoztam az eredeti kazettával. Középtájon lehetett... /Nekem egy régi Korda kazettára lett átmásolva. A B. oldal kezdődött a Love Seez no Colour-ral. /A Mix tartalmazta még a Captain Hollywood Project - All I want c. számát is. Nálam ezzel végződött a mix! Van valaki aki esetleg felismeri ezt a mixet, vagy kazettát? Előre is köszönöm szépen a segítséget! Üdv: Chris :-)