:Egy Remek Évtized Fantasztikus Zenéi !!!
-
ne haragudj reynaud, de túlreagálod azt a dolgot,amiből tartalmában is kiolvasható,nem neked vagy rólad szól.
hosszasan írtam egy összefüggésről, te meg,ahogyan sikerült jól idézned önmagad mindettől függetlenül mondtad el a véleményed,
én meg nem.
remélem ez a 2 lényegi apróság feltűnt neked is!
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!másrészt megint jöttél egy inkompetens hülye példával,
"ha dalszerző lennél,és valaki az engedélyed nélkül felhasználná a szerzeményeded"
ami egyrészt ide nem vonatkozik, hisz nem tudhatod, a háttérben ki mikor, miben egyezett meg, szóban, írásban, ráutaló magatartással, továbbá itt samplerekről van szó, nem teljes zeneművek feldolgozásáról, vagy azok a plágium vagy illegális felhasználási hosszt elérő szintű jogosulatlan beépítéséről.
a cikkben idézett és az aktualitásakor a csapból is ez folyó példád egy konkrét mű hosszas (tehát nem 8-10mp!) és szinte változtatás nélküli részletének felhasználásával kapcsolatos (csak más énekes előadásában, azaz inkább nyöszörgésében), nincs vitatva, hogy kié a dal, mi a dal, és nem arról szól, hogy 4-8 billentyűleütést, ütemet vagy 3-4 szót átemeltek egy teljesen új, önálló dalba.
nem a csalódástól való jogot vettem el bárkitől,ilyenről szó sem volt, csak a csalódottság ilyen fokú alapokon nyugvó értelmét, alapjait kérdőjeleztem meg néhány ésszerű érvvel, ha már nagyon jogászkodni akarsz,akkor figyelj a részletekre.
ahogyan te is írtad, nekem is a végeredmény a fontos, ami jelen esetben eléggé különböző dalokat jelent, néhány mp hasonlósággal, ettől függetlenül felőlem bárki össze is borulhat és zokoghat azért, mert sok apró részletet megtalál egy korábban általa nem ismert dalban. erre mondják, hogy mindig van új a nap alatt. a többi meg sokszor a zenetörténelemben is ismétli önmagát.
sőt, volt,van, lesz.
ne gyere a kinek a privát ügye bármi témakör szofisztikálással egy nyílt fórumon, ahol pont az a lényeg, hogy a téma ne monológ legyen,hanem reakciót váltson ki, aki privátot akar,az meg ne írjon a közösbe,hanem írjon mondjuk neked egy privátot.
Utoljára szerkesztette: amaximus, 2017.10.17. 17:43:18