:Egy Remek Évtized Fantasztikus Zenéi !!!
-
Sziasztok 
Véget ért a BULI Szegeden, nagyon jó volt
Megérte elmenni ,mindenki oda tette magát mint előadók, voltak akik eredeti felállásban jöttek .
pl: Masterboy,Groovehouse,AD Studio, TNT,Kozmix,Animal Cannibals
akiknél legalább 1 eredeti tag volt persze sajnálatos okai voltak mint tudjuk
pl:La Bouche,The Soundlovers,Magic Affair,Bestiák,Happy Gang ,Nana ,UFO ,Kerozin,Five ők 3-an voltak az eredeti 5 csapattagból .
És hát volt a Culture Beat akik teljesen új tagokkal (persze tudtam csak igy élőben még nem láttam őket)
És voltak Dj -k Náksi,Spy The Ghost ,Skyland,Master Blaster,Sterbinszky
Az első sorban voltam mind a 3 nap Timcsy - vel,kicsit a fülem bánta is de ez nem zavart annyira ,az élmény kárpotólt
A Szervezés is egész jó volt ,bár voltak hosszabb szünetek az előadók között ,de akkor sem volt pihi ,helyi Dj-k nyomták megállás nélkül a Masterboy - ra kellett várni a legtöbbet,23:00 volt a kezdés éjjel 01:30 kor értek oda valami gond volt a reptéren az volt az indok ,de nem bántam hogy várni kellet nagyon ott voltak
https://www.facebook.com/Masterboy90s/videos/1394538560623681/
Minket is felvettek ott vagyunk a Timivel ő sárga felsőben én mögötte kék-ben
Sajnos velük nem sikerült közös fotót késziteni , én nekem csak a La Bouche és a Cannibálokkal jött össze
The Soundlovers - Walking
Nana - Lonely
Groovehouse - Szavakon túl
Kerozin - Halál A Májra
Náksi - Szállj !
La Bouche - Be My Lover
Culture Beat - Mr. Vain
Masterboy - Love Message
Pár vidi hogy milyen is volt sajna a hang nem az igazi bár az én verzióim rosszabbak ,majd legközelebb megtanulom hogy közben nem ugrálok .
Utoljára szerkesztette: zalrobto, 2017.06.09. 00:47:04