40688
x7qm6o4e7cb4rxmcadpj.jpg:

Egy Remek Évtized Fantasztikus Zenéi !!!

• zalrobto

Darkness - In My Dreams (Euro-Reda RMX)
  • Nastar
    Nincs mit cimbi!
  • maxi71
    Szia!
    Köszi szépen mind két remekművet.
  • Nastar
    Ez még most is aprít!!!!
    Ma-Radscha - Cuckoo 4 Your Love (extended mix 1995 lossless remastered).FLAC Size: 43.58 MB
  • Nastar
    Egy abszolút etalon nálam ez a verzió!!!!
    Innen vihető veszteségmentes remast:Fun Factory - Groove Me (The Darth Vader Remix 1993 lossless remastered).FLAC Size: 51.72 MB
  • reynaud #38974
    Anno az európai zenei csatornákon nem ezeket a videókat játszották ,két időtlen klasszikus eurodance.

• reynaud #38973
    Jó zenék!
  • zalrobto
    Hát igen vannak olyan számok amik hosszabb verziót is megérdemeltek volna
    pl:két nagy kedvenc is

Basic Element - I Want You

FLEXX - On the run
    csak az albumokon vannak rajta ,pedig szerintem megérdemeltek volna egy maxit

Utoljára szerkesztette: zalrobto, 2017.05.28. 01:11:24
  • zalrobto

2017. 05. 27. Budapest új Scooter szám
    Scooter - Bora! Bora! Bora! (Live In Budapest Park)

Utoljára szerkesztette: zalrobto, 2017.05.28. 00:48:49
  • reynaud #38970
    Ez egy egészen jó dal,nagy kár hogy ebben a verzióban,csak ilyen rövidre méretezték.

• zalrobto

II Future - Confusion

Remek ! Még mindig
  • zalrobto
    Oké majd Írok
  • amaximus
    ha nem is részletes, de egy rövid élménybeszámolót ne felejts majd ide dobni! jó bulit hozzá!
  • zalrobto

A Mester
    Eurodacer - Eurodacer (dance mix)
    Utoljára szerkesztette: zalrobto, 2017.05.15. 18:45:26
  • zalrobto
    Nyugodjék Békében
  • allada67
    Spectra - Mr Fantasy , keresem jó minőségben.
  • amaximus
    ezt miből gondolod? mert te olvastad? most már én is.
    valóban szomorú hír, főleg 47 évesen elmenni, most már a Dream Dance atyja sincs már velünk.
  • ItaloMucsacso70
    Gondolom senkinek sem új már a szomorú hír!

Meghalt Robert Miles zeneszerző, zenész, DJ, producer

Leghíresebb dalával emlékezek rá.

• zalrobto
    The Sensitives - Tell Me The Way (Dj Raf Giusti Mix)

Hyper Active - Let Me Feel It

Két remek zene
  • zalrobto
    Szia
    Nekem sem lesz közel , Zalaegerszegről megyek
    kb 390KM 4 óra Autópálályán. A helyszinen foglaltam szállást 3 éjszakára ,vannak jó kis apartmanok .
    Én régóta nem voltam ehez hasonló bulin,mondtam magamnak egyszer élünk mennem kell ,egyedül megyek bár két régi fórumos ott lesz majd ha minden igaz TIMCSY ÉS EUROLACKÓ is , elöszőr fogok velük találkozni élőben
    Remélem, megéri a buli, bizakodok
    Nyugodtan irj ha van időd ,szeretem ha régi fórumosok is irnak néha

Utoljára szerkesztette: zalrobto, 2017.05.03. 00:04:42
  • Unlimited2
    Sziasztok!
    Egy ideje nem vagyok, voltam itt. Költöztem a télen, most meg a rengeteg ház körüli teendő, illetve kerti munka köt le. De azért nyomon követem az oldal sorsát, 1-2 hetente feljövök, hogy megnéztem, mi is az, ami nálam feledés homályába merült, mit kell újra meghallgatnom. Mi is néztük ezt a szegedi fesztivált, de messze van, illetve több napos. Irigyellek Robi! Én is mennék! Nanat szívesen megnéznék élőben. Az elmúlt években voltunk 2-3 totál dance fesztiválon, de volt előadó, aki nagy csalódás volt. Persze volt, aki hatalmas showt csinált. Pl Mr. President. Egymaga, teljesen élőben énekelt, rappelt. Nagyon tetszett. Nem playback, meg fél playback. Masterboy valami dj. Show-val jött, egyedül Tomy. De most először jönnek az országba teljes csapattal, az eredeti énekesnővel Trixi Delgadoval. Magic Affair is az eredeti tagokkal lesz itt. Szóval készülhetsz! Nagy móka lesz biztosan!
  • zalrobto
    ITT is lesz, Szegeden : Culture Beat, La Bouche,Masterboy, Magic Affair,Nana,Five,Soundlovers,Master Blaster, Kozmix,Groovehouse,Skyland,TNT,Ufo,Kerozin,Sterbinszky,Anibal Cannibals,Bestiák,Spy The Ghost,A.D.Stúdió,Happy Gang,Hamvai P.G.
    Náksi
    És remélhetőleg én is ott leszek

• zalrobto
    Jól mondod ott van nagyon
  • zalrobto
    szia
    én is meghallgattam bár engem az egész verzió megfogott anno is

meg most is

Utoljára szerkesztette: zalrobto, 2017.04.29. 20:51:27
  • zalrobto
    szia
    azért én bizakodom hogy mivel már nyár lesz amikor fellépnek az eredeti verziót nyomják majd
    de ha nem akkor is élvezhetem Melanie hangját

Utoljára szerkesztette: zalrobto, 2017.04.29. 20:44:11
  • tormesz
  • tormesz
    és persze az örök:talán de nem is még most is :

• tormesz
    azért Corona most is jóóóóóóóóóóóó még
  • tormesz
    szándékosan nem mondok véleményt tiszteletben tartom mindenki zenei izlését,úgy ahogy ti is az enyémet!!!!
  • amaximus
    miközben hozzánk közelebbre várnánk hasonló felhozatalt, ez a dél-ausztrálokat egyáltalán nem érdekli, ők megrendezgetik maguknak a 90-es mániát a mindössze 2000 férőhelyes színházcsarnokban, ami persze csurdig van mindig.

90s Mania 1, March 2016, Culture Beat, Corona, Snap!, C+C Music Factory

90s Mania 3, 2 Unlimited, Technotronic, Real McCoy, Dr Alban, LIVE, Mar. 2017

és egy nagyszerű 2Unlimited koncert még az akkor egész egyben lévő Anita-val, az eredeti formáció azóta változott, a páros külön rója a köröket, Ray meg egy új vékony fiatal csajjal koncertezik.
    2 Unlimited - Live in Concert Sportpaleis in Antwerpen (2013)

• Copernico
    New Limit - In My Heart

Nekem pedig Ők a kedvenceim!(Spanyol Italodance:))
  • DFresh
    Szerintem a legjobb spanyol euro zene:

• MrSister
    Limited Express Club Mix
  • tormesz
    köszönöm!!!!!!
  • MrSister
    Amsterdam Mix
    Utoljára szerkesztette: MrSister, 2017.04.25. 19:13:14
  • tormesz

aszem túl sok volt a jager jó éjszakát,az 1 iklegjobb mix
  • tormesz
    maga a buli a lényeg!persze hogy,nem fogjuk visszakapni azt az élményt ahogy annak idején 91-95.mostánaban azt mondom a gyereknek,hogy a mai kefe fejüek mit akarnak,de hát a mai kefe fejüek dolgozzák fel a a mi retro zenéinket!!!!!!mikor azt mondom neki hogy ossián,ö teljesen másra gondol,vagy culture beat vagy dj bobo,kérdezi kik azok?de mi is igy voltunk!ki az a Földes László persze most már tudom.persze azért szegeden én is megmozdulnák 1-2 sör után
    ezt meg csak úgy:

persze hogy lerágott csont de engem az az alap fogott meg ami 4/23-4/51 között megy!de szerintem...........................................
  • ItaloMucsacso70
    Nem lehet őt pótolni sajnos!
  • zalrobto
    Szia! Én azért kiváncsi vagyok rájuk , jó buli lesz a La Bouche-nak magyar az énekesnője ez is érdekell
  • Copernico
    Tornado - Like Your Lover