x7qm6o4e7cb4rxmcadpj.jpg:

Egy Remek Évtized Fantasztikus Zenéi !!!

• Zephyr Retiring
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Szerződéses katona voltam egy ideig Hódmezővásárhelyen. Azon belül is műszaki rádiós.
    A poron és a sáron kívül ragadtak ránk egyéb hasznos infók is..
    Az egyik legjobb dolog amit ott tanultam, az a politikai semlegesség. A magyarázat erre az, hogy katonaként, mindig a hatalmon lévő politikai vezetéssel kellett együttműködnünk felsőbb utasításra.
    Ha politikailag elfogult valaki, és egy adott évben nem az ő kedvenc politikusai adnak ki parancsot (mondjuk egy tüntetés tömegoszlatására) akkor ott könnyen előfordulhat parancsmegtagadás. Ami ugye meg egyenes út (volt) a hadbíróság felé.
    Így aki hosszútávra tervezett ott annak muszáj volt alkalmazkodni.
    Én a mai napig sem járok szavazni (szerencsére ehhez nekem is jogom van, ugyanúgy, mint másoknak meg voksolni) és nem is bánom, hogy így lett. A politika a pénzes mogulok világa, akiket egy cél vezérel: még több pénz a zsebükbe.
    Mindenki mocskolódik az ellenzékre (néha még párton belül is egymásra) mindenkinek mindent lehet és senkit sem vonnak komolyabban felelősségre.
    Emlékszem, volt olyan időszak is, amikor nem hogy nem lehetett sértegetni egy politikai vezetőt, de szó szerint hülyére vertek a rendőrök, ha a második igazoltatásod után sem volt még bejelentett állásod.
    A hosszú hajad levágatták veled (vagy pár pofonnal meggyőztek, hogy vágasd le) a fülbevalódat kitépték és lebuziztak ha szólni mertél érte.
    Nem ismertem Such-t, így nem tudom mennyire valós ez az infó (mert megfigyeléseim szerint sokszor csak pletykán alapulnak a vádaskodások), de ha valóban politikai okokból cselekedett az nagyon szomorú.

Szívből sajnálom Desmond Child-ot is, aki merő jóindulatból ingyen átadta a jogokat az 56-os emlékdalhoz egy régebbi szerzeménye átfésülésével, és ezzel ki is tette magát egy sunyi politikai támadásnak.
    Az említett dal mindeközben semmiről sem tehetve sokak szemében lassan "nemzetünk szégyenévé" válik. Hála a politikának.
    Az ilyen pillanatok miatt egyre csak erősödik bennem az, hogy jól döntöttem akkor, amikor kimaradtam a politikából.
    Mocskolják csak egymást a pártok, hazudjon mindenki legálisan. Mindeközben mindenki aki ezeken mérgelődik, szép lassan önmagát is mérgezi tudat alatt.

Elhiszem, hogy a politika keze a médiát is irányítani próbálja, de a rádiókon éppen emiatt van állomáskereső gomb.
    Ha nem tetszik odébb tekerhetünk egy másik adóra..

.. mondjuk egy olyanra, ahol kellemes zenék szólnak a 90-es évekből politika mentesen..
    mint például ez is :)