40708
:Egy Remek Évtized Fantasztikus Zenéi !!!
-
tormesz #38815 egy remek zene bár nem a megszokott eurodance hangzás nekem inkább az angolok korai house zenéjéhehez
hasonlit de úgy tudom hogy olasz formáció a csapat.ahová én jártam anno discoba nem igazán játszoták
kár érte szerintem megállta volna a helyét!!!!!
és egy későbbi
ez sem rossz -
-
-
tormesz #38812
-
tormesz #38811
-
91 után remek remix
-
szerintem is! 
-
tormesz #38808 -
Phoenix - Take A Ride
-
Paternoster Feat. Linda Rocco - On Earth As It Is In Heaven (Paternoster Mix)
-
-
tormesz #38804 
le is töltötem!
és van itt egy nagyszerü feldolgozás, valamiért a mixekbe mindig az az eredetit teszik bele pedig ez a verzió szerintem jobb
de hát izlések és pofonok
-
Egy remek zene 
Cipriano Featuring Michelle - Lover Boy
-
tormesz #38802 egy kiváló feldolgozás
-
tormesz #38801 még valamikor egy mixben volt meg ez zene kazin sokáig nem tudtam ki az elöadó
mivel nem volt lista az elöadókról meg nem is ebben a formában volt!
aztán a mester újragondolta egy kicsit
egész jóra sikerült -
Én is szeretem 

-
tormesz #38799 egy kitünő darab számomra a mai napig
-
Seasonlovers - Move Any Mountain (Club Vrs)
Egy remek zene 96 ból
-
Nekem van pár ilyen magazinom, én odaadom ingyen ezeket, ami a képen van, csak gondolom Te messze laksz tőlem.
-
tormesz #38796 egy igazán jó eurodance eddig még nem ismertem
-
Ez nekem még nincs meg,de tervezem beszerzését,összerakták rendesen, top eurodance Kanadából.
Laya Feat. MC Solo - All My Dreams (Don't Ever Leave) (Extended Skywalker Mix)
-
hell30 #38794 Sziasztok!
A Freee magazin első 15 számát keresem megvételre.
Valamint Dee Zone Traxx, Hungarian House cd-ket, bakeliteket is keresek.
Ha van eladó példányod, jelentkezz.
[email protected]
Köszönöm
Üdv -
Szasztok skacok.
Sanyibá említette a minap, hogy lehetne itt végre valami jó zene 96-ból is.
Megmutatom már, hogy szerinte mi is a jó zene...ezt ő töltötte fel lassan már 10 éve
Persze azóta már tudja ő is, hogy ők a HeatH Hunter & The Pleasure Company
Mondjuk abban (is) egyet értünk, hogy ez tényleg jó zene
Utoljára szerkesztette: Zephyr Retiring, 2017.01.08. 17:46:36 -
Egyik nagy kedvenc 95 ből 
Metrix - Slow Down
-
BigZé #38791 

-
Igen, Ő is nagy ász.
-
Figyelemre méltó dal,ha egyáltalán van valaki itt ,ki ne ismerné.
-
Ritkán hallgatok ilyen stílusú zenét,de ez tényleg jó!
Stevie B , gondolom nem ismeretlen a topic olvasóinak,szerintem a freestyle stílus egyik legjobbja.
Utoljára szerkesztette: reynaud, 2017.01.05. 17:18:35 -
Igen, ez is remek zene 
Nálam George LaMond = Freestyle isten király.
-
Nálunk akkoriban nem jött be a Danubius és a Bridge, a Petőfin nem hallottam.
Attól függetlenül nagyon jó kis előadónak tartom. -
Köszi, a lényeg ugyis a gyerekcsináláson van:))) -
Hát igen ez már mostani kétezres évek stilusa 2008-ból.
Az én kedvencem a klasszikus korból,ezt sokat játszottam,amikor tudtam.
-
Nem mintha fontos lenne, de az emlékek idővel megszépülnek 
Az öreg George viszont meg csak hízik.
Az én kedvencem tőle:
-
Pontosabban:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Gizella: "..inkább engem törődne és csinálnánk egy kis babát.."
Vecellin: "..inkább durchmarsban trancsíroznám a pogányok sorát"
Együtt: "..Unom a, unom a, unom a, unom a
unom a, unom a politikát!" -
nem mintha fontos lenne, de én is akartam jelezni korábban, hogy ez és más számai is mentek anno, igen, a Petőfi, Danubius, Radio Bridge és még további 1-2 rádión is, bár ez ennyi idő után már legfeljebb csak nekünk emlék. 
BÚÉK mindenkinek! -
Igen,
én sem szeretnék politizálni,és amig rádióztam akkor is ha lehetett kerültem(ha a politika ért bele a munkámba valahogy az már más dolog,de a lényeg hogy meg kell próbálni tulmenni ezen)
Éppen ezért nem nyitnék vagy zárnék Such-ról vitát,és ehhez tartom magam.(más aki átélte és más aki csak hallgatja),
Desmond Child-et és szerzeményeit én mindig szerettem és a mai napig is szeretem.És bevallom,engem az sem érdekelt,ha ez egy régi dalának az átirása,nem értem ezért miért kellett őt meghurcolni?Manapság ha meghallgatok egy "új" dalt, 60%,hogy valamelyik régi dal feldolgozásáról van szó.
Ha pedig minden dalt ezek után politikai füllel szűrnénk át,akkor szerintem sokan a Roxette-től sem hallhatnák többet meg a Listen to your heart c megaslágert.
Hogy irta Bródy?
Jaj de unom a politikát.....inkább menjünk és csináljunk kisbabát:))))
-
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Szerződéses katona voltam egy ideig Hódmezővásárhelyen. Azon belül is műszaki rádiós.
A poron és a sáron kívül ragadtak ránk egyéb hasznos infók is..
Az egyik legjobb dolog amit ott tanultam, az a politikai semlegesség. A magyarázat erre az, hogy katonaként, mindig a hatalmon lévő politikai vezetéssel kellett együttműködnünk felsőbb utasításra.
Ha politikailag elfogult valaki, és egy adott évben nem az ő kedvenc politikusai adnak ki parancsot (mondjuk egy tüntetés tömegoszlatására) akkor ott könnyen előfordulhat parancsmegtagadás. Ami ugye meg egyenes út (volt) a hadbíróság felé.
Így aki hosszútávra tervezett ott annak muszáj volt alkalmazkodni.
Én a mai napig sem járok szavazni (szerencsére ehhez nekem is jogom van, ugyanúgy, mint másoknak meg voksolni) és nem is bánom, hogy így lett. A politika a pénzes mogulok világa, akiket egy cél vezérel: még több pénz a zsebükbe.
Mindenki mocskolódik az ellenzékre (néha még párton belül is egymásra) mindenkinek mindent lehet és senkit sem vonnak komolyabban felelősségre.
Emlékszem, volt olyan időszak is, amikor nem hogy nem lehetett sértegetni egy politikai vezetőt, de szó szerint hülyére vertek a rendőrök, ha a második igazoltatásod után sem volt még bejelentett állásod.
A hosszú hajad levágatták veled (vagy pár pofonnal meggyőztek, hogy vágasd le) a fülbevalódat kitépték és lebuziztak ha szólni mertél érte.
Nem ismertem Such-t, így nem tudom mennyire valós ez az infó (mert megfigyeléseim szerint sokszor csak pletykán alapulnak a vádaskodások), de ha valóban politikai okokból cselekedett az nagyon szomorú.
Szívből sajnálom Desmond Child-ot is, aki merő jóindulatból ingyen átadta a jogokat az 56-os emlékdalhoz egy régebbi szerzeménye átfésülésével, és ezzel ki is tette magát egy sunyi politikai támadásnak.
Az említett dal mindeközben semmiről sem tehetve sokak szemében lassan "nemzetünk szégyenévé" válik. Hála a politikának.
Az ilyen pillanatok miatt egyre csak erősödik bennem az, hogy jól döntöttem akkor, amikor kimaradtam a politikából.
Mocskolják csak egymást a pártok, hazudjon mindenki legálisan. Mindeközben mindenki aki ezeken mérgelődik, szép lassan önmagát is mérgezi tudat alatt.
Elhiszem, hogy a politika keze a médiát is irányítani próbálja, de a rádiókon éppen emiatt van állomáskereső gomb.
Ha nem tetszik odébb tekerhetünk egy másik adóra..
.. mondjuk egy olyanra, ahol kellemes zenék szólnak a 90-es évekből politika mentesen..
mint például ez is :)
-
Ne hidd el mindig amit olvasol. -
Én csak a zenei felhozatalra gondoltam, ami pont megegyezett az én ízlésemmel.
Viszont azt olvastam, hogy Such független volt, ezért mindkét oldal támogatta a kinevezését, és gazdaságilag rendbe tette a rádiót. -
Na ezzel sokan vitáznának veled.Such volt az aki politikai okokból szétcseszte a klasszikus Magyar Rádiót.Amit azóta annak neveznek azt...hagyjuk.:(((((((