40688
x7qm6o4e7cb4rxmcadpj.jpg:

Egy Remek Évtized Fantasztikus Zenéi !!!

• reynaud #38795
    Ez nekem még nincs meg,de tervezem beszerzését,összerakták rendesen, top eurodance Kanadából.

Laya Feat. MC Solo - All My Dreams (Don't Ever Leave) (Extended Skywalker Mix)

• hell30
    Sziasztok!
    A Freee magazin első 15 számát keresem megvételre.
    Valamint Dee Zone Traxx, Hungarian House cd-ket, bakeliteket is keresek.
    Ha van eladó példányod, jelentkezz.
    [email protected]
    Köszönöm
    Üdv
  • Zephyr Retiring
    Szasztok skacok.

Sanyibá említette a minap, hogy lehetne itt végre valami jó zene 96-ból is.
    Megmutatom már, hogy szerinte mi is a jó zene...ezt ő töltötte fel lassan már 10 éve

Persze azóta már tudja ő is, hogy ők a HeatH Hunter & The Pleasure Company
    Mondjuk abban (is) egyet értünk, hogy ez tényleg jó zene

Utoljára szerkesztette: Zephyr Retiring, 2017.01.08. 17:46:36
  • zalrobto
    Egyik nagy kedvenc 95 ből

Metrix - Slow Down

• BigZé
  • DFresh
    Igen, Ő is nagy ász.
  • reynaud #38789
    Figyelemre méltó dal,ha egyáltalán van valaki itt ,ki ne ismerné.

• reynaud #38788
    Ritkán hallgatok ilyen stílusú zenét,de ez tényleg jó!
    Stevie B , gondolom nem ismeretlen a topic olvasóinak,szerintem a freestyle stílus egyik legjobbja.
    Utoljára szerkesztette: reynaud, 2017.01.05. 17:18:35
  • DFresh
    Igen, ez is remek zene
    Nálam George LaMond = Freestyle isten király.

• DFresh
    Nálunk akkoriban nem jött be a Danubius és a Bridge, a Petőfin nem hallottam.
    Attól függetlenül nagyon jó kis előadónak tartom.
  • cucurbia
    Köszi, a lényeg ugyis a gyerekcsináláson van:)))
  • cucurbia
    Hát igen ez már mostani kétezres évek stilusa 2008-ból.
    Az én kedvencem a klasszikus korból,ezt sokat játszottam,amikor tudtam.

• Zephyr Retiring
    Nem mintha fontos lenne, de az emlékek idővel megszépülnek
    Az öreg George viszont meg csak hízik.
    Az én kedvencem tőle:
  • Zephyr Retiring
    Pontosabban:
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

Gizella: "..inkább engem törődne és csinálnánk egy kis babát.."
    Vecellin: "..inkább durchmarsban trancsíroznám a pogányok sorát"
    Együtt: "..Unom a, unom a, unom a, unom a
    unom a, unom a politikát!"
  • amaximus
    nem mintha fontos lenne, de én is akartam jelezni korábban, hogy ez és más számai is mentek anno, igen, a Petőfi, Danubius, Radio Bridge és még további 1-2 rádión is, bár ez ennyi idő után már legfeljebb csak nekünk emlék.

BÚÉK mindenkinek!
  • cucurbia
    Igen,
    én sem szeretnék politizálni,és amig rádióztam akkor is ha lehetett kerültem(ha a politika ért bele a munkámba valahogy az már más dolog,de a lényeg hogy meg kell próbálni tulmenni ezen)
    Éppen ezért nem nyitnék vagy zárnék Such-ról vitát,és ehhez tartom magam.(más aki átélte és más aki csak hallgatja),
    Desmond Child-et és szerzeményeit én mindig szerettem és a mai napig is szeretem.És bevallom,engem az sem érdekelt,ha ez egy régi dalának az átirása,nem értem ezért miért kellett őt meghurcolni?Manapság ha meghallgatok egy "új" dalt, 60%,hogy valamelyik régi dal feldolgozásáról van szó.
    Ha pedig minden dalt ezek után politikai füllel szűrnénk át,akkor szerintem sokan a Roxette-től sem hallhatnák többet meg a Listen to your heart c megaslágert.
    Hogy irta Bródy?
    Jaj de unom a politikát.....inkább menjünk és csináljunk kisbabát:))))

• Zephyr Retiring
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Szerződéses katona voltam egy ideig Hódmezővásárhelyen. Azon belül is műszaki rádiós.
    A poron és a sáron kívül ragadtak ránk egyéb hasznos infók is..
    Az egyik legjobb dolog amit ott tanultam, az a politikai semlegesség. A magyarázat erre az, hogy katonaként, mindig a hatalmon lévő politikai vezetéssel kellett együttműködnünk felsőbb utasításra.
    Ha politikailag elfogult valaki, és egy adott évben nem az ő kedvenc politikusai adnak ki parancsot (mondjuk egy tüntetés tömegoszlatására) akkor ott könnyen előfordulhat parancsmegtagadás. Ami ugye meg egyenes út (volt) a hadbíróság felé.
    Így aki hosszútávra tervezett ott annak muszáj volt alkalmazkodni.
    Én a mai napig sem járok szavazni (szerencsére ehhez nekem is jogom van, ugyanúgy, mint másoknak meg voksolni) és nem is bánom, hogy így lett. A politika a pénzes mogulok világa, akiket egy cél vezérel: még több pénz a zsebükbe.
    Mindenki mocskolódik az ellenzékre (néha még párton belül is egymásra) mindenkinek mindent lehet és senkit sem vonnak komolyabban felelősségre.
    Emlékszem, volt olyan időszak is, amikor nem hogy nem lehetett sértegetni egy politikai vezetőt, de szó szerint hülyére vertek a rendőrök, ha a második igazoltatásod után sem volt még bejelentett állásod.
    A hosszú hajad levágatták veled (vagy pár pofonnal meggyőztek, hogy vágasd le) a fülbevalódat kitépték és lebuziztak ha szólni mertél érte.
    Nem ismertem Such-t, így nem tudom mennyire valós ez az infó (mert megfigyeléseim szerint sokszor csak pletykán alapulnak a vádaskodások), de ha valóban politikai okokból cselekedett az nagyon szomorú.

Szívből sajnálom Desmond Child-ot is, aki merő jóindulatból ingyen átadta a jogokat az 56-os emlékdalhoz egy régebbi szerzeménye átfésülésével, és ezzel ki is tette magát egy sunyi politikai támadásnak.
    Az említett dal mindeközben semmiről sem tehetve sokak szemében lassan "nemzetünk szégyenévé" válik. Hála a politikának.
    Az ilyen pillanatok miatt egyre csak erősödik bennem az, hogy jól döntöttem akkor, amikor kimaradtam a politikából.
    Mocskolják csak egymást a pártok, hazudjon mindenki legálisan. Mindeközben mindenki aki ezeken mérgelődik, szép lassan önmagát is mérgezi tudat alatt.

Elhiszem, hogy a politika keze a médiát is irányítani próbálja, de a rádiókon éppen emiatt van állomáskereső gomb.
    Ha nem tetszik odébb tekerhetünk egy másik adóra..

.. mondjuk egy olyanra, ahol kellemes zenék szólnak a 90-es évekből politika mentesen..
    mint például ez is :)
  • cucurbia
    Ne hidd el mindig amit olvasol.
  • eksy
    Én csak a zenei felhozatalra gondoltam, ami pont megegyezett az én ízlésemmel.
    Viszont azt olvastam, hogy Such független volt, ezért mindkét oldal támogatta a kinevezését, és gazdaságilag rendbe tette a rádiót.
  • cucurbia
    Na ezzel sokan vitáznának veled.Such volt az aki politikai okokból szétcseszte a klasszikus Magyar Rádiót.Amit azóta annak neveznek azt...hagyjuk.:(((((((
  • eksy
    Közben utána néztem, Such György vezetése alatt, 2006-10 között volt a "minőségi" rádió.
    Jó neked, nekem muszály hallgatnom, autóban, utasként.
  • cucurbia
    1997-ig többségében volt egy olyan,akit mindig ugy hivtak,hogy "zene szerkesztő",aki felelt egy-egy műsorblokkért.
    Aminek a TB járulékét és fizetését meg lehetett sporolni a Selektor nevű program beüzemelésével 97-98 körül,aminek egyik nagy előnye volt,hogy többet senki nem okoskodott meg pofázott bele,hogy mit akarnak leadatni a magyar kiadók a rádiókban(vagy mit nem!!),vagy a külföldi tulajok megbízott emberei programigazgatói.(ma már ez IS ,- ha nem is a legfontosabb - szempont)
    Én már lassan több mint egy évtizede nem hallgatok sugárzott rádióadókat,csak néha-néha neten hallhatókat.
  • cucurbia
    A Petőfin a Komjáthy müsorokban, illetve az eredeti Danubiusban.
    Nekem a Bad of the heart és a In my life c.cd-je van meg,Nekem személyes kedvencem, a Stop that girl,azt sokszor adtam.
  • eksy
    És min múlik, hogy mi megy egy rádióban? Mert a mai magyar adók... szarok, ki kellett mondanom:)
    A Petőfi volt számomra hallgatható, a "minőségi zenék" szlogenjük idejében.
  • DFresh
    ÓÓÓÓÓÓ
    Melyik rádióban?
  • cucurbia
    Én amikor tudtam sokat játszottam George Lamondot a rádioban.
  • zalrobto
    2017 sem teljen el jó zene nélkül
    F.R. Connection - Listen Up Maxi Cd

Tracklist
    1 Listen Up (Radio Mix)
    2 Listen Up (Trance` NRG Mix)
    3 Listen Up (80`s Club Mix)
    4 Listen Up (Underground Mix)
    https://mega.nz/#!PwgnhTDY!y7S7b-LUvce3nz248QaI5wzpG9lQEGwi0dqghaVJ3Zo

WAV
  • zalrobto
    Én is azt remélem egyszer lesz olyan mint régen
    Jó kis zenét hoztál én magam nem ismerem de tetszik
  • zalrobto
    Birtam ezt a számát anno is valahogy rémlet hogy volt videoklipp de én sem találok hozzá valószinnű tényleg nem volt
    A Kris Kross - Jump nagy kedcvenc még a mai napig is
  • zalrobto
    Boldogabb És Sikerekben Gazdagabb Új Évet Kivánok mindenkinek

• Chemtrail
    Bee M. - Dark Is The Night

B.U.É.K
  • DFresh
    Jó lenne ebben az évben visszahozni a fórum régi pezsgését. Azt ígérhetem, hogy többet jelen leszek, több 90-es zenei élményt osztok meg veletek. Számomra a legjobb évtized volt.
    Hoztam is egy dalt így évindítóként.
    Egy barátom erősítőjén volt egy "George LaMond" feliratú matrica. Fogalmam se volt, hogy ki ez, de a barátom kedvenc előadója volt. Magyar rádiók persze nem játszották, jugó rádiókból lehetett néha elcsípni, persze se eleje, se vége a belebeszélések miatt.
    Most, hogy hozzá lehet jutni gyakorlatilag a megjelent lemezek 90%-hoz, be is szereztem a fent leírt előadótól egy két lemezt.
    Az egyiket fel is töltöttem nektek elég jó minőségben.

George LaMond - Bad Of The Heart (Club Mix) 1990
    Utoljára szerkesztette: DFresh, 2017.01.01. 10:55:41
  • DFresh
    Ezúton szeretnék mindenkinek eredményeken gazdag boldog új évet kívánni.

• DFresh
    Jó szám, tetszik!
  • Iggy
    Hello.
    Egy elég jól sikerült zene: D. B. P. - Love Me Online (Album Rmx)
  • Zephyr Retiring
    Majd januárban (tehát jövőre) ha hazamegyek az üdülésből,
    első dolgom lesz bekapcsolni a hifit, betenni ezt az 1992-es maxi cd-t
    és feltekerni a hangerőt

• Zephyr Retiring
    Van egy fokkal profibb idei indai Batdance videó is, de a hangminősége sajna pocsék: (katt ide ha érdekel)
    Utoljára szerkesztette: Zephyr Retiring, 2016.12.28. 07:35:29
  • Zephyr Retiring
    Ha mindenki szétzokogta már magát itt is akkor jöhetne végre egy kis vidámság is

Igaz, hogy a zene eredetileg már 1989-ben megjelent, de szerintem igen sokan hallgatták még a 90-es években is...
    (sorry ha tévednék)

Az eredeti előadó maga a Herceg vagyis Prince volt. Míg élt. Mert idén ugyebár ő is távozott.
    Valamiért ehhez a zenéjéhez nem készített videoklipet (gondolom a szerzői jogok és nézeteltérései miatt a Warner-rel) így most nem az fog forogni a zene mellé...

Egyébként szegénykém az én olvasatomban csak két slágeres előadó maradt (ami mindenképpen csak az én hibám, és nem az övé)
    amik pedig a Purple Rain és a Batdance...
    Mivel a Bíbor Eső 84-es felvétel, így ő végképp nem ide való.
    A Denevértánc viszont (szerintem) nagyon is. Megihletett pár lelkes amatőr fiatalt is a zene, így nekik köszönhetően
    (ha nem is ugyanakkora profizmussal mint a Herceg) betekintést tehetünk az ő lelki világukba is..
    Akinek ez sok lenne, az inkább csak hallgassa. Mert a klip ha nem is a legjobb, a zene mindenképp az

Egyébként (ha addig nem találkoznánk) B.U.É.K. Nektek is!
  • zalrobto
    Köszönöm Szépen
  • amaximus
    Megrázó és hihetetlen! ZOKOGOK! és zokog most többszáz millió ember is.

Zalrobto, neked is őszinte részvétem!