x7qm6o4e7cb4rxmcadpj.jpg:

Egy Remek Évtized Fantasztikus Zenéi !!!

• amaximus
    igen, alapvetően szoktam gondolkodni,
    pl. hogy azon zenénél,ami ebben az eredeti minőségben jelent meg (értsd, ezt adta ki a kezei közül az alkotó) rajongói remix változatban, és sose jelent meg (felkonvertálva sem!) semmilyen hivatalos cédén, azt minek kéne 896 megabájtos, 192 kilóhertzes rippelt, fénymásolt, 4 oldaláról dts-el és fekete 12inches vinylekkel megtámogatva kiadni vagy hallgatni? ami egyébként majd pont egy hajszálnyival szólna jobban,mint ez (már ha a hifid ér legalább 1 millát)
    Te se érts félre, tudom miről beszélsz, de te ezek szerint kevered a gagyi minőséget (szó szerint te írtad ezt) és a lossless vs lossy formátumok előnyeit és hátrányait. Ez a kettő pont 2 teljesen különböző dolog. En egy jó minőséget adtam, nem kásás, nem torzít, nem süvít,nem serceg,nem szarul szól, nincs vágva 13,5kHz-nél stb. neked ez nem felelt meg,mert pici (azaz nem nagy! ) és mp3.
    én csak ezen akadtam fel egy icipicit, csak erre reagáltam! nem pedig arra, hogy egyetlenegy gyári lemezről melyik szólna jobban, a rippelt,digitalizált lossless vagy annak egy 128-asba konvertált mp3 verziója. csak tipp részemről is, de nem a 128as verzió , de felejtsük el,bakiztam, többet nem fogok.