40708
x7qm6o4e7cb4rxmcadpj.jpg:

Egy Remek Évtized Fantasztikus Zenéi !!!

• zalrobto
    A La Bouche már nem lenne jó Melanie Thornton nélkül
  • zalrobto
    Barátom ez nagyon jó
    igaz ismerem de
    Grat hozzá

Utoljára szerkesztette: zalrobto, 2015.08.23. 22:41:15
  • DFresh
    Igen,
    a verziók nagyon hasonlóak
  • reynaud #37161
    Nagyon tetszik !
    95 € Maxi CD -n .

Csak a női vokállal van a verziók közt ?

• DFresh
    Kössz!
  • amaximus
    de szép darab!
  • DFresh
    Most már teljesen látszik
    Azóta negyedszer hallgatom a maxit

Utoljára szerkesztette: DFresh, 2015.08.23. 19:38:19
  • amaximus
    jó kis zene!
    100 euró a cédéért? rögtön ki is írom! (nekem is megvan feketéről)
    kár, hogy a pörgető nem látszódik teljesben,mert az is tetszik!
  • DFresh
    Sziasztok!
    Már rég osztottam meg zenét itt, ezért gondoltam előállok egy ritkasággal.
    Jó kis eurodance muzsika 1994-ből, A discogson vinylen nem is kapható, cd-ért pedig majd 100 eurót elkérnek.
    A teljes hitelesség kedvéért fotóztam borítót, lemezt, meg még lemezjátszót is.
    Remélem tetszeni fog.

Letöltés
  • amaximus
    ez nagy megkönnyebbülés, köszönöm.
  • Unlimited2
    Nem fogom, megígérem!
  • amaximus
    " Az énekes csaj kiöregedett, volt vele egy kövér nő, aki vonaglott, nyögött, a rapper gyerek sehol. Szánalmas volt, már már kínos! "
    ez durva élmény lehetett!
  • amaximus
    remek zenéi vannak! például ez a, de sajnos csak ilyen gagyi van.

Paradox Factory feat. Dr. Alban - Beautiful People (EuroDJ Italodance Version)

Paradox Factory feat. Dr. Alban - Beautiful People (EuroDJ TechnoBeat Version)

á, neked van igazad, csak egy kérés, unlimited2 LE NE TÖLTSD!
    a többieknek,vakoknak,süketnémáknak és igényteleneknek lehet.

Utoljára szerkesztette: amaximus, 2015.08.23. 18:37:41
  • Unlimited2
    Pedig összességében nagyon jó volt a 2 buli. Volt ami nagy csalódás volt, pl. Erotic. Mindenki csak állt, nézte őket. Az énekes csaj kiöregedett, volt vele egy kövér nő, aki vonaglott, nyögött, a rapper gyerek sehol. Szánalmas volt, már már kínos! De volt ami nagyon jó volt, pl. Dr. Albán, Culture Beat, Alice DJ., stb.
  • Unlimited2
    Szerintem hagyjuk ezt! Igazad van!
  • amaximus
    igen, alapvetően szoktam gondolkodni,
    pl. hogy azon zenénél,ami ebben az eredeti minőségben jelent meg (értsd, ezt adta ki a kezei közül az alkotó) rajongói remix változatban, és sose jelent meg (felkonvertálva sem!) semmilyen hivatalos cédén, azt minek kéne 896 megabájtos, 192 kilóhertzes rippelt, fénymásolt, 4 oldaláról dts-el és fekete 12inches vinylekkel megtámogatva kiadni vagy hallgatni? ami egyébként majd pont egy hajszálnyival szólna jobban,mint ez (már ha a hifid ér legalább 1 millát)
    Te se érts félre, tudom miről beszélsz, de te ezek szerint kevered a gagyi minőséget (szó szerint te írtad ezt) és a lossless vs lossy formátumok előnyeit és hátrányait. Ez a kettő pont 2 teljesen különböző dolog. En egy jó minőséget adtam, nem kásás, nem torzít, nem süvít,nem serceg,nem szarul szól, nincs vágva 13,5kHz-nél stb. neked ez nem felelt meg,mert pici (azaz nem nagy! ) és mp3.
    én csak ezen akadtam fel egy icipicit, csak erre reagáltam! nem pedig arra, hogy egyetlenegy gyári lemezről melyik szólna jobban, a rippelt,digitalizált lossless vagy annak egy 128-asba konvertált mp3 verziója. csak tipp részemről is, de nem a 128as verzió , de felejtsük el,bakiztam, többet nem fogok.

• Storung
    Sajnos semmi nem lesz olyan mint régen: feloszlottak a csapatok, szólózni kezdtek a tagok, előadók, producerek haltak meg (megjegyzem:nagyon fiatalon). Amikor azt olvasom, hogy egy olyan csapat lép nálunk színpadra, amelyikből már hiányzik egy/több tag akkor arra gondolok: megette a fene, ez már csak gagyi lehet. Néhány próbálkozás erejéig ugyan legyűrtem magamban ezt az ódzkodást, de mindig csalódás volt a vége, ergo nem járok már ilyesmikre.
  • Unlimited2
    Esetleg innen valaki novemberben a Hungexpon a Total Dance fesztiválon jelen lesz?
  • Unlimited2
    Csak egy pici logika, ha gondolkodsz. Ha az eredeti cd lemezről készített rip veszteségmentesen,(bár erről is van vita, hogy mi számít annak) 100-200mb is elérheti, 2-3000kbps-ben, akkor elképzelheted, hogy ami 8mb-ra,meg 256kbps-re meg van vágva,akkor ott mi veszett el hangzásban,dinamikában,stb. De abban igazad van, hogy nekem is van olyan eredeti lemezem, ami már úgy rossz,ahogy van. Az, hogy már mint mp3 szabvány tömörít, az eleve minőségromlás. Egy percig se gondold, hogy audiofil vagyok, akinek semmi nem elég jó. De ezen ne vesszünk össze!
  • amaximus
    szerintem Retroman itt úgy gondolta, hogy egy főleg 90-es eurodance-el befutott és azon dalaikkal megszeretett csapatnak az ősrajongók szemszögéből marha hülyén áll, hogy 2000-es EDM-et játszanak, bár azt meg én jegyzem meg, hogy mi mást játszanának,mikor a eurodance-ben nem lehetnek népszerűek, max. egy kicsi rétegnek (pl. akiket a magunkfajta már inkább 40-50-esek kitesznek)

"2000s évek elektronikus zenéi napjainkban,világszerte lényegesen népszerűbbek mint a 90s évek dancefloor"
    ez meg alapvetően generációs kérdés, kb. olyan,mint hogy a 60-70-es évek zenéi, legyen az bármilyen stílis is, a 80-asban már nem voltak olyan népszerűek, mint maguk a 80-as évek stílustól független sokkal modernebb hangzásvilágú zenéi, és ez így fog menni kb. évtizedenként és generációként is, nagyon kevesen vannak olyanok (mint pl. én ) ,akik mondjuk 3-4-5 generációnyi zenei stílusban is sok kedvencet hallgatnak.
    a fiatalok pedig mint hallanak a diszkókban és rádióban? na mit? hát nagyjából nem eurodance-et, italo disco-t és 80-as rockot, így abból lesznek a kedvenceik,amiket hallanak, és a tévék, rádiók,diszkók hallattnak velük. szerencsére azért a mostani pop és edm zenékben is kezd visszatérni a dallamosság, a józanul is szerethetőség.
  • Unlimited2
    Masterboy is él. 1-2 éve újra elkezdtek koncertezni Németország szerte, az eredeti tagok, Trixxi Delgadoval. Van is offocial videó a youtube-on. Igaz, már nem a 10-20 ezres sportcsarnokban,inkább csak egy kúltúrház feeling. Novemberben jön a Fun Factory a Total Dance fesztiválra MO-ra is. Meg Snap Turbo B.-vel. Remélem jó lesz! Kicsit csalódás volt 2014 novemberében, mikor a Masterboy is jött, aztán csak a Tommy volt itt, az is valami gagyi disco show-ál. Ice Mc és egyébb lemezeket rakott egymás után, meg magyarázta, hogy ez, meg az az előadó a barátom. Csalódás volt, haza is indultunk.Igaz, az már a vége volt.
  • reynaud #37143
    La Bouche és Captain Jack miért nem tudna az eredeti felállásban ,arról majd ír más most nincs több időm!

• reynaud #37142
    Röviden csak annyit nekem sem tetszik ez a Fun Factory dal,egy gyenge David Guetta style utánzat!

Az hogy neked herótod van a mai elektronikus zenéktől egyéni privát dolgod,mások ugyanezt elmondhatnák itt a zenefórumon a 90s eurodance zenékről,egy biztos a 2000s évek elektronikus zenéi napjainkban,világszerte lényegesen népszerűbbek mint a 90s évek dancefloor zenéi,pedig egyébként a 2000s club zenék alapjai is a 90s évek dance zenéire épülnek,mai sokkal modernebb hangzással!

A 2000s évek legnagyobb sztárjai club zenében,nagy %-ban már aktívak voltak a 90s években is!

Írom ezt úgy hogy én magam is nagy barátja vagyok a 90s eurodance stílusnak,de erősen szelektálok!
    Pld. nekem az olyan daloktól van herótom mint (Mr.President - Coco Jambo) a falusi búcsúba való a ringlispil alá!
  • Retroman
    A tagok szerintem ugyanazok mind a négyen.
  • amaximus
    ezek szerint a régi felállás.
    a 90-es jobb csapatok többségét, főleg a nevét sokszor leginkább már csak a producerek tartják életben és egyben is, bár 1-2 éve láttam még jó koncertet pl. a komplett Masterboy-tól! ami bazi jó volt.
  • amaximus
    még élnek? Tony Cotturát felismertem, a több már új tag? Hát az biztos, ez már nem a 90-es stílus és zene.
  • amaximus
    dehogy bántottál meg, bár picit megtorpantam a nagy csodálkozásban, mindig újat tanulok, eddig nem tudtam, hogy a fájlméret és típus alapján simán eldönthető (nagy szakértelmre vallóan), hogy mi a zenei minőség. abban a tévhitben voltam, hogy a minőséget általában halljuk, vannak viszonyítási alapjaink rosszabb és jobb irányba is, nem pedig ránézünk egy fájltípusra, méretre és abból már ki is derül. remélem azért ettől majd csak jobbakba futsz földön és vízen is! azért majd ne habozz megosztani, kíváncsian hallgatnám,de komolyan, legyen az akár más szám is.
  • Retroman
    Pardon, most látom, hogy ez eredeti tagok vannak a klipben, a klipet az előbb nem figyeltem, csak a zenét.
    Amit a stílussal kapcsolatban írtam, azt viszont igaz, néhány másik formációra- a már az előbb említett Captain Jack, La Bouche és a Culture Beat esetében az is igaz, hogy más tagokkal működik.
  • Retroman
    Ennek semmi köze az eredeti Fun Factory-hoz, nem is méltó arra ez a zene, hogy ezen a néven adják ki.
    Captain Jack néven is ad ki még zenéket egy formáció, ezek eléggé illúzióromboló dolgok, hogy 90-es évekbeli sztárcsapatokat "élesztenek fel" olyan tagokkal, akiknek anno semmi közük nem volt az egészhez, és teljesen más stílussal. Én amondó vagyok, hogy vagy az eredeti tagokkal térjenek vissza ezek a formációk, vagy sehogy, de sajnos ez van, én úgy tudom, hogy az együttesek nevének a használati joga általában a menedzsereké, ezért ők dönthetik el, hogy milyen tagokkal, milyen stílussal működjön tovább egy egykori sztárcsapat.
    Számomra kicsit bosszantó ez a dolog, mert én fanatikus rajongója vagyok a 90-es eurodance stílusnak, ettől az elektronikus zenének nevezett valamitől, amit ez az új Fun Factory is játszik, ettől a stílustól herótom van teljesen.
  • reynaud #37135
    Apropó David Guetta az első albumai egész jók voltak ,a képen láthatóig bezárólag !

OFF ! David Guetta & Chris Willis - Love Is Gone (közel 60 millás megtekintés!)

Bad Boys Blue - The Turbo Megamix

David Guetta ‎– Pop Life
    Bad Boys Blue ‎– In The Mix

• reynaud #37134
    Fun Factory 2015

David Guetta style !
  • Unlimited2
    Nem akartalak megbántani, de 256kbps 8 megás mp.3 nem a legjobb minőség. Azért béke!
  • amaximus
    azt írtad, hogy "elég gagyi minőségben" van meg neked.ha neked ez elég gagyi,akkor kíváncsi vagyok,milyen minőségben szoktál hasonlókat hallgatni. most akkor vagy mégsem ez van (nem pont ugyanez), vagy nálad TRUEHDDTS-enél kezdődik a minőség,mert ez bár mp3, alapvetően simán is elég jó minőség és jól is szól. na, majd legközelebb jobban figyelek,mi nálad a minőségi.
  • Unlimited2
    Így nekem is meg van! Azért köszönöm szépen!
  • amaximus
    valakinek mindig megvan a valami, ez a lehető legjobb, 2010-ből
    EuroDJ feat. Klubbingman & Beatrix Delgado-Another Day Another Night (I Love Masterboy Version)
  • Unlimited2
    EuroDJ Feat. Beatrix Delgado Another Day Another Night ('I Love Masterboy' Version)

Esetleg ez valakinek jó minőségben? Hátha..........
    Nekem csak elég gagyi minőségben sikerült össze vadásznom.
  • zalrobto
    Ja erre válaszolok igy utólag ,nem hivatalos 320 ban van csak
  • zalrobto

Stereo agent - Do you really love me
  • zalrobto
    Sisma feat. Susy S. - Hey You

ez sem rossz sőt
  • zalrobto
    Na jó napot jó ebédet

T.F.O - NEVER ez szerintem még nem volt 1995 ből