40688
:
Egy Remek Évtized Fantasztikus Zenéi !!!
Egy Remek Évtized Fantasztikus Zenéi !!!
-
Unlimited2 #37144 Masterboy is él. 1-2 éve újra elkezdtek koncertezni Németország szerte, az eredeti tagok, Trixxi Delgadoval. Van is offocial videó a youtube-on. Igaz, már nem a 10-20 ezres sportcsarnokban,inkább csak egy kúltúrház feeling. Novemberben jön a Fun Factory a Total Dance fesztiválra MO-ra is. Meg Snap Turbo B.-vel. Remélem jó lesz! Kicsit csalódás volt 2014 novemberében, mikor a Masterboy is jött, aztán csak a Tommy volt itt, az is valami gagyi disco show-ál. Ice Mc és egyébb lemezeket rakott egymás után, meg magyarázta, hogy ez, meg az az előadó a barátom. Csalódás volt, haza is indultunk.Igaz, az már a vége volt. -
#37143 La Bouche és Captain Jack miért nem tudna az eredeti felállásban ,arról majd ír más most nincs több időm!
-
#37142 Röviden csak annyit nekem sem tetszik ez a Fun Factory dal,egy gyenge David Guetta style utánzat!
Az hogy neked herótod van a mai elektronikus zenéktől egyéni privát dolgod,mások ugyanezt elmondhatnák itt a zenefórumon a 90s eurodance zenékről,egy biztos a 2000s évek elektronikus zenéi napjainkban,világszerte lényegesen népszerűbbek mint a 90s évek dancefloor zenéi,pedig egyébként a 2000s club zenék alapjai is a 90s évek dance zenéire épülnek,mai sokkal modernebb hangzással!
A 2000s évek legnagyobb sztárjai club zenében,nagy %-ban már aktívak voltak a 90s években is!
Írom ezt úgy hogy én magam is nagy barátja vagyok a 90s eurodance stílusnak,de erősen szelektálok!
Pld. nekem az olyan daloktól van herótom mint (Mr.President - Coco Jambo) a falusi búcsúba való a ringlispil alá! -
Retroman #37141 A tagok szerintem ugyanazok mind a négyen. -
#37140 ezek szerint a régi felállás.
a 90-es jobb csapatok többségét, főleg a nevét sokszor leginkább már csak a producerek tartják életben és egyben is, bár 1-2 éve láttam még jó koncertet pl. a komplett Masterboy-tól! ami bazi jó volt. -
#37139 még élnek? Tony Cotturát felismertem, a több már új tag? Hát az biztos, ez már nem a 90-es stílus és zene. -
#37138 dehogy bántottál meg, bár picit megtorpantam a nagy csodálkozásban, mindig újat tanulok, eddig nem tudtam, hogy a fájlméret és típus alapján simán eldönthető (nagy szakértelmre vallóan), hogy mi a zenei minőség. abban a tévhitben voltam, hogy a minőséget általában halljuk, vannak viszonyítási alapjaink rosszabb és jobb irányba is, nem pedig ránézünk egy fájltípusra, méretre és abból már ki is derül. remélem azért ettől majd csak jobbakba futsz földön és vízen is! azért majd ne habozz megosztani, kíváncsian hallgatnám,de komolyan, legyen az akár más szám is. -
Retroman #37137 Pardon, most látom, hogy ez eredeti tagok vannak a klipben, a klipet az előbb nem figyeltem, csak a zenét.
Amit a stílussal kapcsolatban írtam, azt viszont igaz, néhány másik formációra- a már az előbb említett Captain Jack, La Bouche és a Culture Beat esetében az is igaz, hogy más tagokkal működik. -
Retroman #37136 Ennek semmi köze az eredeti Fun Factory-hoz, nem is méltó arra ez a zene, hogy ezen a néven adják ki.
Captain Jack néven is ad ki még zenéket egy formáció, ezek eléggé illúzióromboló dolgok, hogy 90-es évekbeli sztárcsapatokat "élesztenek fel" olyan tagokkal, akiknek anno semmi közük nem volt az egészhez, és teljesen más stílussal. Én amondó vagyok, hogy vagy az eredeti tagokkal térjenek vissza ezek a formációk, vagy sehogy, de sajnos ez van, én úgy tudom, hogy az együttesek nevének a használati joga általában a menedzsereké, ezért ők dönthetik el, hogy milyen tagokkal, milyen stílussal működjön tovább egy egykori sztárcsapat.
Számomra kicsit bosszantó ez a dolog, mert én fanatikus rajongója vagyok a 90-es eurodance stílusnak, ettől az elektronikus zenének nevezett valamitől, amit ez az új Fun Factory is játszik, ettől a stílustól herótom van teljesen. -
#37135 Apropó David Guetta az első albumai egész jók voltak ,a képen láthatóig bezárólag !
OFF ! David Guetta & Chris Willis - Love Is Gone (közel 60 millás megtekintés!)
Bad Boys Blue - The Turbo Megamix
David Guetta – Pop Life
Bad Boys Blue – In The Mix
-
#37134 Fun Factory 2015
David Guetta style ! -
Unlimited2 #37133 Nem akartalak megbántani, de 256kbps 8 megás mp.3 nem a legjobb minőség. Azért béke! -
#37132 azt írtad, hogy "elég gagyi minőségben" van meg neked.ha neked ez elég gagyi,akkor kíváncsi vagyok,milyen minőségben szoktál hasonlókat hallgatni. most akkor vagy mégsem ez van (nem pont ugyanez), vagy nálad TRUEHDDTS-enél kezdődik a minőség,mert ez bár mp3, alapvetően simán is elég jó minőség és jól is szól. na, majd legközelebb jobban figyelek,mi nálad a minőségi. -
Unlimited2 #37131 Így nekem is meg van! Azért köszönöm szépen! -
#37130 valakinek mindig megvan a valami, ez a lehető legjobb, 2010-ből
EuroDJ feat. Klubbingman & Beatrix Delgado-Another Day Another Night (I Love Masterboy Version)
-
Unlimited2 #37129 EuroDJ Feat. Beatrix Delgado Another Day Another Night ('I Love Masterboy' Version)
Esetleg ez valakinek jó minőségben? Hátha..........
Nekem csak elég gagyi minőségben sikerült össze vadásznom. -
#37128 Ja erre válaszolok igy utólag ,nem hivatalos 320 ban van csak
-
Stereo agent - Do you really love me
-
#37126 Sisma feat. Susy S. - Hey You
ez sem rossz sőt -
#37125 Na jó napot jó ebédet
T.F.O - NEVER ez szerintem még nem volt 1995 ből
-
Unlimited2 #37124 Mihez képest vagyunk itt újak. Mint néztem, ez a fórum már sok éve létezik, mi csak pár hónapja követjük.
Jöjjön egy nóta, amiről már egy pár bőrt lehúztak, de ez mindenképpen a jobbak közé tartozik!
Doctor Delite - Let The Music Play
-
ItaloMucsacso70 #37123 Akkor esetleg azt is elhiszed már hogy én sem hamis ócska képet tettem fel?
Csak reméltem hogy eljut Adriánhoz az infó ( mindíg eljut ) és bizonyítja a lemez valóságalapját egy komolyabb fotóval.
-
ItaloMucsacso70 #37122 ....Nekem semmi bajom azokkal sem, amik már voltak itt 3szor, vagy többször.....
Már csak azért sem mert a régi linkek jó része biztos hogy nem él már. -
Unlimited2 #37121 -
#37120 én tökre azt hittem,te már régóta aktív vagy itt is, ha nem,akkor most nagyon beindultál! -
Unlimited2 #37119 Így vasárnap reggelre egy kis ébresztő!
A hölgy Dare című albumáról egy jó kis nóta, Rhythm Of Love címmel!
-
Unlimited2 #37118 Igen, nagyon jó is B.G. The Prince Of Rap. Tormesz barátom nagy kedvence! -
Unlimited2 #37117 Vannak itt új emberek is, mint pl. én, meg tormesz barátom akik nem rég óta követik a fórumot. Nekünk sem újak ezeknek a zenék 95%-a, de midig akad köztük olyan szuper nóta, amit rég elfelejtettem, de nagyon szerettem. Ezek itt újra felbukkannak, leporoljuk őket és meghallgatjuk. Nekem semmi bajom azokkal sem, amik már voltak itt 3szor, vagy többször. Azokat is szívesen hallgatom. Ha esetleg nincs meg, akkor szépen kérem, fel is teszik ide.
Jó egy kicsit nosztalgiázni azokkal az emberekkel, akik ugyan ezeken a zenéken nőttek fel, vagy csak szeretik!
Utoljára szerkesztette: Unlimited2, 2015.08.23. 09:55:19 -
#37116 igaz, ezzel én is így vagyok úgy 90-91 óta! -
#37115 Jó látni, ahogy a szunnyadó sejtek aktiválódtak! és felpörgött ez a fórum.
Kiváló zenék ezek mind, amit tegnap óta bedobtatok, mondjuk csak ebben a fórumban is már legalább 3x átfordultak,most jön az ismétlések ismétlésének ismétlése.
-
Unlimited2 #37114 Másik nagy kedvenc, B.G. The Price Of Rap. Bármikor meg tudom hallgatni a zenéit. A rap betétek fergetegesek!
1-2 oldallal lejjebb linkeltem ugyan ennek a nótának egy (Reworked Original Club Mix) verzióját. Ha nem ismered, akkor hallgasd meg!
Ha ez tetszik, az még jobban fog! -
Unlimited2 #37113 Igen, nagyon jó ez is, mint szinte az összes Melodie Mc nagy sláger lett nálam. Mint írtam is, aki szereti a 90's évek zenéit, az megkerülni nem tudja a zenéit, mert nagyon jók!
Utoljára szerkesztette: Unlimited2, 2015.08.23. 09:14:10 -
Unlimited2 #37112 Hát én akkor erről lemaradtam. De jobb később, mint soha, tartja a mondás!
Jó kis zene!
Köszi szépen!
Utoljára szerkesztette: Unlimited2, 2015.08.23. 09:12:18 -
Unlimited2 #37111 Hogy a viharba ne emlékeznék??
-
Unlimited2 #37110 Valóban nagyon jó kis muzsika!
Innen le is tudod tölteni, ha kell.
Atisha - Secret Of The Night (Bumpi Bass Radio Version) FLAC
Utoljára szerkesztette: Unlimited2, 2015.08.23. 09:07:47 -
Retroman #37109 Egy hatalmas zene ugyanebből az évből, 92-ből:
Ez tényleg nagyon oda...sz szerintem -
Retroman #37108 Melodie MC- től nekem ez a dal jön be nagyon:
Igazi klasszik a 90-es évek elejéről -
#37107 Pedig anno nyomták a rádiók is
A kedvenc verzióm
Samira - I Can't Get You (Old School 12') CDM
LETÖLTÉS
WAV