90-es évek zenéi

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

reynaud
Egy másfél vagy két perces mintával is beérném,arra volnék kiváncsi vinylről milyen a minőség,sanszos hogy jobb mint cd-ről!
De ha nincs rá időd felejtsük el!

ItaloDisco4Ever !

gyorgy74
Ha lesz rá időm akkor megcsinálom az egész maxit de nem ígérem mert van ött New Italo lemez amit a héten meg kell csináljak az agyam meg mint a szita....Nem kanyarodom el a stílustól így éjszakára egy nagy kedvenc jó éjt mindenkinek.

Cynthia - Thinking About You

Vinyl lemez örök... Mindörökké pörög :-))))

reynaud
Csak úgy csendben jegyzem meg ha már Timmy T

2015.01.17

Utoljára szerkesztette: reynaud, 2015.03.03. 18:32:48

ItaloDisco4Ever !

reynaud
Viszont mint zenekedvelő ,egész jó zenei ízlésed van ,egy példa rá Timmy T! (Sokan nem is ismerik!)

One More Try zenéjét is feldobhatnád vinyl minőségben!
Egészen más minőség a What Will I Do is így mint cd-n !
Köszi,ez egy értékes fájl!

ItaloDisco4Ever !

DFresh
Timmy T. nekem is kedvencem

gyorgy74
<#eljen>

gyorgy74
Nem vagyok DJ csak zenekedvelő aki sokat járt a diszkóba....<#vigyor0> Hogy ne maradjunk zene nélkül hoztam egy vinyl maxi lemezről egy igen jó zenét amit ma forgattam fel a gépsasra a sok jó korong után... Remélem ez is mindenkinél ott van a top 10-be...Ha nem akkor most ott lesz!!!<#kacsint>

Letöltés Lossless Music!

reynaud
A nem tucat,sablon eurodance zenék közül egy! <#hehe> <#nevetes1>

Märy Kiani - 100% (Motiv 8 Remix)

Utoljára szerkesztette: reynaud, 2015.03.03. 17:15:16

ItaloDisco4Ever !

DFresh
Még egy nagy kedvencet bedobok:
Masterboy ehhez a stílushoz is értett:
reynaud
Glenn Medeiros Featuring Bobby Brown ‎– She Ain't Worth It

ItaloDisco4Ever !

reynaud
Lehet hogy egy DJ veszett el benned?

Freestyle stílusban a top előadó tényleg Stevie B,sok jó zenéje van a legjobb nálam!
Stevie B - Love and Emotion

ItaloDisco4Ever !

gyorgy74
Hát igen egy nagyon jó zene azonban hogy a három hölgy közül ki a vocal azt jó lenne tudni....<#fejvakaras>
Valerie Scott, Nina Gerhard, vagy Lori Ham? Azt biztosan tudom, hogy Intermission valamelyik vocal-ja de hogy melyik?<#nemtudom>

Ez mekkora zene volt!!!!NÁLAM MÉG MOST IS AZ.<#finom>
zalrobto

Nálam Még Lil Suzy is nagy kedvenc ebben a stilusban <#eljen>

90s EURODANCE MINDÖRÖKKÉ!!! GO MAN UNITED!!! HALA MADRID ! 80s évek rock zenéi és napjaink rock-ja 80s stilusban

gyorgy74
Nagy zene Ádám.....<#eljen> Talán ki jelenthetjük, hogy eme stílusnak a nagy zászlóshajósa a sokak által kedvelt ''Stevie B'' Most van egy kis időm foglalkozni zenével. Akkor had forogjon a szóban forgó úriembertől egy igen jó zene, az idejárók remélem kedvet kapnak az ilyen műfajú zenékhez....

Stevie B - Dreamin Of Love

zalrobto
Most éppen ez pörög vinylen <#vigyor2>

én is mindjárt dobok be freestyle <#vigyor>

90s EURODANCE MINDÖRÖKKÉ!!! GO MAN UNITED!!! HALA MADRID ! 80s évek rock zenéi és napjaink rock-ja 80s stilusban

DFresh
Jó reggelt Gyuri!
Jó vonalon indultál el, sok jó zene van a freestyle stílusból. Nem rangsorolva az egyik kedvencem:
gyorgy74
Nálam a Freestyle stílus örök kedvenc és nem is kanyarodik el a 90'-es évektől....Ti hogy vagytok ezzel? Dobjatok fel pár vidit kinek mi a kedvence....Kezdem egy meglehetősen nagy kedvenccel ez legyen a mérce! <#kacsint>

Freestyle Project - Wanna Be Your Lover (feat. Randy)

zalrobto

Forever 2 Fabiola <#szeret> !!!!!!!!!!

zalrobto
<#szeret>

zalrobto
Nálam bent a legjobb 20 ban amiket anno hallottam a diszkóban<#szeret>

zalrobto

én meg ezt már pár hónapja <#vigyor2>

Copernico
Rég hallottam:
Stella - You & Me (B. Flexter Remix)

gyorgy74
Bang - You Know I Know (The Game Of Love)

gyorgy74
Ma már megértem miért jött be az eurovonal......Sokak kedvence volt!

T.H. Express - Missing In The Rain

DFresh
De bírom ezt a zenét: <#eljen>

zalrobto
valahol máshol kell megnéznem mert drága <#wow3>

DFresh
Jó kis zene.<#eljen>
zalrobto

<#wow1>
ez kell nekem !!!! <#szeret>
http://www.discogs.com/sell/release/990832?ev=rb
<#guluszem1>

zalrobto
szia
1 verziót szereztem egyenlőre <#smile>
Cleo & Marcus - I've Got The Music In Me (Pyramix).WAV
letöltés
thanks by : wycka201011
<#wink>
Utoljára szerkesztette: zalrobto, 2015.03.01. 23:29:45

videobaby
https://www.facebook.com/video.php?v=666982866746970

hali, segítsen valaki, nagyon kellene ez a zene, cím, előadó 😊 több órája keressük 😞

zalrobto
Hát még 1 kicsit várnod kéne mert még nem digiztem soha de addig mig én nem tudok próbálok keresni neked talán találok<#wink>

reynaud
Azoknak ajánlva akik szeretik mixben hallgatni a 90s eurodance zenéket!

90s House Classics 3
Több is van ,akit érdekel keresgessen: Tezshouse

ItaloDisco4Ever !

reynaud
De jó ám! <#eljen>

ItaloDisco4Ever !

reynaud
Hali!

Itt megtudtam hallgatni a teljes maxit,egyetértek "Looking For Eternity" verzió a legjobb,a többi felejtős!
Ez a verzió érdekelt volna,de ha ez a helyzet akkor így bebuktam,én ezt a lemezt egy verzióért nem fogom megvenni!

ItaloDisco4Ever !

DFresh
Nincs mit.<#smile>
Zalrobto, A Cleo and Marcus - Ive Got The Music In Me maxi marhára érdekelne lossless-ben. Több éve keresem, de csak 320-as mp3-van eddig. Ja és kösz d. fresh a red5 maxit !
Utoljára szerkesztette: XIIIRamses, 2015.02.27. 21:52:16
Ez a szám megvan valakinek? Jobbféle mp3-ban is örülnék neki.

Hoztam egy jó kis zenét, senkinek nem lesz új, de talán jó lesz újra hallgatni.
Még meleg, saját gyári CD-ről rippeltem:
Soul Asylum - Runaway Train <WAV>

<#wave>
zalrobto
Clay -Take Me Love (Easy Rider Radio Mix)
WAV
<#vigyor2>

zalrobto

ez is jó száma <#eljen>

zalrobto
nekem tetszik <#eljen>

reynaud
Gratulálok a lemezhez! <#eljen>

"Looking For Eternity" verziót meghallgatnám! <#awink>

ItaloDisco4Ever !

zalrobto
szia
(Looking For Eternity) verzió 5:45
sajnos nincsen<#shakehead> én még nem rippeltem vinylt de szerintem neki kell állnom lassan mert gyülnek<#smile>
és van amit még nem találtam meg addig sehol sem mielött megvettem volna<#vigyor5>

sajnos már jó páran eltüntek innen ,pedig volt régen is itt jó csapat <#szomoru1>

Utoljára szerkesztette: zalrobto, 2015.02.26. 20:41:15

DFresh
Szerintem a (Looking For Eternity) version a legjobb a lemezről.<#eljen>
Nekem is nagyon bejön, ezért is szereztem be <#wink>
DFresh
A tieid mindig jobbak <#worship>
A mai zenémnek az az érdekessége, hogy még kazettás korszakomban volt meg, azóta semmit sem hallottam róla, teljesen el is felejtettem.
Most, hogy a kezembe akadt a lemez, nagyon megörültem neki. Nem ötcsillagos nóta, de bennem sok régi emléket ébresztett fel.
reynaud
Ha a Techno Cop -ra gondolsz ,az nekem is kimaradt,ezért jó ez a topic,infó gyűjtésre is alkalmas,kár hogy egyre kevesebben vagyunk aktívak!

Én jól megmosolygom azokat akik azt szokták írni.....nincs időm,nem érek rá....fél órát mindenki tud szakítani a gép előtt ülve zenére,úgy viselkednek mintha valami égbe kiáltó bűn,vagy ciki volna a zene fórumba írni,miközben persze a háttérben itt sunnyognak! 😊))

Melyik verzió a Techno Cop vinylen ami a videóban hallható,és van belőle rip a masinádon?
Utoljára szerkesztette: reynaud, 2015.02.26. 19:50:30

ItaloDisco4Ever !

zalrobto
Mééé ? <#nevetes1> nekem bejött anno a Bad Boys Blue is <#smile>
jó ez is <#eljen>
nekem is bejön bár anno valahogy nékem kimaradt de igy most hogy meg van <#vigyor2>
Utoljára szerkesztette: zalrobto, 2015.02.26. 19:25:11

reynaud
Igen,te általában jó zenéket tolsz,ez sem rossz,de én mutattok 2 jobbat 😊 ,olasz vonal és begyűjtésre vár a hosszabb verziók miatt!

Peter Gast - Music's Always Got Me Crazy

Clay

ItaloDisco4Ever !

reynaud
Te és Bad Boys Blue? <#csodalk>

Abból a korszakukból szerintem a legjobb maxijuk a Luv 4 U mellett Bad Boys Blue ‎– Go Go (Love Overload)

Techno Cop dal, egész jó! <#eljen>

ItaloDisco4Ever !

Szóval igy 😊