90-es évek zenéi
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
De ha nincs rá időd felejtsük el!
ItaloDisco4Ever !
Cynthia - Thinking About You
Vinyl lemez örök... Mindörökké pörög :-))))
2015.01.17
Utoljára szerkesztette: reynaud, 2015.03.03. 18:32:48
ItaloDisco4Ever !
One More Try zenéjét is feldobhatnád vinyl minőségben!
Egészen más minőség a What Will I Do is így mint cd-n !
Köszi,ez egy értékes fájl!
ItaloDisco4Ever !
Letöltés Lossless Music!
Märy Kiani - 100% (Motiv 8 Remix)
Utoljára szerkesztette: reynaud, 2015.03.03. 17:15:16
ItaloDisco4Ever !
Freestyle stílusban a top előadó tényleg Stevie B,sok jó zenéje van a legjobb nálam!
Stevie B - Love and Emotion
ItaloDisco4Ever !
Valerie Scott, Nina Gerhard, vagy Lori Ham? Azt biztosan tudom, hogy Intermission valamelyik vocal-ja de hogy melyik?<#nemtudom>#nemtudom>
Nálam Még Lil Suzy is nagy kedvenc ebben a stilusban <#eljen>#eljen>
90s EURODANCE MINDÖRÖKKÉ!!! GO MAN UNITED!!! HALA MADRID ! 80s évek rock zenéi és napjaink rock-ja 80s stilusban
Stevie B - Dreamin Of Love
én is mindjárt dobok be freestyle <#vigyor>#vigyor>
90s EURODANCE MINDÖRÖKKÉ!!! GO MAN UNITED!!! HALA MADRID ! 80s évek rock zenéi és napjaink rock-ja 80s stilusban
Jó vonalon indultál el, sok jó zene van a freestyle stílusból. Nem rangsorolva az egyik kedvencem:
Freestyle Project - Wanna Be Your Lover (feat. Randy)
Forever 2 Fabiola <#szeret>#szeret> !!!!!!!!!!
én meg ezt már pár hónapja <#vigyor2>#vigyor2>
T.H. Express - Missing In The Rain
<#wow1>#wow1>
ez kell nekem !!!! <#szeret>#szeret>
http://www.discogs.com/sell/release/990832?ev=rb
<#guluszem1>#guluszem1>
1 verziót szereztem egyenlőre <#smile>#smile>
Cleo & Marcus - I've Got The Music In Me (Pyramix).WAV
letöltés
thanks by : wycka201011
<#wink>#wink>
Utoljára szerkesztette: zalrobto, 2015.03.01. 23:29:45
hali, segítsen valaki, nagyon kellene ez a zene, cím, előadó 😊 több órája keressük 😞
90s House Classics 3
Több is van ,akit érdekel keresgessen: Tezshouse
ItaloDisco4Ever !
Itt megtudtam hallgatni a teljes maxit,egyetértek "Looking For Eternity" verzió a legjobb,a többi felejtős!
Ez a verzió érdekelt volna,de ha ez a helyzet akkor így bebuktam,én ezt a lemezt egy verzióért nem fogom megvenni!
ItaloDisco4Ever !
Utoljára szerkesztette: XIIIRamses, 2015.02.27. 21:52:16
Hoztam egy jó kis zenét, senkinek nem lesz új, de talán jó lesz újra hallgatni.
Még meleg, saját gyári CD-ről rippeltem:
Soul Asylum - Runaway Train <WAV>
<#wave>#wave>
ez is jó száma <#eljen>#eljen>
"Looking For Eternity" verziót meghallgatnám! <#awink>#awink>
ItaloDisco4Ever !
(Looking For Eternity) verzió 5:45
sajnos nincsen<#shakehead>#shakehead> én még nem rippeltem vinylt de szerintem neki kell állnom lassan mert gyülnek<#smile>#smile>
és van amit még nem találtam meg addig sehol sem mielött megvettem volna<#vigyor5>#vigyor5>
sajnos már jó páran eltüntek innen ,pedig volt régen is itt jó csapat <#szomoru1>#szomoru1>
Utoljára szerkesztette: zalrobto, 2015.02.26. 20:41:15
Nekem is nagyon bejön, ezért is szereztem be <#wink>#wink>

A mai zenémnek az az érdekessége, hogy még kazettás korszakomban volt meg, azóta semmit sem hallottam róla, teljesen el is felejtettem.
Most, hogy a kezembe akadt a lemez, nagyon megörültem neki. Nem ötcsillagos nóta, de bennem sok régi emléket ébresztett fel.
Én jól megmosolygom azokat akik azt szokták írni.....nincs időm,nem érek rá....fél órát mindenki tud szakítani a gép előtt ülve zenére,úgy viselkednek mintha valami égbe kiáltó bűn,vagy ciki volna a zene fórumba írni,miközben persze a háttérben itt sunnyognak! 😊))
Melyik verzió a Techno Cop vinylen ami a videóban hallható,és van belőle rip a masinádon?
Utoljára szerkesztette: reynaud, 2015.02.26. 19:50:30
ItaloDisco4Ever !
jó ez is <#eljen>#eljen>
nekem is bejön bár anno valahogy nékem kimaradt de igy most hogy meg van <#vigyor2>#vigyor2>
Utoljára szerkesztette: zalrobto, 2015.02.26. 19:25:11
Peter Gast - Music's Always Got Me Crazy
Clay
ItaloDisco4Ever !
Abból a korszakukból szerintem a legjobb maxijuk a Luv 4 U mellett Bad Boys Blue – Go Go (Love Overload)
Techno Cop dal, egész jó! <#eljen>#eljen>
ItaloDisco4Ever !