:Egy Remek Évtized Fantasztikus Zenéi !!!
-
szerintem Retroman itt úgy gondolta, hogy egy főleg 90-es eurodance-el befutott és azon dalaikkal megszeretett csapatnak az ősrajongók szemszögéből marha hülyén áll, hogy 2000-es EDM-et játszanak, bár azt meg én jegyzem meg, hogy mi mást játszanának,mikor a eurodance-ben nem lehetnek népszerűek, max. egy kicsi rétegnek (pl. akiket a magunkfajta már inkább 40-50-esek kitesznek)
"2000s évek elektronikus zenéi napjainkban,világszerte lényegesen népszerűbbek mint a 90s évek dancefloor"
ez meg alapvetően generációs kérdés, kb. olyan,mint hogy a 60-70-es évek zenéi, legyen az bármilyen stílis is, a 80-asban már nem voltak olyan népszerűek, mint maguk a 80-as évek stílustól független sokkal modernebb hangzásvilágú zenéi, és ez így fog menni kb. évtizedenként és generációként is, nagyon kevesen vannak olyanok (mint pl. én
) ,akik mondjuk 3-4-5 generációnyi zenei stílusban is sok kedvencet hallgatnak.
a fiatalok pedig mint hallanak a diszkókban és rádióban? na mit? hát nagyjából nem eurodance-et, italo disco-t és 80-as rockot, így abból lesznek a kedvenceik,amiket hallanak, és a tévék, rádiók,diszkók hallattnak velük. szerencsére azért a mostani pop és edm zenékben is kezd visszatérni a dallamosság, a józanul is szerethetőség.