x7qm6o4e7cb4rxmcadpj.jpg:

Egy Remek Évtized Fantasztikus Zenéi !!!

• amaximus
    részemről is egy záró gondolat:
    sok sok kiadótól, sok sok eredeti fizikai hanghordozó forrásról, sok sok digitalizálásból és sokféle stúdióból kijövő anyagok között is gigantikus mennyiségben hallottam már olyan és sokszor teljesen ugyanazon zenéket is 'veszteségmentesben' amitől felvisítottak a fülcimpáim is. erre az utóbbi pár évben is volt nem egy példa. olyat is jószerivel hallottam,ami már ugyan nem volt vm, mégis jobban szólt,élvezetesebb,kellemsebb volt hallgatni,mint a hiteles vm párját egy valamelyik 3-187. hanghordozóról. zenehallgatás szempontjából 'szinte' teljesen tökmindegy, hogy a valami mennyire "eredeti" vagy vm, ha az mondjuk úgy egyszerűen szarul szól,attól, hogy most az vm, nem leszek én személy szerint boldogabb. tehát ha ott van a kezedben az eredetinek megálmodott fizikai tétel (amire az utóbbi években meg egyre kisebb az igény) és 199%-ban is tudod, hogy miből készült a rétes, attól még lehet szar az íze, hisz hiába van meg a hozzávaló, ha nem jól van elkészítve! szóval tény, lehet sok oldaláról nézni, összetett egy dolog ez, a többi csak mese habbal és színezőkészlettel!